МВР не купува скъп бензин от 3,80 лв. за литър

Цветан Цветанов иска право на отговор от в. "Труд"
Обновена: 15 окт 2010 13:58 | 15 окт 2010 13:56,
89
МВР не купува скъп бензин от 3,80 лв. за литър
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов категорично отрече твърденията от страниците на вестник „Труд”, че ведомството му купува бензин на двойна цена.

Според вестника „нашата полиция” смята да изразходи 10 милиона литра гориво през следващите 2 години, за което „прогнозно” ще плати 38 милиона лева на доставчика.

Сумата е без включено ДДС.

Изданието се позовава на документи към обявление за доставка на автомобилно гориво за изпълнителната власт, публикувано от Централния орган за обществени поръчки.

Цветан Цветанов днес внесе малко, но съществено разяснение.

Не става дума за 10 милиона литра гориво, а за 20. Сумата била същата – 38 милиона лева.

Като се раздели на 20-те милиона, се падат по 1 лев и 90 стотинки на литър гориво. Тази цена е по-ниска от пазарната, както пише във вестника, уточни Цветанов.

От пресцентъра на вътрешното министерство вече са изпратили опровержение до редакцията.

Цветанов допълни, че очаква то да бъде публикувано на същото място, на каквото е излязла и невярната информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: МВРЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз смятам че е време патрулките да ги направят на метан, за да няма спекулации хахаха
26
12
 
21
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Цвък Цвък да бъде така добър да отговори вярно ли е това за откраднатия милион,а не да се прави на гръмнат заек.Няма начин да не е вярно щом има финансовата възможност да купи 8 апартамента.Да се еб**** в глупавата тиква.Как можах да гласувам за тия недоразумения геЙберски.Кво ми беше при Станишев.Ама били краднали.Абе аланкооолу тия сегашните да не би да ме държат за х***.Краднат и те ама са некадърни завалийте.Станишев и хората му поне имаха образование и ценз.
25
10
 
6
 
! Отговори
6-9 преди 13 години
до 23 - Ти видя ли му нотариалните актове на всичките 6 или 9 апартамента. Аз познавам колеги които имат по 4-5 апартамента в София че и на морето ( все наследствени от родители ( реститути) и лели и чичовци) хората работят за по 1000 лв и един лев на са откраднали, но според теб явно всички такива са крадци и мошеници а ?
24
3
 
14
 
! Отговори
Д1 преди 13 години
До 18 Абе вие ГЕРБерите явно искате да сте като предните щом постоянно се сравнявате с тях ! Нали говорихте за НОВ МОРАЛ ? ха ха ха Щом предните са по вашите думи крали, що пък и вие да не сте като тях ? :D В това за вас няма нищо нередно...
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 18Абе ти добре ли си бе ? Човека си има не 6 апартамента а ДЕВЕТ !!! Знаеш ли какви са цените в софия имаш ли представа ? Не е като на село за 5 бона двустаен си купуваш
22
1
 
7
 
! Отговори
до 18 преди 13 години
Много похвално, ако те топли тази мисъл. Старата поговорка: Не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле, а? Нормално е светлините на прожекторите да осветяват управляващите в момента. Очаквам с нетърпение новини около вездесъщите 6 апартамента, на Ц.
21
16
 
9
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Цветанов заради акците които правиш ги побъркваш Което ме кефи за това ви гласувахме доверие
20
2
 
13
 
! Отговори
НЯМА УПРАВИЯ преди 13 години
До-17Кажи бе човек как тогава се купуват тези апартаменти ? Леле много сляп народ + това и ***
19
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В редакцията на вестник "Труд" май ще има акциика, а? И после може би допълнителна вина ще се окаже че имат Българския Съд, БСП, ДПС и т.н.? Вече нищо не ме изненадва. В началото всичко беше тъжно, вече сядам удобно и започвам да се смея истерично.
18
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що не питаш как СерГей живее в лукозния си апартамен с огромен наем и как свързва двата края с тази си депутатска заплата ? А Цветанов бил имал 6 апартамента? Колко апартамента има Р. Петков, Р. Овч., Гоце, и още и още другари, що не питаш ?
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами от Позитано ще ти оптуснат ведомствен, като понапишеш още 10-20 000 поста в този дух.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
1,90 за литър пак е много изглежда доставчика е Лукойл.При тия цени на петрола за барел(83 долара) за 1 литър реалната му крайна цена трябва да е около 1.85 за 95.А и не вярвам да няма намаления когато купуваш големи количества в случая 20 милиона литра.
15
9
 
20
 
! Отговори
НЯМА УПРАВИЯ преди 13 години
Цецко имал не 6 имота а 9 -как ги купи бе Тикво ? Със Заплатка ? Аре бегай ! ОСТАВКА Мислех си че сте чесни и ще оправите скапаната ни държава ,Уви не избрахме правилните хора за пореден път .Искам отговор от министър цветанов със какви средства закупихте въпросните апартаменти ? И най вече как се сабират такива пари и аз съм на държавна работа ,но немога ЕДИН да си купя !!!!ПОДАЙ ОСТАВКА КРАДЛИВ ***-и не само тва КУШЛЕВ се питам къде е сега ?
14
5
 
13
 
! Отговори
yashinaki преди 13 години
Номер 9, Е то няма угодия!!! Ако купуват бензина скъпо -има далавера! Ако е евтино - "Ооо, ама то искам и аз". Този бензин полицаите не го пият, а го ползват за колите, така че е в наш интерес държавата да не плаща скъпо за това. Но май е вярно, че българина и на Господ кусур ще намери...
13
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо е най-честния министър. За две години е придобил само 6 апартамента. Нищо особено не е това.
12
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
с ДДС - 2,28 на литър... Кое му е ниското?
11
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами то отдавна се знае кой държи "Труд", затова беше и инициативата да се изкарат наяве собствениците на медии, за да не могат да изпълняват политически поръчки наляво надясно... ама българина си е ***... много е лесно да "недовидиш" 10 ли са, 20 ли са милионите литри гориво..
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ае кавали вие другата работа нямате ли си че само висите по форомите и плюете хахааха ние затва в БГ сме на тва диридже с *** дето седят, гният си по цял ден в къщите и плюят държавата че те не са милионери!
9
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е защо вие си купувате евтин бензин, а за нас е скъп? И цените на продукти и услуги се качват заради скъпия бензин, но той за вас не е скъп...
8
8
 
9
 
! Отговори
12 преди 13 години
Е то не пречи пак да си вземат първоначално договореното. :))) Сега малко да замажат Лай-та и после се повтаря "Станишев и тройната коалиция са виновните, ние още им оправяме бакийте"