Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева

Допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент
Обновена: 8 окт 2010 12:16 | 8 окт 2010 12:15,
126
Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева
Снимка: БГНЕС

"Коалиция за България" ще започне събирането на подписи за освобождаването на Цецка Цачева от поста председател на Народното събрание.

Това заяви лидерът на левицата Сергей Станишев в декларация от парламентарната трибуна. 

Той уточни, че искането за освобождаване на Цачева е за системно нарушаване на правилника на парламента и за допускане на неуважение от страна на правителството към Народното събрание, което, по думите му, се е проявило рязко с безпрецедентното отсъствие на министрите от дебатите по вота на недоверие към правителството.

Още по темата

Станишев посочи, че Цачева е заблудила Председателския съвет на парламента, че дневният ред ще започне с разискванията по вота на недоверие.

Според него шефката на Народното събрание е влязла в политически сценарий, за да се обезсмисли дискусията по вота и да се насочи вниманието към новия министър на здравеопазването. 

Цачева допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент, като не прекъснала изказването на лидера на "Атака" Волен Сидеров по време на дебатите по вота, смятат още от левицата.

Социалистите искат освобождаване на Цецка Цачева и заради недопускането на въпроси на депутати към премиера и министри в рамките на парламентарния контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Премиерът, бил той Бойко или Станишев няма ограничения във времето за изказване
38
3
 
2
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
абе какъв колекционер си бе, ти си сляп бе, какво колекционираш...не усъзнаваш ли ситуацията в страната и европа бе...
37
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къв език на омразата бе, Съсел? Че Волен си каза точно как седят нещата, каза истината. Че не трябва да се забравя това, което са правили ТУРСКИТЕ *** с предците ни. Това че вие, комунистите сте *** и единствената партия, която е с ДПС, не значи, че всички трябва да са *** като вас.
36
7
 
5
 
! Отговори
Пора преди 13 години
Прав ще излезе бат Бойко като каза , че тия са големи безделници ! Само се чудят с какво да си запълват времето. Пирински метронома си искат ама няма да ги огрее.
35
0
 
10
 
! Отговори
ифф преди 13 години
Абе тия депутати няма ли накрая да започнат да работят? По цял ден се занимават с некви малоумщини, направо нямам думи....Некъв цирк е просто...па снимки, па тениски, па нам кво си....Ако нещо изяде главата на ББ - това ще са те....хората се надяваха поне тия да работят- ама....нейсе....
34
6
 
10
 
! Отговори
.neutralen. преди 13 години
Истината е ,че Цачева изобщо не е обективна.Гледах я един път няколко пъти спря микрофона на БСП-арите,че им било свършило времето,после Борисов говореше,малко прескочи времето ама не му отряза микрофона.БСП са ***,но поне като им спираш показно микрофона,прави го за всички.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 19Че кой ще ги вземе *** в Кремъл бе:))Там отдавна има само червени милионериМа те и нашите *** повечето са милионери та може и да се погодят :)
32
4
 
7
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Тия палчовци нямат никакъв СРАМ!
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Do 23 Абе минзухар, БСП + ДПС подариха на *** Морската градина точно преди изборите ! *** , колко си заблуден ***!
30
7
 
2
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Какъвти ГЕРБ -АТАКА *** не виждашли до къде докараха народа до просешка тояга.година и половина управление само Цирк тоз виновен оня виновен ,тези пускаме онези ще ги хващтаме ,Това правителство толкова е тагично че и в историята няма да влезе ....
29
5
 
5
 
! Отговори
СОЛДАТ преди 13 години
Червената *** да извози в Сибир. Сборен пункт централна гара с куфарче и храна за една седмица.
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
САМО ГЕРБ ,ТОЧКА !
27
0
 
2
 
! Отговори
петък преди 13 години
Знаете ли НЕУВАЖАЕМИ ГОСПОДА,за какво се сещам в момента Припомням си гледка от състезания по художествена гимнастика преди години Ансамбълът на България излиза на терена горд,сякаш уверен в победата си Представянето е подчинено на една-единствена цел - победа за БЪЛГАРИЯ Няма как след това знамето ни да не се издига заслужено и химнът ни да не звучи заслужено Е,господа,кое пречи България да не е начело в политиката Според мен - това,че не мислитеза нея,когато излизате *на терена*
26
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 23Хубавото е, че на никой не му пука ти за кой си :)))
25
3
 
4
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
вместо да работят занимават хората с глупости
24
3
 
8
 
! Отговори
Антон преди 13 години
БСП полу-успешно саботира работата на парламента. Вместо да се изслушват предложения и проектозакони, те се занимават с подписи за и против Цецка. Да ви *** в нещастниците от ляво.
23
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бате Бойко им го каза най-добре: БЕЗДЕЛНИЦИ
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз съм за ГЕРБ, но без Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Симеон Дянков, Леля Цецка, Искрето Фидосова, сивият им кардинал Сталийски, генерал Гоцев, приятелите отТИМ и поне 80% от депутатите им. Тогава бих гласувал за ГЕРБ.
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много конструктивна опозиция си имаме :)Времето им минава не в работа, а в събиране на ялови подписки и вотове на недовериеТолкоз могат червените хрантутници
20
4
 
10
 
! Отговори
ДЗД преди 13 години
Комунистите се чудят как даси оправдаят заплатите и даси уплътнят времето в парламента.