Бойко Борисов брани твърдо Цветанов

Не е нужно всеки ден да декларирам подкрепата си, тросна се премиерът
Обновена: 19 окт 2010 14:29 | 19 окт 2010 14:24,
227
Бойко Борисов брани твърдо Цветанов
Снимки: БГНЕС

Министър Цветан Цветанов се ползва с моята пълна подкрепа, както и с подкрепата на нашите евроатлантически партньори. Това каза министър-председателят Бойко Борисов.

„Не смятам за необходимо всеки ден да декларирам подкрепата си. Смятам, че Цветанов има достатъчно сили, за да се справи с възникналата ситуация, и ще докаже правотата на своите действия”, добави премиерът пред агенция "Фокус".

В понеделник Борисов остана мълчалив пред репортери, които го помолиха да коментира проверката от НАП на имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още по темата

Реакцията му бе потърсена след изнесените данни от РЗС, че за периода 2007-2008 г. е придобил няколко имота на стойност 293 000 лева. Депутатът също така обвини вътрешния министър, че е спонсориран от фирми от обръча на ДПС.
 
Самият Цветанов коментира, че няма от какво да се притеснява. „Апартаментите ми от 2008 година са закупени с кредит, който ще изплащам за срок от 30 години по 900 лв. на месец. Няма един лев, който да съм платил кеш. Всичко, което е правено като преводи, е ясно. Използвал съм влогове, които са от 1995-96 година“, оправда се Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
0
 
! Отговори
българка преди 13 години
То е ясно, че след толкова разкрития Цветанов е уязвим, но не търсете под вола теле, защото няма да го намерите. Иначе, жал ми е за тези хора, които са заляли форума със злобата си, но сте сбъркали адреса. Б.Борисов и Цв.Цветанов са подкрепяни от всички честни и онеправдани хора. Те са надеждата на България за по-добо бъдеще!
204
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еми мутрите се пазят как иначе
203
0
 
0
 
! Отговори
Метлата в Аляска преди 13 години
Ми тогава, ходете си и си се подкрепяйте, без да виждаме - някъде в Аляска.
202
0
 
4
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
Цецко, време е да си ходиш...ще си ПЪРВИЯ МИНИСТЪР ИЗГОНЕН ЗАРАДИ РАЗМИНАВАНЕ В ДОХОДИТЕ...Просто много трябва да си ***, за да направиш такива дилетантски простотии. НО КАКВО СЕ УЧУДВАМ, КАТО ГЛЕДАМ ДО КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ ДОВЕДОХТЕ ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА СТРАНАТА НИ...Ето това е разликата между ВАС и предходните сини, червени бембени.Онези крадат с акъл, ВИЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ КРАДЕТЕ С ГЪЗОВЕТЕ СИ...Онези неможе да ги хванете, АМА НА ВАС ВИ СЕ ВИЖДАТ ДУПЕЦАТА ОТ ДАЛЕЧЕЧао Цецко...
201
0
 
1
 
! Отговори
фишека с парите преди 13 години
пoпитайте жена му за Орлoв мoст и лачената чантичка на Пепа..тoя ще изкара жена си и децата си сексуални рабoтници акo не си признае кoй му набута фишека с парите в суратаа атлантическите структури гo пoдкрепяли.... аре бе Бoйкo кoя атл стр ще пoдкрепя такъв ***?
200
0
 
1
 
! Отговори
сс преди 13 години
сташна работа .....имаме си мутропол ,вместо полиция това е то мила родна картинка ........... ,а БЪЛГАРИЯ се превърна в мутрополиясега крадеца вика дръжте крадеца и оставете колегите да работят ?!? а какво ли работят?
199
1
 
4
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Г-н Борисов може да правиш магистрали да откриваш дедски градини НО НЕМОЖЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВА КОЯТО СЪДЕБНАТА ВЛАСТ Е СРЕЩУ КАБИНЕТА Затова нови избори промяна на конституциата и каквото си избере народа Или ще бъде мачкан илъган или ще живе като европец Волятя е негова
198
1
 
2
 
! Отговори
до 195 преди 13 години
Ей, в СТРАНДЖА планина разтат Тикви - мнооого големи, но са кухи - не ги купувайте - направо са си кратуни......има и много пъпеши. Има и "***" професори, има и мазни физиономии, има и чашкаджии. А бе, има избор, да знаете! Насам народе! Страхотно качество! Гарантирано от ГЕРБ!
197
1
 
3
 
! Отговори
до 202 преди 13 години
"Той бил работил 26 г. ..."45-26=19. Цв Цв трябва да е почнал да работи и да печели още докато е бил в казармата. И е продължил да спестява за апартаменти и като е учил във ВИФ. Браво! Няма за какво да му завиждате на човека, служил на родината и спестявал; после се дообразовал и пак спестявал... Затова е и толкова умен и хонорарите му от лекции са толкова високи!
196
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който е от ГЕРБ е и от ДПС+БСП. ГЕРБ е рожба на ДПС и БСП - същите като тях крадци и лъжци!
195
5
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Иване, който е против ГЕРБ иска да върне ДПС на власт и да чака Доган да раздава финансови порции... - ако си резак разбирам те, но защо не си пишеш истинското име Асан?...
194
1
 
4
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Всички Гербери - на барикадата, за да бранят Цветанов! А който не подскача е червен.
193
3
 
14
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Ако някой е против ГЕРБ/ГРОБ/ значи е комунист така ли ?. Познавам лично Яне от 20 год. и ето някои факти !. 1990 год. Яне бе председател на младежката организация на БЗНС, докато Боко тиквата и Цецо крадецо са членове на БКП . Дори тиквата напуска пожарната и МВР защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията майка която обичам безрезервно е по важна от моята служба". И става пазач на диктатора Т.Живков. Е кой е комуниста в случая. Фактите не могат да се променят !
192
0
 
6
 
! Отговори
кондуктор на дундаки преди 13 години
197 изядоха си ги с дянков и др некадърници
191
0
 
9
 
! Отговори
КУРТИ преди 13 години
МНОГО БЪРЗО ОПРАВИХА ДОКУМЕНТА ЗА КРЕДИТ ,ДА НЕ БИ ДА Е ОТ ОНАЯ бързата банка ,а
190
2
 
15
 
! Отговори
Стани шеф преди 13 години
Айде вече да хващате пътя ГЪРБАВИТЕ
189
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той бил работил 26 г. ,само той работил ,най-работния и 6 апартамента!Ний дето също работим ,за същите години като него имаме 1 апартамент и по 1 счупена кола!Той най-работния!Физкултурник ***!
188
1
 
6
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Ха сега де ........ :))
187
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
"Ръка, ръка мие за да бъдат и двете бели"
186
3
 
20
 
! Отговори
sion преди 13 години
Абе , ами къде отиде съкровището на Хан Кубрат..Било за стотици милиарди..Извинявай , ама си ***..Цветанов не може да докаже доходи - оплете се като пиле в кълчища и изведнъж се оказва че тоя дето му продал апартаментите на двойно по ниска цена , взел обществени поръчки от държавата и Софийска община..2 и 2 можеш ли да събереш или аз да го правя вместо теб?!