Алексей Петров влиза в политиката

Истинските престъпници не са в затвора, признал той пред Яне Янев
13 окт 2010 21:46,
408
Алексей Петров влиза в политиката
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров влиза в политиката, стана ясно след изявленията на председателя и зам.-председателя на РЗС Яне Янев и Атанас Семов. "Алексей Петров сподели еднозначно готовността да се захване с активна политическа дейност, тъй като очевидно това се налага", каза Семов.

От РЗС са предложили на бившия агент на ДАНС да оглави техен експертен съвет по Национална сигурност и нов конституционен ред.

Алексей Петров е помолил Янев и Семов да предадат думите му на медиите: "След хаоса винаги идва най-добрият ред – това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова Конституция, която ще смени 20-годишния министърпредседателски тип управление с нов тип държавно устройство".

"Имало е хора, които са признали пред Алексей Петров, че им е било поръчано да осъществят определен акт – посегателство срещу него, но той обеща да разкаже за това подробно на медиите", каза още Семов.

Бившият агент на ДАНС е припомнил и една мъдрост на Атанас Буров, че България винаги е управлявана от бивши или бъдещи затворници.

Още по темата

"Шокирани сме от част от информацията, с която разполага Петров и се убедихме, че той не е бил случаен фактор в държавата през тези 20 години", каза още Яне Янев.

"Разбира се, трудно е всичко това да се изговори наведнъж, понеже засяга управлението на държавата, допълни той. Първата информация, която Петров обоснова е, че истинските престъпници не са в затвора", продължи лидерът на РЗС.

Бившият агент на ДАНС се е убедил в това от прекия си достъп до тях. "Имената са много – не са от един свят", каза Янев в отговор на въпрос дали ще назове някои от тях.

Алексей Петров е изразил намерение да заеме по-активна позиция за стабилизиране на правовия ред в държавата, разказа Янев, защото се е убедил, че българските граждани не бива да са безучастни към случващото се по отношение на репресивния режим, който управлява страната.

Малко преди това Алексей Петров каза само:" Добре съм, надявам се следващата седмица наистина да поговорим".

Бившият агент на ДАНС е под "домашен арест", след като Софийски апелативен съд (САС) постанови по-леката мярка за него във вторник.

В петък преди обяд политическото ръководство на РЗС ще даде официална пресконференция, за да оповести интересна фактология спрямо ключови фигури в сегашната власт, съобщи Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още по темата: Алексей Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
385
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
За тази грозна мутра никога няма да гласувам!
384
1
 
2
 
! Отговори
мзвнн преди 13 години
каква наглост имам чувството,че АП иска да ни го с,,,и о,,д на всички нас!
383
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Като дойде новия световен ред ще се види кой е силен,който няма да си сложи чипа 666 в тялото за да си даде душата на дявола,останалото всичко са празни приказки
382
1
 
2
 
! Отговори
иеи преди 13 години
Много демократично.Докога хора подсъдими или с влезнали в сила присъди ще витаят в политияеското пространство?
381
1
 
1
 
! Отговори
4444 преди 13 години
е,още един мафиот в политиката,какво от това.то има ли някой свестен там.
380
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
г-н Петров трябва да влиза в затвора, имаме си вече достатъчно престъпници в политиката.
379
1
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
В България тази практика всеки, който влезе в ареста да заявява политически амбиции,трябва да спре. Иначе, какъвто и проект да направиш, с когото и да се коалираш, нямаш никакъв шанс. Успех!
378
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя е за "НАГЛИТЕ" не за "ОКТОПОД"!
377
0
 
5
 
! Отговори
Филолог преди 13 години
Не се казва "Мусад" а "МОСАД". Първо се научи да пишеш грамотно, а после се прави на умен по форумите! :)))
376
1
 
6
 
! Отговори
genadi преди 13 години
Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления! император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)
375
0
 
4
 
! Отговори
traktor преди 13 години
yane formalen lider a patra6kova govoritel da4kov obslujva6t personal
374
1
 
5
 
! Отговори
genadi преди 13 години
В 1789 година Франклин е произнесъл следните пророчески слова в една реч пред конгреса на САЩГоспода, няма по-голяма опасност за САЩ от юде-ите. В която и да било страна, където са се заселили взначително количество, те всякога са съдействувализа значителното понижение на моралния уровен на съ-ответния народ, като са въвеждали лъжата и мошени-чеството в промишлеността и търговията, заграбва-ли са влиянието върху културните вкусове и привичкии разрушавайки духовния живот на другите, сами не савъзприемали тази зараза.При това те всякога се държат обособени и никогане се асимилират.Те създават държава в държава и ако се опитванякой да им се противопостави, то те всякога се стре-мят да задушат такава страна във финансово отноше-ние, както, например, стана с Испания и Португалия.Ето вече, повече от 1700 години откак юдеитеоплакват своята съдба, доколкото те са били, по технидуми, изгонени от тяхното отечество, но, господа,ако цивилизованият свят би им върнал сега Палести-на, като тяхна собственост, то и тогава те щеизнамерят някакъв повод, само и само да не се вър-нат там в цялата своя маса. А защо? Затова, защо-то те са вампири, а вампирите не могат да живеятза сметка на своите вампири. Те не могат да живеятв своята собствена среда. Те трябва да живеят засметка на християните или за сметка на другите на-роди, които не принадлежат към тяхната раса.Ако ние не ги изгоним веднага от нашата страна,то в един период време по-малък от 200 години, теще наводнят тук в такова огромно количество, чеще командуват над нас и ще ни изядат.Те коренно ще изменят нашия държавен строй, закойто ние, американците, сме пролели толкова мно-го кръв, дали сме толкова жертви, пожертвували сметолкова огромно количество имущество и даже на-шата свобода.Ако вие не изгоните юдеите, то за по-малко от200 години нашите потомци ще обработват с потна лицето нивята, за да хранят юдеите, в същотовреме, когато тези последните ще седят в своитеконтори и радостно ще потриват ръцете си.Аз ви предупреждавам, господа, ако вие не изгоните юдеите веднъж завинаги от пределите на Америка, то децата на вашите деца ще ви проклинат из гробовете си.Идеите на юдеите нямат нищо общо с идеите,които окрилят американците и няма да имат с тяхнищо общо, даже ако те проживеят в нашата стра-на в течение на няколко поколения.За леопарда не е в неговите сили да измени боите си.Юдеите представляват от себе си една огромнаопасност за онази страна, в която преселването внейните предели бъде узаконено.Със специален закон на нашата конституция, тетрябва да бъдат изгонени за интересите на страната,вън от пределите й.
373
1
 
9
 
! Отговори
genadi преди 13 години
"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота. Любен Каравелов
372
3
 
7
 
! Отговори
sion преди 13 години
Логичното се случи - имаме министър председател , олигарх , мутра на прехода , сега ще имаме и опозиция , олигарх , мутра на прехода..Да са ни честити!
371
1
 
8
 
! Отговори
genadi преди 13 години
...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) там положително ще намерите евреи... - Хенри Форд, индустриалец
370
0
 
5
 
! Отговори
УИМИ преди 13 години
ПЪРВОМ У ЗАНДАНО, ПА ПОСЛЕ СЕ НЕ ЗНАЕ СЕ КЪДЕ ЩЕ ВЛИЗА..;)
369
1
 
7
 
! Отговори
генади преди 13 години
Защо се чудят , кой е назначил А. Петров в ДАНС?Щом има организирана престъпност с всичките и атрибути проституция, рекет , наркотици то там задължително има и ***. А *** в "българските" правителства са като в Смолни при Ленин.
368
1
 
9
 
! Отговори
genadi преди 13 години
Това ли е бъдещият ни премиер?Браво, господа ***, браво!Гледайки тая криминална и престъпна физиономия, и най-недосетливите промити мозъци ще загреят що за стока сте!
367
0
 
9
 
! Отговори
МОССАД преди 13 години
*** на МОССАД Я.Янев и А.Петров, са наясно с илюминато-масонските тактики. Те са буратино.
366
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес, след излизането си от затвора, Алексей Петров е бил посетен от Яне Янев и му е казал нещо, като е държал да бъде цитиран дословно по-късно пред медиите. Та ето думите на вече бившия затворник: След хаоса винаги идва най-добрият ред. Това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова конституция, която ще смени 20-годишния министър-председателски тип управление с нов тип държавно устройство."Не искам да звуча особено мнително, но на мен тези думи много ми напомнят речите на Бушовците, на Хилари, на Х.Кисинджър и други подобни земни рептилски слуги за Новия световен ред. С една дума, и тук крокодилите си имат говорител, който да ни подготвя за BIG CHANGE.