Алексей Петров – кандидат-президент?

"Състезанието си заслужава, особено ако се включи Борисов"
Обновена: 7 ное 2010 19:00 | 7 ное 2010 19:00,
622
Алексей Петров – кандидат-президент?
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров е готов да се включи в президентската надпревара догодина. Това съобщи самият той пред плевенски журналисти в дома си днес, съобщи „Дарик”.

„Състезанието си заслужава, особено ако в него се включи и Бойко Борисов”, обясни още бившият служител на ДАНС.

Той изрази и подкрепата си за инициативата на Ред, законност и справедливост за приемане на нова конституция. Според него тя ще даде нов тласък, нови идеи и ще постави точка на изтощителния преход.

По думите на Алексей Петров в РЗС има хора, с които би работил в екип и затова ако издигнат кандидатурата му, ще се включи в президентската надпревара.

Според Алексей Петров новата конституция трябва да очертае параметрите на съдебната власт и да ограничи намесата на държавата в икономиката.

Петров каза още, че според него под благодатната маска на борбата с организираната престъпност всъщност се крие политическа саморазправа и се разчистват терени за политика, икономика и лична реализация.

Правят се и опити да се подчини организираната престъпност да работи в нечия полза, каза той. Като пример посочи контрабандата.

Още по темата
Алексей Петров поясни, че в килията си е начертал схема на истинския "Октопод" и е написал имена. Това са бивши и настоящи служители на службите, които работят според него заедно и определят политиката на България.

По този начин те са криминализирали прехода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


622
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
537
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз ,и аз съм готов!В нашата държава много шеф-малко индианец...След толкова обвинения по негов адрес,сега и президент да става...малко в повече идва,или всички ще станем шизофреници.Сякаш живеем в някакъв лош сън,кошмар,от който няма пробуда..
536
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
трябва да спасяваме децата си - това е истината
535
0
 
65
 
! Отговори
СРАМ МЕ Е ОТ БГ. преди 13 години
Ние не заслужаваме да сме в европейският съюз, всеки които е бил поне за два дена в западна Европа ще потвърди думите ми. Ние сме по зле от Африканска държава Нямаме съд, нямаме полиция, нямаме политици... тук всичко е оставено на самотек в който само престъпниците процъфтяват.
534
2
 
39
 
! Отговори
in love преди 13 години
Много ми е симпатичен АП.. и Р.Овч, Гоце, Тара и мн. др. също ..
533
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
има само два изхода - терминал 1 и терминал 2...
532
0
 
39
 
! Отговори
papa преди 13 години
DRUGARI TOVA MOMCE ALEKSI E OT NASHITE ..PREZIDENT SUPER ..BSP. DPS..GERP..BKP.. == .BG-mafia
531
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АЗ ПЪК СЕ ЧУДЯ КАКВО ОЩЕ ПРАВИТЕ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА ТА НЕ СТЕ Я НАПУСНАЛИ,?
530
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕЕЕЕ ,ЕТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА,НЯМАМ ДУМИ...........
529
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И да гласуваме и да не гласуваме, все тая! Те нали затова поискаха и получиха благословията да се ровят в личното ни интернетпространство. Вече всички сте класифицирани в групи и знаят дали си триете *** с някой от партийните им вестници! И после торбите с протоколите отиват в някоя топлофикация, да ви сгряват душичките!
528
0
 
40
 
! Отговори
nnnnn преди 13 години
Tova ne e durjava !!!
527
1
 
42
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Тогава вместо да гласуваме на избори е по-добре да изискаме референдум за промяна на изборния закон и Конституцията, в смисъл, при избирателна активност под 50 % изборите да не се смятат за проведени и НС да се състои от 100 депутата, като само за Велико НС се събират 167 народни представители (числото е примерно, на принципа на коефициентите).
526
0
 
33
 
! Отговори
shmatka преди 13 години
glupavi glupaci - NE iuristi da ne komentirat sada, a chalga i listopad-toest tova ot koeto razbirat.vrachkite i gadatelite da se registrirat i da si platiat danaka-togava da govoriat koi kogo shte izbere.edno e sigurno- BB si otiva .
525
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не сме народ а банда ***. Или по скоро стадо ***.Алексеевци, Галевци, Барети и какви ли не още... Не стига че от съдебната зала излизат без наказание ами и "Народни" представители искат да стават...В коя нормална държава ще търпят подобно нещо? Само Българите сме способни да превръщаме най големите мафиоти в национални герои.Това не е Робин Худ бе хора! Това са тия дето докараха държавата до разруха. Вече нямаме никакви устои, няма на каво да се опрем като народ. Само един октопопод има
524
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 564Да, но и това не е изход! Както сами си гласуват заплатитите в парламента, така и ще сведат изборните резултати до 8%! В подобно положение се казва, че има само два пътя запостигане на добър ред и добра държава - единия който не е за предпочитане е анархията ("След анархията настъпва истинския ред!"). Другия е военния преврат, не полицейския, забележете! А по-добре е, да не се стига и до двата варианта, ами да се осъзнаят, че не стрижат стадото, а го колят!
523
1
 
52
 
! Отговори
нн преди 13 години
единственото спасение е да напуснем територията на бившата държава българия,защото вече няма такава, и да оставим мутрите да се изтрепят..последният преди да умре,да изгаси тока..опитвам се да се шегувам,но не е смешно,никак не е смешно
522
5
 
37
 
! Отговори
Баце преди 13 години
Както Доган поднесе на Борисов предишните избори, така сега Цветанов поднесе на тепсия президентските избори на Алексей. Класика! Направиха му безплатна реклама, ако не го бяха арестували някой щеше ли да чуе за него?
521
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА ПОЛИТИЦИ!
520
2
 
46
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Аз предлагам целият български народ да не гласува на следващите избори. Сега ще ми кажете, че *** и турците ще гласуват. Само че като отчетат 10% избирателна активност пред ЕС, ще умрат от срам. Освен това, който и да спечели по този начин, ще знае че е във властта с минимална подкрепа и ще се страхува от преврат.
519
3
 
36
 
! Отговори
Аз преди 13 години
"Мутрата се кандидатира и печели. Та, туй ако стане и тука.. дали нема да го изберем, а?" То вече стана, както виждаш едната мутра вече е премиер, а другата се кани да му е конкуренция на президентските избори.
518
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Престъпниците буквално изтрещяха! Вече ги гони параноя, Бойко им засегна интересите и им спря кранчето.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe