Гей скандалът "Яне" доразцепи РЗС

Тодор Великов обърна гръб на лидера си
Обновена: 28 окт 2010 14:17 | 28 окт 2010 11:26,
315
Гей скандалът "Яне" доразцепи РЗС
Снимка: Булфото

Тодор Великов подаде оставка като организационен секретар на РЗС и замразява членството си в партията заради скандалните твърдения за секстормоз от страна на лидера си Яне Янев.

Миналата седмица бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов подаде жалба до две парламентарни комисии, в която се оплаква, че е бил сексуално тормозен по телефона от Янев.

"Знаех за този проблем още от пролетта на тази година и поемам отговорността, че не споделих с колегите си народни представители", каза днес Великов.

"Когато Светослав ми каза за този проблем, бях шокиран и изненадан, сега си мисля, че е било майтап, но момчето дойде угрижено и плачеше", обясни Великов.

В отговор на въпрос той каза, че е виждал телефонни съобщения до Стефанов от Янев и те са изпращани след 22,00 ч. Имало SMS-и с въпроси "Готов ли си за...".

Не си спомни обаче съдържанието на другите, защото бил шокиран.

Тодор Великов смята, че явно една от двете страни не говори истината.

"Този случай трябва да се изясни, искам да чуя смислени отговори от двете страни", допълни той.

Още по темата

Великов уточни, че докато ги чуе, замразява членството си в партията и няма да участва в инициативите на РЗС.

Преди Тодор Великов да ги чуе, Dnes.bg разбра какво има да каже по въпроса Яне Янев:

"Съвсем скоро ще излезем с позицията си по този проблем, но аз искам да кажа, че това е поредният милиционерски сценарий, скалъпен от вътрешния министър Цветан Цветанов. Аз питам защо такива компромати излизат срещу нас винаги след като от РЗС сме обявили, че ще изнесем нови данни за далаверите му", обяви лидерът на РЗС.

Значи твърдите, че не вие разпространявате компромати, а те ви замерят с такива?

"Това са скалъпени скандалчета, които не са истина, а ние на пресконференциите си винаги вадим документи и факти. Цветан Цветанов не е никакъв борец срещу корупцията, не е.

Последно. Да разбирам ли, че никога не сте пращали SMS-и на Светослав Стефанов с въпроса "Готов ли си за...?"

Не, никога и Тодор Великов го знае това много добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
0
 
0
 
! Отговори
A.Yordanova преди 13 години
Ne moga da razbera kakvo se zanimavate tolkova sus sexualnata orientatzia na Jane.Nali vse pak ne mislite vsichki da legnete s nego.
294
0
 
2
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
*** деградиралуте ***
293
0
 
0
 
! Отговори
BAY GANO преди 13 години
Bez tova v na6iq parlament ima dosta geyove. Po vreme na gey parada iskame da gi vidim.Aktivnite im partnori sa tehnite kolegi ot Germantq,Fransiq,Amerika,Hollandiq i T.n.
292
0
 
1
 
! Отговори
dedo преди 13 години
След октопода, гей скандала (т.е. друга серия), с нетърпение очаквам новия сериал октоподът с меката китка. :)Ние и октоподи и меки китки си имаме и то в изобилие. Приятно гледане!
291
0
 
2
 
! Отговори
курти преди 13 години
ЯНИ ОЖЕНИ СЕ БЕ ЧОВЕК ,ПОНЕ ЩЕ ИМА КВО ДА ЧУКАМЕ
290
4
 
1
 
! Отговори
Tin-Tin преди 13 години
Samo ZARSTVO BALGARIA ste Opravi Nestata i Nashata TARNOVSKA KONSTITUZIArepublikata E NAI-GOLIAMATA IZMAMA na Sveta
289
1
 
5
 
! Отговори
гейша парад преди 13 години
Какво заглавие само: Гей скандал доразцепи. Яне е в нашите редици отдавна и го цепиме яката!
288
0
 
5
 
! Отговори
гей парад преди 13 години
На тази Партия всичките й номера са все такива. На парада ни са все в челните редици с петолъчки по челата.
287
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Поредните простотии - като има такива SMS-и да вземат да ги покажат на нотариус и да се каже ДА, ИМА ГИ. И аз имам съобщение от Парис Хилтън, че ме иска, ама ... кат е вързана в кревата
286
1
 
2
 
! Отговори
daa преди 13 години
trqbva da se krade qkoo,ama ot tiq nemojem da se doredim............
285
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е гати евтината комедия! Но ако комунистите отново спечелят властта, накъдето са се насочили с пълна пара, аз ще емигрирам, защото тези хора не разбират, че в България вече не остана нищо за крадене.
284
2
 
2
 
! Отговори
preslava преди 13 години
Za6to pliuete 4oveka taka,vseki izbira sam za sebe si kakav da bade,kakvo ob6to ima tova s karierata mu ? Prosto stana palen cirk v taq darjava,vseki pliue vseki,a kakvo e vinoven naroda ni ? Cvetanov si igrae igrite,Borisov sa6to...A,naroda strada zaradi tqh.
283
3
 
1
 
! Отговори
Xelian преди 13 години
281 - Това е първият смислен коментар, който виждам в тези на днес.бг Поклон :) Абсолютно си прав.
282
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
яне и серго да земат да си играят по един дебел. и двамата от това имат нужда
281
3
 
6
 
! Отговори
Вуте преди 13 години
Я па се питам ,отдека се взеа толко познавачи по гейовете ?
280
6
 
7
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Дали е "мека китка" Я.Янев ? В цивилизованите страни това не бърка никого,защото се гледа на такива ,като на личности.Ако всичко,което се изнася е истина,това не е ли по-важно, от всичко останало.
279
1
 
6
 
! Отговори
педеруга преди 13 години
Добер де какво като Яне е ***, какво лошо има в това, защо го е срам Яне да си го признае, че пък и щял да се жени заради това :))))
278
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Освен с манекенки Октоподите са събирали информация и с помощта на гейове. Твърди се, че млад хомосексуалист, редовно гастролиращ в гей заведение в центъра на София, е човекът, разкрил тайната на Азер Меликов приближеният до Сергей Станишев скандален бизнесмен.Оказва се, че най-пикантната част от живота на Азер Меликов не е бившият премиер, а младият композитор Мирослав Гечев.Двамата се запознават на рожден ден на общ приятел в клуб Ялта. Гечев е непознат на широката публика, но в средите на шоубизнеса го знаят като автор на хитове за Руши Видинлиев, Графа, Каризма и Мария Илиева.Мирослав Гечев бил безумно ревнив и не понасял закачките на Азер с други. Двамата живеели заедно, но се разделят, след като композиторът хваща Меликов в леглото с друг мъж.Други помощници на Алексей Петров били и манекени от две модни агенции. Те работили и като момчета на повикване, разбира се, също срещу солидно заплащане. Така застрахователният бос успял да се сдобие с шокиращи компромати за Моника Йосифова, Елена Йончева и Ирена Борисова. Маргините конкуренти на Алексей Петров. Подобна мрежа за набиране на информация чрез манекенки са имали и братята Маргини. Те обаче не били толкова директни в притискането на клиентите и на самите момичета.Докато е на служба в ДАНС Трактора събира информация за конкурентите. Човекът те чака в Гринвийл хотел в 8 ч. вечерта. На теб ще даде 400 евро, а на Алекс 500, това е само един от десетките есемеси, запазени в паметта на мобилния телефон на актуална манекенка от модната агенция FH1 моделс. Друг есемес гласи: Довечера искаш ли да се видиш с бившия на Ива Титова? Много е забавен. Бъди внимателна, защото е личен приятел на боса!
277
1
 
3
 
! Отговори
ярослав преди 13 години
ама гръб ли му обърна, или "гръб"? :D
276
3
 
17
 
! Отговори
:)) преди 13 години
Стига бе! Такъв Мъж като яен да е гей:)) Не може да е вярно!!!!