Гей скандалът "Яне" доразцепи РЗС

Тодор Великов обърна гръб на лидера си
Обновена: 28 окт 2010 14:17 | 28 окт 2010 11:26,
315
Гей скандалът "Яне" доразцепи РЗС
Снимка: Булфото

Тодор Великов подаде оставка като организационен секретар на РЗС и замразява членството си в партията заради скандалните твърдения за секстормоз от страна на лидера си Яне Янев.

Миналата седмица бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов подаде жалба до две парламентарни комисии, в която се оплаква, че е бил сексуално тормозен по телефона от Янев.

"Знаех за този проблем още от пролетта на тази година и поемам отговорността, че не споделих с колегите си народни представители", каза днес Великов.

"Когато Светослав ми каза за този проблем, бях шокиран и изненадан, сега си мисля, че е било майтап, но момчето дойде угрижено и плачеше", обясни Великов.

В отговор на въпрос той каза, че е виждал телефонни съобщения до Стефанов от Янев и те са изпращани след 22,00 ч. Имало SMS-и с въпроси "Готов ли си за...".

Не си спомни обаче съдържанието на другите, защото бил шокиран.

Тодор Великов смята, че явно една от двете страни не говори истината.

"Този случай трябва да се изясни, искам да чуя смислени отговори от двете страни", допълни той.

Още по темата

Великов уточни, че докато ги чуе, замразява членството си в партията и няма да участва в инициативите на РЗС.

Преди Тодор Великов да ги чуе, Dnes.bg разбра какво има да каже по въпроса Яне Янев:

"Съвсем скоро ще излезем с позицията си по този проблем, но аз искам да кажа, че това е поредният милиционерски сценарий, скалъпен от вътрешния министър Цветан Цветанов. Аз питам защо такива компромати излизат срещу нас винаги след като от РЗС сме обявили, че ще изнесем нови данни за далаверите му", обяви лидерът на РЗС.

Значи твърдите, че не вие разпространявате компромати, а те ви замерят с такива?

"Това са скалъпени скандалчета, които не са истина, а ние на пресконференциите си винаги вадим документи и факти. Цветан Цветанов не е никакъв борец срещу корупцията, не е.

Последно. Да разбирам ли, че никога не сте пращали SMS-и на Светослав Стефанов с въпроса "Готов ли си за...?"

Не, никога и Тодор Великов го знае това много добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз имам 3 апартамента (един на баба, един на нашите и един мой), имам 2 вили на село с по над 1000 кв.м всяка и не съм откраднала нито лев... Сега ще си купя и друга къща със заем... И какво?
214
4
 
4
 
! Отговори
xaaax преди 13 години
Срещата с апартаментите на вътрешния министър Цветан Цветанов е нелека задача, поради факта, че те, така да се каже... са разпръснати из цяла София. Специално за този ивент (да, ивент!) изискахме допълнителна репортерска помощ под формата на група Д2, с обещание за предоставяне на бус за турнета и слава.
213
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
луксозна вила...ХА ХА ХА....че то моята къща на село по юбава от на Цецо виличката бре....смешковци,ония от БКП какви ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ СИ ПОСТРОИХА.....ЦЕЦО... ВИЛА ИМАЛ ЛУКСОЗНА ХАХАХАХАХАААА....че и два гаража ...хиххиииххихихихихихихи
212
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На янко му цепнаха *** , и понеже РЗС е измислено от *** му се цепна и РЗС.
211
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е.ати и плоския номер .... Е такаво чудо не бяж виждал или дори си помислял че мозе да има .... те в паламента не само се бият, отскачат, псуват но и ПЛАЧАТ !!!!! все повече и повече ми мирише на оперативни мероприятия от двете страни .... но това просто е толкова пошло скроено че е срам ....
210
5
 
16
 
! Отговори
По точки :) преди 13 години
1. Не съм гласувал и няма да гласувам за ГЕРБ !2. 4-те апартамента (от 6-те) са наследствени. Имам приятели с повече наследени реституирани апартаменти, без да са мафиоти, политици и т.н. 3. Ако само 2 апартамента е гепил и спре да снима филми, а подкара мафията, трябва 2 кооперации на пъпа на София да му подарим накрая на мантата. 4. Спри чалгата, шоуто на Слави и некачествения алкохол и ще ти светне и на теб :)
209
1
 
8
 
! Отговори
Марти преди 13 години
Цирк "България" продължава.Вадят се компромати постоянно,ту за ББ,ту за ЦЦ,ту за Яне,ту за Гоце,ту Костов.Премиера хвърля бомби в ефир,които после цялото правителство и МВФ опровергават.Платените драскачи се плюят из форумите,защитавайки своите работодатели.А ако се замисли човек,излиза че всичко това е един сценарий,който политиците са си догововорили за да ви отклоняват вниманието от ежедневните проблеми които ви съпътстват.Май трябва пак някой да се провикне:"От сън дълбок се пробуди" ,народе
208
3
 
10
 
! Отговори
сексолог преди 13 години
В тяхната група е много ОПАСНО са се обрне гръб, не знаеш какво те дебне отзад :-)Макар, че Яне често обръща гръб с надежда ...
207
6
 
12
 
! Отговори
zoro преди 13 години
комунистическото котило даде на народа още един ***, ...съмнява ли се някой ,че Яне е гей...?
206
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Четвъртият имот е този, в който от 1973 г. до ден днешен живея със съпругата си. Родителите ми го прехвърлиха през 1991 г.", обясни той.Останалите два имота са закупени през 2008 г. на кредит и аз ще ги изплащам 30 години - всеки месец по 900 лв., каза още вътрешният министър.Около 100 хил. лв. са платени директно от мои и на съпругата ми влогове, натрупани след 1995 г., заяви Цветанов.
205
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първият имот, който е придобит за 0 лв., е прехвърлен на съпругата ми от родителите й, обясни министърът."Втори имот родителите й прехвърлиха на малката ми дъщеря, която е непълнолетна и затова съм го декларирал. Този имот е закупен през 60-те години"За третия апартамент Цветанов обясни, че е имал една шеста от имота, който е на майка му, а когато баща му е починал преди 12 години, получил една шеста от наследството.
204
6
 
9
 
! Отговори
bg. преди 13 години
бсп,дпс,мафията.....плащат на драскачи като тебе които работят в сайта да манипулират обществото защото бойко им спря кранчетооооооо.нали това питаш.а на какво се надявам ли?.....ами надявам се и ще стане------такива като сергея,яне гоце,трактора,овчаров,масларката и като тебе и други крадци и мафиоти да са в затвора за 100 години.надявам се и ще стане---бсп да не влезе в парламента никога вече защото са мафия.на това се надява и цяла българия и ще стане .комунисти ---или в затвора или в земята
203
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГОЦЕ пич...той е в основата
202
1
 
15
 
! Отговори
Кабули преди 13 години
Заблудата ни е тотална. Театърът не е това, което ни прожектират. В дъното на цялата тази вряскавица стои миловидния на вид Ковачки. Подгонили са го като диво прасе и със сигурност ще го върнат в ***. А Гоце си подава рогцата зад всеки таен и явен скандал. Ей, умно момче излезе! А учише само история на КПСС. Със сигурност от тази история ги е научил мурафетите, защото тя е пълна с престъпления и учи на престъпления.
201
4
 
8
 
! Отговори
тото преди 13 години
И още по-точно - мръсни, уплашени, крадливи комунисти, от които искам да чуя само "извинявай, народе, че те крадяхме и лъгахме толкова време"....
200
8
 
6
 
! Отговори
kk преди 13 години
Абе,***!Няма Цецко 2 апартамента и една селска къща,а до сега са установени 6 апартамента,два гаража и една луксозна селска вила!!!!Ти си заблуден,безмозъчен ***!Като гурутата ти!!!
199
3
 
11
 
! Отговори
До 205 преди 13 години
Пак ли Костов е виновен, бе селски ? Той и Яне е направил ***, той е виновен :)Много сте нагли ***, ама много !
198
2
 
11
 
! Отговори
Dios преди 13 години
ZABRAVETE GO TOZI ***...
197
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аман от Комунисти
196
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе ясно е, че един драска и се прави на защитник на яне. кво ни губи времето- минусите няма да променят фактите, левчо, Яне няма да събере повече от 1% на изборите, даже и стриптийз да направи