Алексей Петров щял да формира политекипи в РЗС

Трактора вече се оглеждал за хора от Синята коалиция и ГЕРБ
Обновена: 14 окт 2010 11:51 | 14 окт 2010 11:47,
154
Алексей Петров щял да формира политекипи в РЗС
Снимка: БГНЕС

Лидерът на РЗС Яне Янев хвърли нова светлина върху вчерашния си дълъг разговор с освободения под домашен арест Алексей Петров.

Участието на Трактора в политиката засега щяло да бъде само на експертно ниво.

Бившият супер агент на ДАНС нямал обаче амбицията да участва в ръководството на РЗС или да бъде обикновен член.

Но като симпатизант на партията на Яне Янев той ще участва в изграждането на екипи на експертна основа.

Според Янев щели да бъдат привлечени хора от „Синята коалиция” и ГЕРБ.

Той обаче не уточни кои. Само подхвърли, че напоследък имало развитие при Цецка Цачева.

Яне Янев увери, че в сряда е бил първият път, в който посещава дома на Алексей Петров. Срещата станала чрез обаждане по телефона от страна на неговия брат Огнян, който беше кандидат за депутат от редиците на РЗС.

Огнян Петров звъннал на Яне и го попитал дали иска да се срещне с „един човек”. Очевидно депутатът е имал силно желание, защото срещата му се проведе в работно време.

Още по темата

В разговора с Алексей Петров били обсъдени различни теми, сред които неговия престой в ареста.

На въпрос дали е имало физическо насилие върху бившата барета и по-конкретно при случая, когато се появи пред камерите с насинено око, Янев разясни, че Петров се е консултирал по темата с юриста от РЗС Атанас Семов.

„Случило му се е много повече от това да падне от леглото”, лаконичен беше Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
5
 
9
 
! Отговори
Учуден... преди 13 години
:)))))))))))))))))))))))) Защо ли не съм УЧУДЕН вече...Къде стееее, другари, пролетарий, от всички "издънки" на БКП, съединявайте сеееее, къде си Гоце "любов моя", Резания, Дедо Цар, Мишока- Премиер, къде сте вий драскачи червени и червиви, залупени до плиткоумие, моля ви пишете, пишете...Ама се чудите сега-КАКВО ДА БЪДЕ, нали...?
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
запознати донасят, че не само окото на Алексей е било насинено в ареста.Говори се за някаква халка... Не знам как златото може да посинее
86
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА РЗС ЯНЕ ЯНЕВ МИ ПАДНА В ОЧИТЕ , ДРУГАР С ПРЕСТЪПНИЦИ
85
7
 
10
 
! Отговори
до педерунгела преди 13 години
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ЯНИ ЯНЕВ,ТИ МИРИЗЛИВ И РАЗДУТ *** НЯМА ЛИ ДА МИРЯСАШ,ИЛИ ПАК ТРЕБВА ДА ТИ НАПОРЯ СМРЪДЛИВИЯ ***,СПОМНЯШ СИ КОИ ТИ ПИШЕ НАЛИ.ПРИГОТВИ ПОВЕЧЕ ПАРИ И МИ СЕ ОБАДИ.МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ХАСАНЧЕТО С ГОЛЕМИО К..Р.
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че Альошката създаде и спонсорира РЗС няма никакво съмнение. Интереасно е той откъде има големите пари
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това отдавна не е така. Политиците създават у хората фалшиво усещане за право на избор. Отърсете се вече от това измамно чевство, че ние определяме какво да се случва на адневен ред.
82
1
 
21
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Когато излизаш от ареста при престой 8 мес първото нещо е даси извикаш *** Нищо ново
81
1
 
11
 
! Отговори
аз преди 13 години
мъкааа. откъде тая наглост и неприятни мутри...долкова ли се загубихме като нация.
80
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой плати на Яне билбордовете в цялата страна? Кой му буташе секретните доклади от ДАНС?
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 76Ние не само плащаме заплати, ние избираме и главните актьори в театъра наречен "Политика"
78
6
 
6
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Да бе направо ти завидях и ще направя три задни салта във момента :)))))И аз имам бизнес а тази ГЕНЕРАЛСКА *** и ТИКВА се опитва със всеки изминал ден да ми го съсипе... Писна ми 65 години да ни тъпчат комунисти... А този вашия е от най гадните комунисти че и МУТРА кво да коментирам АБСУРДИСТАН !!!!
77
1
 
9
 
! Отговори
! преди 13 години
Още преди изборите се знаеше, че АП стои зад РЗС, няма новина в случая.
76
0
 
0
 
! Отговори
25 преди 13 години
да 75, да и във Facebook също :))))))
75
4
 
9
 
! Отговори
Ахмет Станишев преди 13 години
Комунистите крещят: Алексей ПРЕЗИДЕНТ! А самия Алексей твърди, че ще дърпа електорат от ГЕРБ и от Сините? За какво ви говори това? Поредния ход от Позитано, за обезкръвяване на противниците им! само, че да не стане накрая, че Трактора краде оределите гласоподаватели на майка си (БСП)...Р.Овч. на конгреса си призна, че създаването на РЗС е било грешка, тъй като е дръпнало червените гласове....
74
2
 
6
 
! Отговори
25 преди 13 години
а и не помня да съм споменавала Бойко, но тъй като ми зададе въпрос мисля да ти отговоря - Бойко поне е симпатяга и е фотогеничен, а тея двмата любовници кой иска да ги гледа, никой! хахахаххаха
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да бъдем нормална държава трябва да се смени системата за управление и посоката на развитие.Това би станало много трудно.Политиката е театър с едни и същи артисти,които при необходимост си сменят ролите.Ние с вас - Народа плащаме заплатите,прищевките и фантазиите им.Плащаме за всичко,което някой се сети да поиска,и за което има да се плаща.Революция класическа със преврат отдавна няма кой да направи също така няма кой да я подкрепи - и отвътре и отвън.Самият въпрос за подобно начинание е доста спорен.Вземането на властта по демократичен път,чрез избори,е единствената,макар и минимално вероятна алтернатива за превръщането на държавата в крепка,надежда и сигурна структура с проспериращ и благоденстващ народ.Ние нямаме истинска социална партия бореща се за правата и придобивките на Народа.Малко е вероятно подобна да се появи или преобрази в такава някоя от вече съществуващите.Дори това да стане тя ще бъде задушена,изнудена и унищожена като същност от останалата политическа ***.Единственият възможен вариант е малко вероятен,но все пак с някакъв минимален шанс.1.Създаване (преобразуване) на политическа партия в истинска силна,народомислеща и действаща сила подкрепена достатъчно мощно от хората.2.Победа на изборите.Съставяне на самостоятелно правителство.Приемане на национална доктрина и национална идея.Промяна на конституцията и структурата за управление и контрол на държавата.3.Развитие и просперитет на една "чиста и свята република"
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 71Даааа, типично е за богаташките дъщери да дремат цял ден в ДНЕС.БГ
71
0
 
7
 
! Отговори
twilight zone преди 13 години
че яне е *** то се знае ,ама тези дето гласуваха за него какви са?съвсем явно властимащите се прегращат с мафията ,а ние ги гледаме по новините
70
1
 
7
 
! Отговори
гоце преди 13 години
Ало,журналята! Тоя ***,никога не е бил супер агент!Ай,сиктир! Давайте го малко по-скромно! А тоя на снимката,дали и той си вярва,че ще влезе в следващия парламент?
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така и ще отмине невзрачният ти животец, в мечти по Терминал1 :)))