Не мина вот №1 към кабинета "Борисов"

Премиерът Борисов не уважи с присъствието си гласуването
Обновена: 8 окт 2010 09:45 | 8 окт 2010 09:16,
120
Не мина вот №1 към кабинета "Борисов"
Снимка: БГНЕС

Депутатите отхвърлиха вота на недоверие към правителството на ГЕРБ.

Първият вот на недоверие към кабинета „Борисов” бе отхвърлен със 70 гласа „за”, 144 гласа „против” и 1 глас „въздържал се”.

Вотът на недоверие бе подкрепен само от депутатите на "Коалиция за България" и ДПС.

Още по темата

На гласуването в пленарната зала присъства почти цялото правителство, но без премиера Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов и Симеон Дянков.

В залата бяха 11 министри от правителството, включително новоизбраният Стефан Константинов.

По време на гласуването независимите депутати от РЗС вдигнаха червени листове с надпис: „Оставка на 41-вото народно събрание”.

Искането за вота бе внесено от опозицията – БСП и ДПС и бе заради проблемите в здравеопазването. Дебатите по него се проведоха в сряда. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама то няма вече комунисти в БГ. Тук има един ***, със 100 имена и той създава впечатление че уж са много. Не се лъжи. Те 10% си показаха точно колко са...а имай предвид, че продължават да измират и тоя процент всеки месец се намаля :)))))
57
6
 
7
 
! Отговори
Georgi преди 13 години
Виновни за кризата в световен мащаб ли са изброените от теб???? Много плитки мозъци имате. Има криза в световен мащаб и когато казваха хората че нас ще ни засегне по-силно СерГЕЯ каза че тя нямало да дойде тук. Вместо да се вземат първи мерки. Или не помните или лъжете.
56
10
 
11
 
! Отговори
Дядо Благоев преди 13 години
На доста глупости се начетох тук. Едно обаче е ясно - Дянков е трън в окото на комуниста. Защото е умен, кадърен и с аналитичен ум. Просто човек на място. *** не го долюбват, защото колкото и да не искат да го признаят са наясно, че Дянков ще се пребори с кризата. Те просто се страхуват, че всичко ще се подреди, а на следващите избори, когато се види че ГЕРБ са успяли да овладеят кризата и да стабилизират икономиката никой няма да гласува за ***. Страх лозе пази, Ces't la vie :)
55
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"А виновници за кризата във момента са Боко,Дянкоф и Багеро.... "---------------------------------------------ха-ха-ха-ха-ха :))))))))))))))) Вярно си смях, ама пълен смях си човече. В целият останал свят няма криза, само тук в БГ и то заради тези тримата дето си ги изброил. Май според мозък като теб са виновни и за световната криза :))) Ама ти що вярваш на медиите, а не си слушаш вожда-***, дето каза, че криза няма, няма и да има. Е той поне не лъже, нали?
54
4
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
като толкова мразите бойко къде бяхте на изборите,че да ги спечелите червени ***.
53
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тиквата и сиетата му лъжат безобразно.Има ли още вярващи им,при положение че са обещали онзи ден а още не дават парите за здраве.Писна ми от този финансовия *** дето ни е взел май за пълни *** и ни разказва само детски приказки .Аре Боко разкарвай го най-после щото той ще те разкара май.
52
8
 
11
 
! Отговори
До Антон преди 13 години
Драги гербер ,защо според теб е нормално депутатите от ГЕРБ всичките да гласуват против като се борят да си запазят властта, а не е нормално тия които искат да им вземат тая власт да са всичките за оставката на Правителството.Защото си герберче и мисленето ти е трудно
51
11
 
12
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Пропускаш една подробност типично във ГЕРБЕРски стил вота е срещу Батман а не срещу Станишев,Царя или Доган....А виновници за кризата във момента са Боко,Дянкоф и Багеро....
50
2
 
6
 
! Отговори
123 преди 13 години
70+144+1=215Трябва да се търси отговорност от останалита 15 депутати , защо не са на работа.Това са 6,25% от народните "избранници".
49
4
 
8
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Че как тримата ? Станишев си беше там. ЦарА му е забранено да влиза от Юли миналата година, а Доган не уважава парламента от 12 години насам.
48
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
borisov 6te ostane za6toto e istinski 4ovek
47
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си благодарение на дянков много хора вече съзжаляват за избора който са направили.
46
1
 
8
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Тя простотията в нашия народ не е умирала историята го показва от множество недалновидни решения. Лошото, че това заболяване на нацията ни придобива все по голям обхват , а лечението става все по трудно , в някой случай вече невъзможно.
45
14
 
9
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Бойко пак показа УВАЖЕНИЕТО си към парламента....Новините във едно изречение Тримата основни виновници за кризата не уважиха ПАРЛАМЕНТА !!!!!!
44
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОРИСОВ ЩЕ СИ ИДЕ ПОСРАМЕН И ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕН, ЗАЩОТО Е НИКАКВЕЦ.
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бъларите не бяха *** народ...просто с времето изпростяха...И най-лошото е че някога хората са си дали живота за бг..а сега на никой не му пука - стадо овце...за съжаление...
42
3
 
9
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Да знам че работи усърдно, до обед във фитнеса и обяснения в любов / вчера на Манолова - БСП се обясни / , следобеда върху някое поредно откриване, а вечер върху собственото си финансово благополучие и его. Тоя няма ли си съветници да му кажат кога да спре и да го кара по умерено с тия политически изяви.
41
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другари, моля ви не показвайте другарката Мая Манолова по ТВ защото после и десет хапчета виагра не ми помагат да вдигна самолета.Моля ви
40
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мен от останалите партии седят и гледат сеира на Гербаджиите защо така им е угодно. Колкото повече се издънят тези толкова по - добре за другите. Жалко е че е на наш гръб
39
6
 
3
 
! Отговори
ПОСЕРКО ОТ БСП преди 13 години
ТЕБ ЯВНО ТЕ ДЪРЖИ ОТ МИНАЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСВЕСТИШ