РЗС иска спецкомисия да рови по казуса "Цветанов"

Янев призова депутатите да обявят дали подкрепят идеята му
Обновена: 20 окт 2010 10:48 | 20 окт 2010 10:48,
111
РЗС иска спецкомисия да рови по казуса "Цветанов"
Снимка: БГНЕС

РЗС настоява да бъде създадена парламентарна анкетна комисия, която да установи фактите и обстоятелствата, свързани с имотното и финансово състояние на Цветан Цветанов.

Хората на Яне Янев призовават всички народни представители от 41-вото народно събрание ясно и категорично да обявят намеренията си дали ще подкрепят идеята на партията, съобщиха от партийната централа.

От РЗС призовават и за установяване на фактите, свързани с основателни съмнения за укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари, изготвяне на документи с невярно съдържание и участието на Цветан Цветанов в спекулативни имотни сделки пряко или с подставени лица.

Партията призовава народните представители да се абстрахират от политическите пристрастия и да подкрепят създаването на специална анкетна комисия, която е "единственият орган, който може да установи всичко около казуса "Цветанов", съобщиха още от партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
13
 
8
 
! Отговори
да ама... преди 13 години
дали Янето си дава сметка, че при следващи избори той и неговата мизерна партийка ще съберат не повече от 10 гласа. Освен ако не се преименоват на РЗС - АД ( Ред Законност и Справедливост от Алексей и Доган)
83
3
 
20
 
! Отговори
МАНГО МАНГОВ преди 13 години
Ауууу, то бат`Цецо крадлив като *** бил, а пък слага нас по затворите. Ний крадем щото няма кво до ядем, от мизерия крадем. Дали и бат`Цецо зарад туй пипа? Кой ша ми кажи?
82
1
 
15
 
! Отговори
уелския принц преди 13 години
г-н Цветанов да не би да няма кола?Или той и жена му ходят на работа с трамвай.Да не се окаже че изплаща и два три лизинга по 400-500 лв.Не знам,може и да не се декларират,но все пак!
81
10
 
6
 
! Отговори
ненормална работа преди 13 години
Това са бълг.политици ... хората няма какво да ядат , нямат работа , доходи , а това *** Янето от няколко дена ни проглуши ушите за един частен случай независимо дали касае министър ... На всички им е ясно че всеки изкачил се на високо започва да се изкушава да вземе някой лев , имот или друга облага...Бих разбрал и Янето , ако ситуацията в която е държават не беше толкова драматична... Сега чисто и просто Янето клати лодката с идеята за нови избори ...ненормална работа
80
15
 
6
 
! Отговори
Якушиба Угазаки преди 13 години
Янеее, Янеее просто момче си и такова си остана, евтини сензации
79
3
 
2
 
! Отговори
hagen преди 13 години
Искаш да кажеш че всички комунисти са крадливи.Ами то е заложено в гена им.Преди 66 год обираха мандри сега са се изпедепсали да крадат милиони.
78
13
 
3
 
! Отговори
колежка преди 13 години
Значииии, според червеношийките проблем са някокото апартамента на Цецко, а не стотиците милиони откраднати от техните хора в това число и от любимия им Алексей и другия им още по-любим Доган. Съжалявам не мога да застана срещу управляващите (дори и да не им са толкова чисти нещата, което разбира се не е доказано) и да се вържа на вечните фурнаджийски и евтините номера на РЗС и този *** Яне Скандалски.
77
3
 
18
 
! Отговори
БТА преди 13 години
Журналистите Иво Инджев и Сашо Диков бяха гости в "Шоуто на Иван и Андрей: "Алексей Петров има документи, от които личи, че апартаментите ще се окажат най-малкият проблем на Цветанов в това, което предстои", обяви Сашо Диков...
76
15
 
6
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Донякъде съм съгласен с теб. От друга страна защо Вицепремиера трябва да се обяснява на престъпника Алексей и протежето му Яне, което между другото все по-често си мисля, че не му работи главата в негова полза, от къде си е купил апартамента. Ами 2 години е бил председател на ГЕРБ, освен това чето че е работил и като консултант по сигурността в някои посолства. Това не е важно. Аз искам А. Петров да обяснява от къде са му паричките.
75
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** червена и тука ли изпълзя, бе :)))
74
1
 
22
 
! Отговори
бе кво става преди 13 години
Откакто взеха да го питат за имотите Цецо - бе много полицейски акции , че днес даже и 2 . Бе управляващите вие народа за *** ли го имате. Като вземат да обявяват едни милиони - като на *** сватба. Предотвратили щети за 30 000 000 лева. То щети още няма ама те знаят за колко са предотвратили. Единственото истинско е че отсраднаха златото от Аерогарата
73
8
 
17
 
! Отговори
ЧЕ от БГ. преди 13 години
До 63: По добре да си комунист отколкото рекламно лице на бояджийска партия!Това сте вие ГЕЙБЕРИТЕ!Кадето е далаверата там и вие-Вожда ви смени всички партии и вие сте същите-никакъв морал,само лапачка да има!А ти от ДС ли си,че нямаш ник?
72
6
 
4
 
! Отговори
norm преди 13 години
Ако всяко искане на не за създаване на парламентарна комисия бъде удовлетворено,то в новата негова конституция броя на депутатите трябва да не е 100 ,а неколкократно повече,за да стигнат за всичките комисии.Защо парламентът трябва да се занимава с всичко,има си компетентни държавни органи.А и от практиката до сега е ясно,че искаш ли да потулиш нещо,създай комисия.А Яне да изостави глупостите и изпълни обещаното,нали каза,че до есента ще се ожени.
71
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
124 803 лв. от декларираните доходи от вътрешния министър Цветан Цветанов за момента са с неясен източник. Парите са получени в рамките на 2 години след като той напусна зам.-кметския пост в Столичната община и до встъпването му като министър.
70
21
 
5
 
! Отговори
фиро преди 13 години
Яне пак подскача пред камерите. Тракториста му е дал инструкции ако трябва гол да тича около народното събрание, но да има медии около него и постоянно да "доказва" колко корумпиран е вътрешния министър.Аз имам апартамент и кола на мое име, но ако трябва да извадя документи как съм ги платил - не мога. Плащал съм част в брой, друга с кредит, трета със заем от приятел... Дано Янето не ме надуши, да сезира НАП, Народното Събрание и комисиятак Кушлев, че ми е спукана работата!
69
2
 
10
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Този коментар май му правиш " copy/ paste". Оня ден го беше сложил под някаква друга статия. А относно правителството дето такова нямало да ни се случи и след 100г, стискам палци и след 1000г да не се случва.
68
16
 
4
 
! Отговори
Иван преди 13 години
до 43: никъде не съм писала,че вярвам на Цветанов - не съм фен нито на него нито на партията му.Цветанов не е придобил имотите вчера,преди 3 месеца или една година.Защо тези трубадури тръгнаха на поход срещу Цветанов точно сега.В очакване на решението на съда да създадем хаос и да съсипем системата.С.Диков се чуди на кой да се сложи - гледай в четвъртък предаването му.С грозде и червени ябълки пред дома на Петров.Баретата е също под домашен арест - защо не го посети и него.Шумоленето на пари ...
67
2
 
21
 
! Отговори
разумен преди 13 години
А БЕ ДРУГАРЮ ЧЕРВЕН ПОДРЪЖНИК НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ ПАРДОН ПАЗАЧ И ШОФЬОР НА ПЪРВИЯ-БАЙ ТОШО,ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СЕ НАМИРАТ В СМЕТНАТА ПАЛАТА И НЕ ТИ Е ЯНЕ ВИНОВЕН,ЧЕ ТВОЙТЕ БИВШИ КОМУНИСТИ СА КОРУМПИРАНИ И КРАДЛИВИ ДРУГАРИ,КОГАТО ИМА ФАКТИ БИ ТРЯБВАЛО ДА НЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ГИ ИГНОРИРАТЕ ИНАЧЕ ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ВИ ПРЕСЛЕДВАТ ДЕНОНОЩНО ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ СВОЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ,СИРЕЧ НАЦОНАЛНОТО НАРОДНО НЕДОВОЛСТВО-НЕДОВЕРИЕ В ПАРТИЯТА ГЕРБ....
66
3
 
18
 
! Отговори
Езоп преди 13 години
Ако комунистите и агент-провокаторите са спретнали тази фиеста на Цецко направо се записвам за комунист.Но все ми се струва че Цецко си е спечелил парите от ТОТО от извънреден, таен тираж за който обществото ще научи скоро.
65
0
 
22
 
! Отговори
АМИ ДА преди 13 години
Нека направят комисия и веднъж завинаги да приключи тая история. Ще видим тогава кой крив кой прав. Ако трябва Яне след това да отговаря за клевета.НО ЗАМОПНЕТЕ: АКО НЯМА ТАКАВА КОМИСИЯ ИЗЛИЗА ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ПРОВЕРКА НА ЦВЕТАНОВ. ЩЕ ВЪЗНИКНЕ ВЪПРОСА - ЗАЩО ???А ОТГОВОРАА ЩЕ ГО ЗНАЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД