РЗС иска спецкомисия да рови по казуса "Цветанов"

Янев призова депутатите да обявят дали подкрепят идеята му
Обновена: 20 окт 2010 10:48 | 20 окт 2010 10:48,
111
РЗС иска спецкомисия да рови по казуса "Цветанов"
Снимка: БГНЕС

РЗС настоява да бъде създадена парламентарна анкетна комисия, която да установи фактите и обстоятелствата, свързани с имотното и финансово състояние на Цветан Цветанов.

Хората на Яне Янев призовават всички народни представители от 41-вото народно събрание ясно и категорично да обявят намеренията си дали ще подкрепят идеята на партията, съобщиха от партийната централа.

От РЗС призовават и за установяване на фактите, свързани с основателни съмнения за укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари, изготвяне на документи с невярно съдържание и участието на Цветан Цветанов в спекулативни имотни сделки пряко или с подставени лица.

Партията призовава народните представители да се абстрахират от политическите пристрастия и да подкрепят създаването на специална анкетна комисия, която е "единственият орган, който може да установи всичко около казуса "Цветанов", съобщиха още от партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
22
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Това, че Яне е *** въобще не оневинява Цветанов. Да не говорим, че тези факти за апартаментите бяха изнесени преди месеци и никой от журналистите не ги разследва. Сега Яне ги показва пак и странно защо всички пишат. Та не знам кой точно е продажният. Колкото до Цветанов - очевидно е, че е крал, както и че е *** - някой да го е карал родителите на жена му да му прехвърлят апартаменти? Нали и без това ще ги наследи? И много интересно откъде въпросните родители имат 3 ап. от соц. време.
63
15
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Извинявай ти къде видя доказателства уличаващи Цветанов за каквото и да е? Има ли доказателства, че Доган е взел 1 500 000 за хидро/мениджърски услуги а ? Много си смешен, и явно се хващап на кьорфишеците на Яне димката. Що не обясни той откъде имаше пари за Офиси и за Билбордове, на "всеки километър" ? Пълно с червени дракачи в тоя сайт, почва да ми се гади!!!
62
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
задържали сме се като държава,защото долното комунистическо племе,от което явно си и ти, управлява само 65 години. време е да хванете самолета за куба или да ви затворим в белене,за да изчезнете най-после,мръсни демагози и разбойници,начело с този *** и шефа му,октопода.успех на борисов,цветанов и останалите от правителството!!! настъпиха ви по далаверите и сега нямат край мръсотиите ви
61
2
 
16
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
ДО 57/ "АЗ ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА БОРИСОВ ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ УСПЕХ ЗА МЕН-ЛИЧНО И ЗА БЪЛГАРИЯ"За теб е ясно че успех на РазБойко е успех и за теб - ЯВНО СА ТЕ НАМЪРДАЛИ НЯКЪДЕ...АМА НЕ СПОМЕНАВАЙ СТРАНАТА СИ, ЧЕ Е КОЩУНСТВО...
60
2
 
5
 
! Отговори
Правдата преди 13 години
"/Помнители кой неподкрепи импийчмант на Първонов кой докара *** на центара ТОЙ а кой стои зад него СЪД Първанов БСП ДПС /"За кви глупости значи му се катериха на Гоце да го изпичват, а сега Цецка значи требва направо на гилотината да го слагат....
59
4
 
15
 
! Отговори
разумен преди 13 години
А ДА ВИДИМ СЕГА ПАРЛАМЕНТА ДАЛИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ НА ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ,ЗАЩОТО ГЕРБ ПРЕТЕНДИРАШЕ ЧЕ АКО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА УЛИЧАВАЩИ КОЙ И ДА Е ОТ ПАРТИЯТА МУ ТОЙ СИ ОТИВА НЕЗАБАВНО,АМА ОБЕЩАНИЯТА НЕ СА КАТО ИЗПЪЛНЕНИЯТА ПО ТЯХ,СИРЕЧ ВСЕКИ ОБЕЩАВА ПРОЗРАЧНОСТ И ЧЕСТНОСТ А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ МЪРСОТИЯТА НАРЕЧЕНА КОРУПЦИЯ ДЕЙСТВА БЕЗОТКАЗНО В РОДНАТА НИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ...
58
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това на снимката главния клоун с на Република България ли е или 3 *** души от психодиспансера на разхода из софия с костюми облечени ????!
57
10
 
10
 
! Отговори
Giggsy преди 13 години
Тези РЗС нали се бяха скрили като мишки. 2-3 месеца без тяхно присъствие и сега пак се появиха и почнаха разни схеми, скандали ... всички сте една голяма МАФИЯ
56
19
 
9
 
! Отговори
bg. преди 13 години
АЗ ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА БОРИСОВ ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ УСПЕХ ЗА МЕН-ЛИЧНО И ЗА БЪЛГАРИЯ.ДА ПРОДЪЛЖАВА ПО ТОЗИ НАЧИН И МОЖЕ ДА Е СИГУРЕН ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА ЩЕ ИМА ПОНЕ 65% А БСП ЩЕ СА ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА
55
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз пожелавам успех на Премиевра!Кучетата нека си лаят, а керванът да върви.Нека все така деиства с твърда ръка и на някои никак не им е изгодно. Успех!
54
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Крадливи правителства като на сергей ще имаме и за в бъдеще но отиде ли си Бойко такова правителство ще ни се падне може би чак след 100 г.Затова подкрепяйте Бойко той не ви мисли лошото,но се падна в лош момент да ни управлява.
53
6
 
8
 
! Отговори
- преди 13 години
леле , мазно *** , бенка такава... не мога да те гледам
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България се управлява от некадърните ръце на политическата ***.
51
6
 
9
 
! Отговори
ЧЕ от БГ. преди 13 години
Явно,че на г-н Цветанов му се отдават финансите,за това да го сложим за финансов министър,а Румен -Пашата да стане вътрешен,от средите престъпния свят е,познава ги добре,само да не се самозабрави и той и да ни арестува Премиера-Слънце,че какво ще прави България без него ?Много ми е чудно как сме се задържали над 1300години като държава без Него?!
50
9
 
11
 
! Отговори
bg. преди 13 години
Ало, алооо хапчетата бе Янчо взе ли си ги? Онези малките от психиатъра? Да т***а смотания комунист никой не ти вярва бе ***, какво стана с подписката докара ли ги до 1000 подписи хамелион нещастен. Не ти отърва правителството ли? И на мен не ми отърва, ама бачкам щото така трябва. Вземи и ти се занимавай с нещо смислени като например мишена във военно поделение или в МВР така поне ще млъкнеш завинаги.
49
7
 
9
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
ДО 24/ Марийка"Оценката за работата на Цветанов могат да я дадат шефовете на ЦРУ, ФБР, МИ - 6 и ЕВРОПОЛ ! А те вече неколкократно похвалиха Цветанов !"СПОКО МАРИЙЧЕ!!!В ЦРУ НЕ СА МУ ВИЖДАЛИ ИМОТНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ НА ЦЕЦКО...Нито ние бяхме ги виждали и чували до сега.САМО ТРАКТОРА ЗНАЕШЕ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ ОКОЛО ЦЕЦКОСЕГА И В ЦРУ, И ФБР, И МИ-6,7,8,9 И ПРОЧИЕ ЩЕ СЕ ОТРЕКАТ ОТ ЦЕЦКО И ЩЕ ПРАВЯТ" ДЖОГИНГ" КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН...Айде на всички ГЕРБери:ДА НИ Е ЧЕСТИТ ЦЕЦКО КОРУМПЯГАТА!!!
48
2
 
4
 
! Отговори
DO JANE преди 13 години
JANE AKO IZVIKACH AZ SAM GEI VAV EFIR VSICHKI KOMPROMATI SRECHTU TEB CHTE OTPADNAT I NARODA MOJE BI CHTE TI PROSTI
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТАКА Е, НИКОЙ НЕ Е ЧИТАВ ТАМ -"ГОРЕ". ЖАЛКО ,ЧЕ НЕ ОСЪЗНАВАТ КОЛКО Е КРАТЪК ТОЗИ ЖИВОТ И ЧЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ ОТ НЕГО С ЕДНО ИМЕ КРАДЕЦ- МОШЕНИК НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ,
46
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Моля,читавите българи да подкрепят идеята на Я.Я. Защото около спорни моменти в имотно и друго състояние на вицеприемр на една държава не бива да има недомлъвки,недоразумения и интриги!!Всеки е човек и може ненадейно да забогатее,но тук става въпрос за човек от управляващите сега!Стига сте робували на партии и на фенове на партии.Въпросът е принципен до изясняване на "Кой крив,кой прав".Всичко останало е илюзия,така ще се мъкнем и лутаме до гроб,както се доказа от предишните.
45
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП е ръководена от Москва, а ГЕРБ от Вашингтон. И двете партии са насочени против българския народ. Докога?