Натиреният от РЗС: Не пия, не пуша, нямам 3 млн. кредит

Яне Янев е проблемът на партията, каза Тодор Великов
Обновена: 5 ное 2010 12:07 | 5 ное 2010 12:03,
70
Натиреният от РЗС: Не пия, не пуша, нямам 3 млн. кредит
Тодор Великов. Снимка: БГНЕС

"Една чисто човешка инициатива беше превърната от колегите ми в РЗС като едва ли не, че някой ме е прихванал, бил съм потиснат, разпитван, смачкан. Чувствам се в много добра кондиция, през ден бягам по 3-4 км, не пуша, не пия, на "ти" съм със съзнанието си... нямам 3 милиона кредит".

Това заяви на брифинг в НС независимият народен представител Тодор Великов, след като бе изхвърлен от редовете на РЗС заради гей скандала, в който беше замесен Яне Янев.

Великов посочи, че единият му кредит е от 30 хил. лв., а другият – лизингов договор за покупка на автомобил "Фолксваген".

Той беше категоричен, че депутатът Емил Василев бил излъгал.

"Нито съм смачкан, нито съм в недобра кондиция, а това, което стана вчера, навява на мисълта, че може би ще излязат верни думите, че БСП има нещо общо със създаването на РЗС", допусна Великов.

"Час по-скоро трябва да излязат SMS-те, които Яне Янев е пращал до това момче, да се види колко са на брой и да не се окажат за година назад над 50", подхвана темата от миналата седмица Великов за секстормоза спрямо служител в партията.

Велков беше категоричен, че ако проверката на прокуратурата покаже, че няма такива съобщения, лично щял да се извини на Янев, но нямало да напусне парламента.

Според него проблемът в РЗС е лидерски и не можела партията да живее "от скандал до скандал".

Той каза още, че не може да го карат да влиза в стаята на БСП и да подписва подписка за проверка на имуществото на Цветан Цветанов.

"Тази прегръдка с БСП на мен ми е чужда, непонятна, и аз не желая да участвам в такъв цирк", каза Великов.

Той посочи, че от 2001 година са го проверявали всички видове органи, които съществуват в Република България, и по думите му да издигаш реномето си чрез скандали, е недопустимо.

"Не желая да участвам в такъв цирк, който моите колеги правят под давлението на лидера на РЗС", категоричен бе Великов.

Още по темата

Преди дни организационният секретар на партията Тодор Великов обяви, че замразява членството си в партията заради скандалните обвинения за секстормоз от страна на лидера си Яне Янев.

Преди това бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов подаде жалба до две парламентарни комисии, в която се оплаква, че е бил сексуално тормозен по телефона от Янев.

Натиреният от РЗС Великов твърди, че е виждал телефонни съобщения до Стефанов от Янев и те са изпращани след 22,00 ч. Имало SMS-и с въпроси "Готов ли си за...".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Тодор Великов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
13
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ах,майка му стара защо на времето през 1990г. не смачкахме наглите червени мутри.Тъкмо се бяха уплашили и се изпокриха в миша дупка,не знаеха къде се намират.Мирен преход с комунисти е невъзможен, или му смачкай фасона или ще ти *** на главата!*** майката на цели четири поколения.Ако ги бяхме изтрепали червените *** сега България щеше да е с 20 години по-напред!
47
1
 
12
 
! Отговори
До 42 преди 13 години
Най-трудно е на човек с робска психика да му помогнеш да види , че има и друг живот.Почти е невъзможно!Ти си роб на червената пасмина цял живот!!!
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
43 Нали писах, Няма страшно, ще я обслужим....
45
0
 
8
 
! Отговори
боро преди 13 години
Че аз до колкото знам, Яне по жени не ходи!!
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След загубата на изборите ,РУМЕН ОВЧАРОВ попита: каква ни беше ползата,като създадохме РЗС и хвърлихме пари за това?Това го предаваха по телевизията в новините и аз го чух.Срам и позор за БСП,РЗС и Гоце Седефчов.Цирковета на БСП,ДПС И ДС ,нямат свършване.
43
2
 
14
 
! Отговори
petko преди 13 години
Жалко за това момиче Галя - бъдещата годеница на Лудото Яне. Някоя сутрин ще се събуди и ще види, че в леглото са трима, а тя е излишната :)
42
9
 
2
 
! Отговори
ДО 31 ви !!! преди 13 години
*** *** НАРОД СМЕ ЩОМ ИМА "МИСЛЕЩИ" ,КАТО ТЕБ,,,
41
3
 
15
 
! Отговори
Василев преди 13 години
За създаването на РЗС имат вина червените *** като Гоце , Румен Петков и слугите от Данс , престъпните червени олигарси като Ковачки.С позволението на всички честни и достойни българи , позволете ми от ваше име най-искрено да се изсера в алчните червени усти на всички , които са помогнали за създаването на РЗС! Благодаря за вниманието!Да живее свободна,демократична и независима България!!!
40
1
 
5
 
! Отговори
копи/пасте преди 13 години
АОНСУ - Академия за общенствени науки и социално управление, или както се наричаше простонародно - "партийната школа". Там беше одно от малкото места, където се изучаваха наистина сериозно обществени науки като партийно строителство /да, да, точно партийно строителство, защото и там има общовалидни принципи/, социология, социално инженерство и т. н. И както виждаме, всичко, което ни се случва през последните 20 години си е направо по учебник.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само някоя нищожна душица за пари и работа или к.... може да се омъжи за ЯННЕТО.Цирк,голям цирк.Това само ДС,може да го изфабрикува,еша им го няма по тия работи и мокрите поръчки.
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тодор Великов е пич на място,не се занимава с ЯНКА.
37
1
 
10
 
! Отговори
Miroslav преди 13 години
Yanka 6te6e da vuzstanoviava parlamentarnata si grupa, a kakvo stana..toi sobstvenata si ne moje da udarji, xaxaxxaxaxxaxaxaxxaO6te malko ostanaha i napravo kum dispansera
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Натиреният от РЗС: Не пия, не пуша, нямам 3 млн. кредит. А по жени ходиш ли...??
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
33 Ти майтапиш ли се, октопода направо е направил братска прегръдка...
34
1
 
17
 
! Отговори
norm преди 13 години
Не много отдавна Яне обясняваше как ще заобиколи правилника на НС и привличайки депутати от ГЕРБ ще си възстанови парламентарната група,а каква стана тя.И Яне продължава да лъже на едро и още се намират наивници да му вярват.Намерили кукловодите един ненормалник и давай.
33
1
 
8
 
! Отговори
Василев преди 13 години
А няма ли и Октопада пипала в НС?
32
3
 
14
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Някой знае ли как е създадена РЗС и чий интереси обслужва?
31
4
 
31
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Е баси и *** държава , която сме щом има партия като РЗС.
30
7
 
3
 
! Отговори
отвратен преди 13 години
ЧЕ КОЛКО ПАРТИИ СМЕНИ" политика" ВЕЛИКОВ ...ОТ РЕНЕГАТИ КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ... !!ОЩЕ ЕДИН ,КАТО МАГАРИНСКИ ЛЪСНА ,АМА НАЛИ НЯМАМЕ ПРАВО ДА ГИ ОТЗОВАВАВЕ -СЕГА ЩЕ ЧАКА ДРУГИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ ОТ ЦЕНТЪРА ...ТАКА ДЕ,НАЛИ Е УЖ "НЕЗАВИСИМ "В ПАРЛАМЕНТА !!! НИЩОЖЕСТВО С НИЩОЖЕСТВАТА
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз не ям и не пич и не пуша. Ама след тежък работен ден ми идва настоение да пия. И с ракиийката си правя шопска салата. Пък след това и запаля една. Сега какво м-р РЗС по-висШ ли си от мен.