Станишев: Първанов разбира отговорността си пред България

Уважавам президента, не забрави да спомене лидерът на БСП
Обновена: 6 ное 2010 17:31 | 6 ное 2010 17:16,
220
Станишев: Първанов разбира отговорността си пред България
Снимка: БГНЕС

Ако проектът "АБВ" се създава за привличане на по-голям граждански потенциал, това е хубаво, заяви днес пред журналисти в Раднево лидерът на БСП Сергей Станишев. 

Той отбеляза, че уважава Георги Първанов и добави, че президентът "добре разбира своята отговорност пред България".

Лидерът на БСП каза, че не изключва догодина вместо два избора в един ден, да се произведат три. "Всичко е възможно", каза Сергей Станишев. 

Още по темата

БСП в Раднево днес отбеляза вековен юбилей. 

По този повод бе открит възстановен паметник на мястото, където е създадена първата партийна организация през 1910 година. 

Пред паметника депутатът от БСП д-р Евгений Желев връчи 22 книжки на младежи от миньорския град - членове на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
3
 
! Отговори
Владо преди 13 години
В България демокрация без проливане на кръв няма да има .Прекалено смели станаха всички псевдо социалисти.Плъхове като тоя просто си просят куршума жалкото е ,че на никой не му стиска да го направи.
191
0
 
10
 
! Отговори
БГ преди 13 години
ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗАДЖИЯТА !!!! НАСАМ "ВЕРВАЩИ" !!! ВЕРВАЙТЕ !!! ПАК ВИ ГЛСЯТ "СВЕТЛО" БЯДЕЩЕ !!! ВЕРВАЙТЕ !!! Я ***,Я гоце-агента и предателя,Я ЦАР-КРАДЕЦ ОТ МАДРИД , Я НАРОДЕН ГЕНЕРАЛ Я НЯКОЕ НОВО ТВОРЕНИЕ НА ЛАБОРАТОРИЯТА бкп-дс-кгб. В МОМЕНТА ВИ ПРИЛАГАТ ПОРЕДНИЯ ФОКУС , А ВИЕ ВЕРВАЙТЕ !!! ТЕ ЗНАЯТ,ЧЕ СТЕ МНОГО. ТА АКО НЕ БЕХТЕ ВЕРВАЩИ , А ЗНАЕЩИ ТЕЗИ ФОКУСНИЦИ ОТДАВНА ЩЯХА ДА БЪДАТ ПО ЗАТВОРИТЕ ,А ОРГАНИЗАЦИЯТА ИМ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА !! ВЯРВАЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
190
0
 
5
 
! Отговори
генади преди 13 години
Често се споменава, че юдеизмът е движещата сила на комунизма. Това не е нищо ново, то се знае и е съвсем естествено... Вродената склонност към интрига, към хитрост, към конспирация, и почти непостижимото търпение, с което очакваме часа на отмъщението, са характерните черти на предопределения народ".Проф*. ф. А. ОсендовскиThe Nineteenth Century and After, p.29London, January, 1926
189
1
 
1
 
! Отговори
генади преди 13 години
Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи.Проф. д-р Оскар Леви, LondonНие, евреите, сме унищожители, и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.Морис СамуелJon Gentiles, p. 155 Harcourt, Brace, 1924
188
0
 
2
 
! Отговори
генади преди 13 години
Hue живеем в много добре организирана държава на социализма. Държавата е всичко: личността е от значение само дотолкова, доколкото допринася за благоденствието на държавата. Собствеността на личността е нейна само дотогава, докато държавата не се нуждае от нея. Личността трябва да поддържа своя живот и своите притежания до поискване от държавата.Бернард М. БарухThe Knickerlocker pressAlbany, New York, August, 1918
187
0
 
1
 
! Отговори
генади преди 13 години
Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм (космополитизъм), еврейският народ е обречен на гибел.Hиe трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на черните народи, че те от столетия са били потискани угнетявани от белите, ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към Програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към една прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива на живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза.Израел КоенA Racial Program for the Twentieth Century, 1912 Congressional Record, p.8557, New York, 1957
186
0
 
1
 
! Отговори
генади преди 13 години
Талмуд,Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
185
0
 
2
 
! Отговори
генади преди 13 години
Идеалите на болшевизма са в хармония с много от възвишените идеали на юдеизма. фактите от Болшевишката революция са неоспорими - извънредно много евреи са болшевики.Jewish Chronicle, London, 1919
184
0
 
3
 
! Отговори
генади преди 13 години
Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел бе да се създаде нов ред в света". Това, което се извърши така превъзходно в Русия благодарение на еврейството, трябва чрез същата умствена и физическа сила да стане действителност в целия свят.The American Hebrew. New York, September 10,1920
183
1
 
3
 
! Отговори
човек преди 13 години
ало , коментиращите , прочетете още поне една книга . само с винету не става , трябва поне малко мениджмънт и икономика . иначе само ревете , като футболни запалянковци , щото като запалянко обичаш един отбор заради името , а в политиката трябва да схващаш и идеологията на партията , която подкрепяш . тук има повече обиди отколкото аргументи .
182
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
.. ами елемнатрно е.... на *** по-често трябва да се повтаря.....
181
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
198 Сайта розов ли е или не?СерГей го връткат от време на време като жрица от околовръсното и не са далеч от истината де....
180
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Админката,щоми изтри кометара е..... Егати и жензурата. Да нямате взимане даване със СерГей?
179
2
 
8
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Е, сети се и ти, СерГейчо, че ти се готви преврат. Остава само да отидеш на баня, да събуеш гащите, да се хванеш за палците и кротко да чакаш кой ще мине пръв.
178
3
 
20
 
! Отговори
Идиот преди 13 години
Докога бе, докога ще ни навирате в носа това което е казал Станишев ????Защо всеки ден четем какво е казал Станишев ???Той вече е никой !!! Цяла България разбра това,само тъпите журналисти не го разбраха ! Престанете да досаждате на хората с тъпите изцепки на тоя лигльо !Стига простотии ! Той е политически некадърник !
177
1
 
13
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНО Е.... преди 13 години
"ДА РАЗБИРАШ ОТГОВОРНОСТТА СИ"....ЗНАЧИ:.."ДА ЗАПОЧНЕШ ДА СИ ПЛАЩАШ ИЛИ ИЗДЪЛЖАВАШ-- ЗА ЩЕТИТЕ ,КОИТО СИ НАНЕСЪЛ НА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА"!ГОЦЕ-ТРЯБВА ДА ИЗКУПИ ВИНАТА СИ ПРЕД НАРОДА, ЗА КОНСТРУИРАНЕТО НА КРАДЛИВАТА "ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ"!ЗНАЧИ........."ДА ПЛАЩА" И ДА СЕ МАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
176
2
 
8
 
! Отговори
На гости на лудите преди 13 години
блазе им на лудите в лудницата в Раднево, имат посещение от роднините в БСП. А за нова година очакват другаря Параванов в ролята на дядо Мрас. ППвсе пак другаря проверява ВИП стаите как са.
175
1
 
7
 
! Отговори
Cermit преди 13 години
това вече не стана ли, поне веднж?няма спасение от тия гадове
174
2
 
9
 
! Отговори
West City преди 13 години
Този не си ли замина за Русия?Дано се издъни на президентски, местни и парламентарни избори за да разбере, че е бита карта.
173
1
 
9
 
! Отговори
а1 преди 13 години
ами как, то краденето и далаверите са много отговорна работа , другари