Не мина вот №1 към кабинета "Борисов"

Премиерът Борисов не уважи с присъствието си гласуването
Обновена: 8 окт 2010 09:45 | 8 окт 2010 09:16,
120
Не мина вот №1 към кабинета "Борисов"
Снимка: БГНЕС

Депутатите отхвърлиха вота на недоверие към правителството на ГЕРБ.

Първият вот на недоверие към кабинета „Борисов” бе отхвърлен със 70 гласа „за”, 144 гласа „против” и 1 глас „въздържал се”.

Вотът на недоверие бе подкрепен само от депутатите на "Коалиция за България" и ДПС.

Още по темата

На гласуването в пленарната зала присъства почти цялото правителство, но без премиера Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов и Симеон Дянков.

В залата бяха 11 министри от правителството, включително новоизбраният Стефан Константинов.

По време на гласуването независимите депутати от РЗС вдигнаха червени листове с надпис: „Оставка на 41-вото народно събрание”.

Искането за вота бе внесено от опозицията – БСП и ДПС и бе заради проблемите в здравеопазването. Дебатите по него се проведоха в сряда. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
3
 
! Отговори
Ю2 преди 13 години
Сергей съсела нарече ли тогавашната опозиция Циркаджий на национално мероприятие пред М. Съвет. А днеска нарича "***" мин. на финансите,( а баща му и цялата БКП какви са, не са ли предлагали Б-я на СССР, какво му се казва на това?Затова казвам браво на Бойко, че ги накара да пикаят кръв и не стана съучасник на техния Цирк в истинския смисъл на думата.
117
3
 
5
 
! Отговори
sin4ec преди 13 години
ДО 99Глупости, царя спря всички реформи.Здравната започната 2000 г.от СДС направила някой хора да живейт добре той я превърна в фарс и сега само СДС може да я завърши , що не послушат Ванйо Шарков и готово а ми сменят министри които са балъци с големи букви НЕ ВИНЕТЕ СЕР ГЕЙ ТОЙ БЕШЕ 1 МАНДАТ А ОНЯ ДЪРТАК С ДОГАН НАПРАВИХА 2 МНОГО УСПЕШНИ МАНДАТА.
116
2
 
4
 
! Отговори
Иван Буров преди 13 години
Мнозинството избиратели (партията на негласувалите) от години гласуват и печелят вотове на недоверие към всевъзможните управляващи, които - както винаги, без изключение се оказва - са дошли да си напълнят гушите, а не да решават държавни задачи.И какво от това - нищо и половина! Защото НЕ СМЕ НАРОД, А ***!!!
115
2
 
7
 
! Отговори
до111 преди 13 години
кат ринеш паплачта да не за бравиш и вождовете ти щот те са си всички с комунистически корени и то доста здраве, заинтересувай се кой влизаше в симеоново *** такъв
114
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами ти си циркаджията (може и gay да си евентуално ).
113
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мъжки, в големите градове улиците ги павираха преди 9-ти септември. След 9-ти ги асфалтираха. А сега само ги кърпят, и то некачествено. И ББ режи лента след лента на всяко второ кръстовище.
112
7
 
7
 
! Отговори
nb преди 13 години
Много си прав ! Царя беше този който вкара България в правия път.Имаше работа ,имаше бизнес.Нямаше го сегашното политиканстване.
111
2
 
2
 
! Отговори
до 99 преди 13 години
Пич прав си, че изхода е един..но не този който показваш..мисля си по-скоро за атомна бомба в парламента и доживотна забрана на всички, които са някви роднини на бивши и настоящи управляващи, да стъпват във власт!!!!Нали се сещаш, че днешните и предишните и тн..са все рода на някой от онова време, което българските демократи ги е страх да споменават...
110
9
 
7
 
! Отговори
FBI преди 13 години
Да изринем комунистическата *** от България ....
109
9
 
16
 
! Отговори
outsider преди 13 години
ГЕРБ и Бойко Борисов лично водят държавата към фалит като правителството продължава да харчи повече отколкото са му приходите. Щеше да бъде по-добре за всички ако Бойко Борисов си беше останал полицай или пожарникар. Но, както е известно, когато някой надмине нивото си на компетентност достига нивото си на некомпетентност. И от неговата некомпетентност ще си патим всички.
108
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ония жалък червей Станишев всячески се опитва да съботира правителството. На определени моменти го съжелявам Борисов. Човека се опитва да промени нещата към по-добре да спре кражбите, а от всякъде го спъват и спират. Жалко, че неможа да осъди Станишев и останалите крадци. Но все пак това зависи от съда, а там са хора назначени много преди Бойко да дойде на власт... за жалост !Аз съм доволен от това, което са направили досега.
107
4
 
5
 
! Отговори
ddt преди 13 години
A koi sega e cirkadjia a ? Ser gay :))
106
3
 
5
 
! Отговори
az преди 13 години
Браво, загрижените политици пак свършиха работата си за благото на хората :). Червени и турци си правят гъбка ей така да им мине времето, а останалите въртят опашка и демонстрират огромната си лоялност към Големия мозък, белким им подхвърли кокалче. А истината е, че БТ е вреден за страната. Всеки ден начело на държавата означава пазене на статуквото и нежелание за реформи. Колкото по-късно такива започнат да се правят толкова повече ще ни струват и ще одължават мизерията.
105
3
 
4
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Я гледай ти, БСП и ГЕРБ гласували разнопосочно :)))). А в София си гласуват единно и си имат неофициална коалициика. Не е ли време и в парламента да го направят, че да сме наясно кой кой е :). Щото в нашия парламент нещо всичко е сбъркано - сините не са съгласни с политиката на ГРОБ, ама ги крепят, Атака плюе ДПС, а ние знаем, че са създадени от тях. Комунисти и гербави си въртят далаверите, ама от трибуната се плюят. Що така бе хора. Толкова ли е *** българина, че още се връзва?
104
3
 
4
 
! Отговори
:) преди 13 години
abe Boiko e nai-golemiq!
103
3
 
4
 
! Отговори
ббб преди 13 години
до 99 . Реално погледнато ти виждаш само върха на носа си. На такива като теб един нов 9-ти септември със 70г. комунизъм и павирани улици им е малко!!!
102
2
 
3
 
! Отговори
bog преди 13 години
ima6e *** do sega,,,,,,,te glasyvaxa sa BSP i DPS,,,,,PAK glasyvai za tia TE ATA OPRAVIET
101
2
 
9
 
! Отговори
цитат от списание преди 13 години
искахте да дойдат *** ето ви ги
100
4
 
3
 
! Отговори
до реалиста преди 13 години
Приятел, те от НДСВ си смениха името от "Национално движение Симеон Втори" на "Национално движение за стабилност и възход", ти какви работи пишеш...
99
3
 
6
 
! Отговори
777 преди 13 години
тик-так, времето минава-фалита наближаваправ е донякъде 99, но какво от това...реалността е друга, а бъдещето е още по-мрачнослед 1 или 2 години пак ще търсим кой да ни "оправя".....Първанов с неговия нов проект??? ....или пък Костов щото с него зле, но без него два пъти по-зле???