"Плеймейкърът" Първанов реди отбора за 11 ноември

Проектът му ще разчита на кметове и... Слави Трифонов
Обновена: 28 окт 2010 08:59 | 28 окт 2010 08:50,
482
"Плеймейкърът" Първанов реди отбора за 11 ноември
Снимка: БГНЕС

Дългоочакваният политически проект на президента Георги Първанов предстои да бъде анонсиран на 11 ноември, съобщи Mediapool. 

Точно на тази дата преди девет години, неочаквано за всички Първанов поведе на първия тур на президентските избори срещу смятания тогава за фаворит Петър Стоянов, а седмица по-късно спечели победа на балотажа и получи първия си президентски мандат.

Сега, година преди да напусне "Дондуков" 2 след втория си мандат, Първанов смята да направи критична равносметка на настоящото управление и да обяви нуждата от нова политическа алтернатива. Която обаче да не идва от партиите, а от самото гражданско общество.

Гражданският проект ще се превърне в политически по-късно, вероятно още догодина, когато ще атакува със свои кандидати местната и президентската власт, посочва изданието.

Според социалисти, запознати с "кухнята", към момента "плеймейкърът" Първанов не е готов с "голмайсторите" на отбора.

Идеята на Първанов е на преден план да се лансират по-непознати за широката публика лица, които в същото време да са утвърдени в областта, в която работят и да са с авторитет в местата, където живеят.

Кметове с утвърдено влияние и "прилежащи" бизнес структури – като Славчо Атанасов в Пловдив и Костадин Паскалев в Благоевград - ще бъдат основни "темели" на президентския проект, твърдят посветените в него.

Според запознати президентът е предлагал на две от най-изявените жени в политиката да станат лице на новото формирование, но засега и двете се въздържат. Твърди се, че едната е бившият еврокомисар Меглена Кунева, която в момента развива успешна кариера в европейските структури, а другата е Меглена Плугчиева – депутат от БСП и бивш вицепремиер по еврофондовете.

Очаква се Първанов да разчита в новия си проект и на новия лидер на КНСБ Пламен Димитров.

Обмисляло се и начин, по който към новото движение да се привлече и шоуменът Слави Трифонов. Така той щял да присъедини и млади хора, които да оформят и "младежкото крило" във формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
2
 
3
 
! Отговори
алф преди 13 години
Забелязано е НЛО да хвърчи над нас.Скоро се очаква да кацне.Стискайте палци да е в БГ.Те това е спасението братя.
324
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вижте видето "Турски Терористи Подкрепят Първанов " във vbox-a. Това са Сабри Бей е напълно вярно !
323
3
 
17
 
! Отговори
тото преди 13 години
Той от една супер Бианка /не че ме кефи девойката/ хукна като попарен. Ама сега да го видим кога ще отиде на гости на славчо, за да отговаря на раболепно поставените и дълго преговаряни въпроси. И не забравяйте, че бабите по селата не са и чували за интернет, ама БиТиВито и "онуй , убавото височкото момче" го гледат. И със сигурност от скука те ще отидат да гласуват, без да знаят или помнят това което си написал в 326! Слави такива въпроси не задава!!!
322
2
 
4
 
! Отговори
гого преди 13 години
ахахахахаха! в тоя сайт всичко се плюе, братче. нема президент, нема парламент, нема минисър председател, нема министри, всичко е гадно и требе да се оплюе. абе, ***, ми предложете нещо тогава бе, не само да плачите. байгън от врякащи лузъри!
321
2
 
3
 
! Отговори
:)) преди 13 години
Те плюенето го броят за дъжд понеже ,когато ги плюеха по площадите ,преди година и нещо ,те си слагаха чадърите и гледаха към небето...
320
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
''Стреляхте ли по архар ? ''Не съм убивал архар'' ...
319
2
 
10
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Определено точно така правят - и в статиите е видно - тука не смеят да си отворят устите, ама в другата са се събрали всичките и плюят...Цветанов е толкова интелигентен човек, че наистина сред такава помиярщина организирана от БСП, РЗС и АП - изглежда като виновен...Не питат за имотите на Първанов - а за двата апартамента на Цветанов направиха панаир в държавата... Комунистическа демагогия...Наистина мноооого яко ги е настъпил май...
318
12
 
3
 
! Отговори
................ преди 13 години
брей! герберинките изтърваха нервите...споко бе, герберинки, има време, пък и вашият Бате се е договорил с Първанката, не се хабете :)))))))))))))))
317
4
 
15
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Между другото - българските продажни медии му осигуряват такъв медиен комфорт на Президента, че се чудя дали и те не са включени в проекта.Или поне не се сещам за журналист, който да зададе въпрос към Седефчов поне по един от фактите, които описах...Грешка - Инджев ( не, че ми харесва - ама просто е факт ) - се опита и го изгониха...Някой да е чул критика или дори най-обикновен въпрос към Гоце дори по повод пресните разкрития околко Трактора и Яне ??? Няма и да чуете - кампанията е започнала
316
2
 
14
 
! Отговори
Лия преди 13 години
Пернишкият мракобес не мирясва. Намерил е благодатна почва сред уникално *** народ да изтисква жизнените му сокове. Ако се добере и до изпълнителната власт, ще разплаче майките ни. Тогава ни остава само едно - да си взимаме децата и да се махаме, където ни видят очите. Да остане мазният лепкав субект от Сирищник само със своите олигарси, които, нямайки кого да скубяг, да се самоизядат пред погледа на агент Гоце!
315
1
 
10
 
! Отговори
тото преди 13 години
Баси скуката стана тука.. *** в типичния си стил отидоха в другата статия да коментират думите на цветанов.. плюене по противника, това си го можете, ама като плюеш нагоре, храчката винаги се връща.
314
1
 
16
 
! Отговори
Amateurs преди 13 години
Много амтьорски подхождат другарите. Мислят си че с няколко кьорфишека ще яхнат народното недоволство и пак ще "управляват". Няма да стане другарчета, просто сте обречени.... 20 години ви се връзвахме на мероприятията, но сега трябва да измислите нещо наистина хитро, за да заблудите народа! Алексей Трактора и Яне са бити карти, Гоце няма човек, който да го харесва... само това ли можахте да измислите? Само с форумни пропаганди няма да стане, докато сте си старите мутри няма кой да ви последва.
313
2
 
14
 
! Отговори
Милен Янков преди 13 години
Българинът доказано не е подготвен за две неща - пари и власт. Гоце иска да разбере мнението ни - да събере каймака на помията. Същата помия която го изхвърли до незабравимост. Отсега знам какъв ще е резултата - поредното гнусно политическо шоу за ***. На Слави може много да му приляга, пък на Гоце му е поръчано. Щото и двамата са кукли на конци. На тези с парите. Народът ни може да има глупави прояви понякога на избори, но е мъдър. За такива е казал - Пази боже сляпо да прогледа! Амин!
312
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце просто няма никакъв шанс - той отдавна е напълно диСкредитиран - поддръжниците му са толкова колкото на РЗС!
311
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Политиците от ЕС показаха своето презрение към Първанов - никой не се среща с него и избягва всякаква кореспонденция. Изолация и карантина за паразита гоце.
310
3
 
36
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Малко факти за "социалният" президент на всички българи ( най-вече тези от ромски произход )1. Първоначалното му отрицание на НАТО и последвалата му смяна на мнението му...2. Покрепа за изборите и помилването на осъдения първо във Великобритания, после в България *** лидер - Цветелин Кънчев - ЕВРОРОМА3. Назначаването на Н. Филчев за посланик в Казахстан в момент в който му са отправени обвинения в убийство и по този начин му дава имунитет4. Подкрепата за Румен Петков дни след като писателят и бивш мафиот Стоев дава интервю в бТВ в което обвинява Петков за връзки с мафията5. Сътрудник на Държавна сигурност - първоначално отрича факта, след отварянето на досието където пише, че сам е изявил желание да стане такъв - си признава6. Петрол срещу храни - по данни на комисията към съвета на ООН - БСП под управлението на Първанов е внасяла петрол по време на режима на Саддам Хюсеин - прокурора Б.Велчев отказва да назначи разследване поискано от ДСБ7. Скандалът около журналиста Иво Инджев - по повод прословутите апартаменти на Първанов - впоследствие изгонен от бТВ след натиск от Президента8. Ловът по време на траура - няколко дена след изгорелите хора във влака София-Кардам9. Отстрелването на животно от Червената книга в резерват по време на престоя му в Узбекистан10. Орден "Стара планина" - най-високото отличие на републиката за *** като Доган и Батков11. Скандалът със Симеон Дянков - подслушан, записан и след това изнесен в медиите12. Катастрофата с ескорта на НСО по време на предизборната обиколка на Първанов в Севлиево13. Убийството на Кюлев - бивш съветник на президента14. Разстрела на Манол Велев - съпруг на протежираната от Президента - Весела Лечева - също съветник на Първанов15. Гравитиращите мафиоти около президента - ползващи се с чадър дори след разкритията от ОЛАФ 16. Псевдо благотворителната и цинична инициатива - Българската Коледа - за която стана ясно, че БСП прибира в бюджета неизразходваните и събрани по нея средства 17. Привърженик на задължителното изучаване на религия в училищата18. Незачитането на съда в Страсбург и решенията му по повод скандала с БПЦ19. Неустановеният и необяснен произход на средствата за пушката му от 50 000лв и неговите и на синовете му имоти придобити по време на мандатата му като президент20. Избирането му за втори мандат по порочната схема използвана от ДПС - автобуси с гастролиращи избиратели от съседна Турция. Това далеч не са всички прегрешния на Георги Седефчов Първанов, но аз лично се надявам да останат последни !!!
309
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малко факти за "социалният" президент на всички българи ( най-вече тези от ромски произход )1. Първоначалното му отрицание на НАТО и последвалата му смяна на мнението му...2. Покрепа за изборите и помилването на осъдения първо във Великобритания, после в България *** лидер - Цветелин Кънчев - ЕВРОРОМА3. Назначаването на Н. Филчев за посланик в Казахстан в момент в който му са отправени обвинения в убийство и по този начин му дава имунитет4. Подкрепата за Румен Петков дни след като писа
308
1
 
8
 
! Отговори
Петров преди 13 години
Хей, анонимен, поне си напиши името да знаят хората кой си - *** на параванов или подлизурко на същия, та да го наричаш - "човек"!!!!
307
1
 
16
 
! Отговори
Нео преди 13 години
Внимание код "Червено"! Започнаха да се усещат първичните трусове от раздвижването на "октопода". "Плеймейкърът" даде своите първи тактически сигнали за задействането на "проектът"! Раздвижиха се "къртиците" в политическият "ъндърграунд" и червените "сепии" в киберпространството.
306
1
 
14
 
! Отговори
BA преди 13 години
С комунистите трябваше да се постъпи точно така както те постъпиха с българската интелигенция - няколкостотин разстрела, няколко хилади в затвора за дълго и чак тогава щеше да е възможно да ги забравим :) Представете си ако Германия след Втората Световна се реформираше от синовете на Гьобелс и Химлер! Това се случва на практика у нас, за съжаление!