Яне: Цветанов е жалък и примитивен!

Лидерът на РЗС съди вътрешния министър за клевета
Обновена: 19 окт 2010 10:48 | 19 окт 2010 10:45,
322
Яне: Цветанов е жалък и примитивен!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на РЗС Яне Янев съди министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за обида и клевета.

Той е обиден заради изказване на вицепремиера, който определи лидера на РЗС като "политически рекетьор и измамник".

"И за двете думи съм завел дело и аз съм убеден, че имаме правосъдие и имаме почтени магистрати за разлика от Цветанов", обясни лидерът на РЗС пред bTV, като се оплака, че не е канен в телевизията от 11 месеца и сега се възползва от правото си на отговор.

Лидерът на РЗС обясни, че в интервюто на Цветанов е чул "куп лъжи, които нямат нищо общо с истината".

Той припомни казаното от министъра, че не е дал нито лев кеш за имотите си, за които РЗС обяви, че са купени с незаконни средства, и представи два нотариални акта, в които е записано, че при сключването на договорите е платено в брой.

На въпрос откъде има документите, той отговори: "Документите са публични и всеки може да ги види, трябва просто малко повече усилие".

"Цветанов е предал на мен, в качеството ми на председател на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси, декларация, в която казва, че няма свързани с него лица по разпоредбите на закона. В същото време той призна, че Тодор Бояджиев e кум на негови роднини. Същият този Бояджиев има спечелени 17 обществени поръчки в Столичната голяма община за повече от 8 млн. лв. в последните 3 години", каза още Янев.

"Ако смятате, че Алексей Петров е назидал у тях рафтове с папки и ги вади на час по лъжичка, много се заблуждавате", заяви Яне Янев в отговор на въпрос дали бившата барета го "снабдява" с информация.

Още по темата

Той допълни, че при срещата си днес с шефа на НАП Красимир Стефанов ще му предостави всички документи, и обеща нови разкрития за Цветан Цветанов.

"Никога и по никакъв повод не съм бил говорител на Алексей Петров и няма да бъда. Може Алексей Петров да бъде мой говорител, но не и аз. Това няма да се случи. Аз в българската политика съм тръгнал от студентстките си години", категоричен бе още Янев.

Той продължи с гневните нападки към вътрешния министър.

"Цветан Цветанов е изключително жалка и примитивна личност. Не бих могъл да се усъмня, че може да ви подава въпроси, защото той не може и едно изречение да формулира.

Ако направите анализ, ще видите, че изреченията му са безглаголни, той тръгва с първо лице единствено число и свършва с първо лице множествено число", заключи лидерът на РЗС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
0
 
2
 
! Отговори
неподкупен преди 13 години
Гербери, от села и паланки,гербери от Филиповци ,Столипиново ,Максуда и факултето обединете се да спасим Цецко.Той е умът и съвеста на нацията- нищо ,че малко е пооткраднал.Зад него обаче е Б.Б.и западнте спец . служби.Стига сте ни правили на ***.Той просто е един рафиниран крадец.
301
3
 
3
 
! Отговори
обикновен преди 13 години
Имах един шеф и той за такива като Яне Янев казваше :" такъв на снимка да го видиш, шамар да му одариш ..."
300
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне, ти си жалък и примитивен. При това напълно луд.
299
2
 
6
 
! Отговори
Dios преди 13 години
Действиятя на Янето са ясни и праволинейни... Той иска да каже на Борисов и Цветанов - : "не ни закачаите. който крал, крал, Вие си гледаите политиката, че ще ви съсипем от провокации...оставете ни да си живеем живота с това ,което сме си "изработили " и няма да Ви закачаме.." Да, другарю Яне, така Ви устроива , но нас обикновените хора не Ни устроива ... Така,че е време за разплата и съд... Това го обясни и на твоите покровители...
298
1
 
13
 
! Отговори
БГ преди 13 години
НЕ, ЧЕ РАБОТАТА НА ЦЕЦКО Е ЧИСТА.ТОВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ.ПЪК И КОЛКО МУ Е ДА СЕ ПРОМЕНИ Я ЦЯЛ ДОКУМЕНТ Я САМО СТРАНИЦА.НАШИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ /ОТНОВО ЕДИНСТВЕНА ОПОРА НА ПАРТИЯТА/ ГО МОГАТ.ТА НАЛИ СА УЧЕНИЦИНА СЛАВНОТО КГБ. СЕГА ЗА ТОЗИ ДОБРЕ ПЛАТЕН КЛОУН.ДОКОГА ЩЕ ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С НЕГО.НЯМА ЛИ МЕСТА НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР.ДАЙТЕ НЕЩО С ВРЪЗКИ. АКО ТРЯБВА И РУШВЕТ ЩЕ ДАДЕМ.ЛЕКУВАЙТЕ ГО ТОЗИ БОЛНК. ТА ДУМАТА МИ Е И ЗА гоце.КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕРЯТ НЕГОВИТЕ ДОКАЗАНИ АФЕРИ- МЕЗОНЕТИ,КОЛИ,САДДАМ,ПЕТРОЛ И ТН
297
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хвани единия, удари другия. Така е с нашите политици!
296
5
 
6
 
! Отговори
новософ преди 13 години
По примитивен, от този лузър няма.
295
5
 
8
 
! Отговори
ГНУС преди 13 години
Партията Ред Законост и държавна Сигурност - с лидер ЛУДОТО ЯНЕ с меките китки и секлецар помака - трактор - мутра - затворник и сводник на мръсни ш***и.
294
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега ревете, а га ядохте кифтетата при вашите червени *** не ревете ;)Мълчахте кат п.....и га Р5 пика в шадраваните и си пи кафето с мафията, мълчахте кат пу...ки га Гоце ходеше на лоB, докато горяха 11 човека, мълчахте като партизани на разпит га Овчарa подписваше за газа, мълчахте си и като Станишев си даде *** на Доган, а Царя му го налапа... Мълчахте нали бе мушмуроци червени :)А сега как лаете :)))
293
2
 
9
 
! Отговори
Цветанов преди 13 години
Яне е жалък .............П - л
292
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ako tosa sa silite na traktora, toi e karakuda , ne oktopod :))
291
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди всичко има морал , няма значение дали са първи ,втори или четвърти братовчеди !Според Закона за Семейството , родството по сватовство е поставено на едно и също ниво с родството по съребрена линия до втора степен ! Така , че законът ги урежда почти ,като кръвни роднини !И като не е знаел какво прави токава , какво ще сега в политиката ? Омръзна ми да се учат четири петилетки на мой гръб и на мой *** !
290
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз вярвам в Герб. Вярвам защото те запърви път от началото на прехода погнаха всички който са крали от нас и се опитват да ръководят държавата с нашите пари. Искам герб още един мандат защото искам нашата държава да се от търве от корупцията.
289
0
 
8
 
! Отговори
PSP преди 13 години
Ами добре, че поне една телевизия лае, щото от другите продължава да се чува само послушно блеене! Роден ли си като овца, такава и ще си умреш, но не искай и всички наоколо да приличат на теб, за да се срамуваш по-малко от жалкото си съществуване!
288
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леле,тия от Бтв как се бяха разлаяли срещу него:):):) Досрамя ме заради тях. Вчера като обвини Цветанов,че мъжкарчето било поддръжник на Я.Я. онова скочи,ама изглежда днес са му дали друг съвет:) Колко са жалки всички ветропоказатели....
287
3
 
21
 
! Отговори
sion преди 13 години
Аха може..Ама надали ще ти продадат 2 апартамента на половин цена ако е така..Как е възможно да купуваш апартаменти на половин цена от човек който печели държавни поръчки / и общински вкл/ и да си във властта..Ми това си е чиста проба гонсуратлък!!!Наглост и безочие!
286
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янето май му се е дояло грозде като в ония виц за старите затворниците и новия затворник. Жалък клоун, готов за жълти стотинки да скочи и на родната си майка. Но се надявам това чучало на конци да продължава с долнопробното си шоу, за да има още забавления в политическия ни живот. Очаквам на червения пилон да продължи да се врътка и Станишката, а Архара да го боцка с рогата, изобщо червеното шоу няма спиране чак до изборите, когато тия комедианти ще ги пенсионираме.
285
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този шаматарок пък голямо обвинение извади,,,"някой бил кум на негови роднини"...че те може да са му 4 братовчеди или трети на баба му..че аз не знам кои са кумовете на първите ми братовчеди,макар че съм им ходил и на сватбите,значи ли ,че имам някаква далавера с тях...
284
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И това е проблем, но не означава, че трябва да си затваряме заради това очите пред проблема с 6-те апартамента на Цветанов.
283
9
 
7
 
! Отговори
hagen преди 13 години
Алоо писачите от рабфака.Изглежда едно време учителите от работническия факултет са ви научили да пишете правилно само думичката комунист.Всяко дете от 3 клас би се гордяло че пише граматически вярно отколкото вие.Първо се научете да пишете грамотно и след това давайте акъл на министрите.