Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева

Допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент
Обновена: 8 окт 2010 12:16 | 8 окт 2010 12:15,
126
Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева
Снимка: БГНЕС

"Коалиция за България" ще започне събирането на подписи за освобождаването на Цецка Цачева от поста председател на Народното събрание.

Това заяви лидерът на левицата Сергей Станишев в декларация от парламентарната трибуна. 

Той уточни, че искането за освобождаване на Цачева е за системно нарушаване на правилника на парламента и за допускане на неуважение от страна на правителството към Народното събрание, което, по думите му, се е проявило рязко с безпрецедентното отсъствие на министрите от дебатите по вота на недоверие към правителството.

Още по темата

Станишев посочи, че Цачева е заблудила Председателския съвет на парламента, че дневният ред ще започне с разискванията по вота на недоверие.

Според него шефката на Народното събрание е влязла в политически сценарий, за да се обезсмисли дискусията по вота и да се насочи вниманието към новия министър на здравеопазването. 

Цачева допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент, като не прекъснала изказването на лидера на "Атака" Волен Сидеров по време на дебатите по вота, смятат още от левицата.

Социалистите искат освобождаване на Цецка Цачева и заради недопускането на въпроси на депутати към премиера и министри в рамките на парламентарния контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
6
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Мотика за тези всичките в свинарника-народно събрание.По големи мотики и бой в кратуните докато им омекнат зъбите.Щял да събира подписи *** червена гад.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички *** дружно да си ходят в Кремъл и там да си останат!!
17
4
 
6
 
! Отговори
2012 преди 13 години
Да се сбират дружно Цецки,Сергейчета,Костовчета,Борисовчета и др. подобни и да ходят да чукат камъни ,че да има някаква файда от тях
16
3
 
5
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Тия що се занимават с безмислени дейности , но явно и това да си чешат езиците им влиза в изпълнение на задълженията.
15
5
 
13
 
! Отговори
Клинкерхофен преди 13 години
Нагли,нагли,просто ненормално нагли.Големи усти отварят как да се управлява,ама като управляваше тоя скапан руснак какво стана?Всички пари от Европа ни спряха.Отделно неговите дружки от ДПС изкрадоха всичко което може.Мръсни нагли ***,в Ада да горите и най-вече серГЕЙ ***!
14
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Нима е забранено да се мразят убийците и мародерите! А други определения не подхождат на харата, извършили геноцида над трекийските българи, независимо от какъв етнос са. А бонеже баща му май същото го е правил 70-80 години по-късно, не му стиска нащата да се наричат с истинските си имена!
13
0
 
5
 
! Отговори
аватар преди 13 години
Аз съм за ГЕРБ,но без Цецка Цачева и Димитър Николов - кмет на Бургас
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Bekapeici ne gi biva -nit za upravlenie, nit za opozicia............kak pyk ne izliazoha s edin pyt s neshto konstruktivno, koeto da pomogne na stranata ?!
11
4
 
10
 
! Отговори
Манолски преди 13 години
Бойко да им се извини дето ги нарече "безделници" , все пак да събираш подписи си е велико дело, а към Турция трябва да се говори само с благ тон
10
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво искате от леля Цецка?!?!?! Цял живот е работила като профпредседател и завеждала агитотдели на БКП, на нея това и е работата да всява смут сред врага;)))
9
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПОГЛЕДНЕТЕ САМО ТЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ - ЧУДЯТ СЕ КАК ДА БОЙКОТИРАТ РАБОТАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ВМЕСТО ДА ПОМАГАТ ДОРИ И САМО АКО МЪЛЧАТ ,ЯДАТ НАШИТЕ ПАРИ И САМО ЗНАЯТ ДА ПЛЮЯТ ,ХАРЕСВА ИМ ДА СА ГЛАВНИТЕ ЛИЦА В ЦИРКА
8
13
 
17
 
! Отговори
... преди 13 години
О, Боже! Комунистите нямат спирка! Не спират да *** системно! - съжалявам за израза
7
15
 
21
 
! Отговори
Аххххххххххх преди 13 години
Браво, Цачева! Затова сме те пратили там. Бий комунистите по тиквите!Бий! И им изключвай микрофоните! Те не разбират иначе...
6
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АБЕ, ТЕЯ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ УЗАПТИ >? ЛЕЛЕ ,КОЛКО ЗЛОБНИ ХОРА СЪБРАНИ В ЕДНА ПАРТИЯ ............. ЗАТОВА САМО ГЕРБ ,САМОООО ПРИ НЕГО НЯМАТЕ МЪРДАНЕ ,НО ЩЕ МУ ТРЯБВА ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ Д А ВИ ИЗРИНЕ
5
20
 
30
 
! Отговори
антигерб преди 13 години
Кака Цецка е най-голямото недоразумение,избирано на тоя пост в досегашната история на България!!!
4
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СерГЕЯ
3
15
 
18
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Тези червенете мухали да съберат пари за въжета при бай Васил в магазина има достатъчно ще им стигнат да се обесят.В гората ги чакат хубави здрави дръвцета.
2
16
 
19
 
! Отговори
Абонат преди 13 години
ПЛАЧКОВЦИТЕ НЕ СЕ НАУЧИХА ДА ГУБЯТ, СЕРГЕЯ Е РЕШИЛ ДА ЛИКВИДИРА СТОЛЕТНИЦАТА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ !
1
19
 
18
 
! Отговори
Ясен преди 13 години
Ей тоя Руснак на снимката е*** м*** на държавата!