Алексей Петров – кандидат-президент?

"Състезанието си заслужава, особено ако се включи Борисов"
Обновена: 7 ное 2010 19:00 | 7 ное 2010 19:00,
622
Алексей Петров – кандидат-президент?
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров е готов да се включи в президентската надпревара догодина. Това съобщи самият той пред плевенски журналисти в дома си днес, съобщи „Дарик”.

„Състезанието си заслужава, особено ако в него се включи и Бойко Борисов”, обясни още бившият служител на ДАНС.

Той изрази и подкрепата си за инициативата на Ред, законност и справедливост за приемане на нова конституция. Според него тя ще даде нов тласък, нови идеи и ще постави точка на изтощителния преход.

По думите на Алексей Петров в РЗС има хора, с които би работил в екип и затова ако издигнат кандидатурата му, ще се включи в президентската надпревара.

Според Алексей Петров новата конституция трябва да очертае параметрите на съдебната власт и да ограничи намесата на държавата в икономиката.

Петров каза още, че според него под благодатната маска на борбата с организираната престъпност всъщност се крие политическа саморазправа и се разчистват терени за политика, икономика и лична реализация.

Правят се и опити да се подчини организираната престъпност да работи в нечия полза, каза той. Като пример посочи контрабандата.

Още по темата
Алексей Петров поясни, че в килията си е начертал схема на истинския "Октопод" и е написал имена. Това са бивши и настоящи служители на службите, които работят според него заедно и определят политиката на България.

По този начин те са криминализирали прехода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


622
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
517
10
 
43
 
! Отговори
Поп Сланинкьо преди 13 години
Не съм от ГЕРБ, но симпатизирам на ББ.Така се прави.Като няма самодисциплина, някой трабва да ни покаже как се влиза в правия път.Навсякъде си има комисионна.Нека си я взима човека, но да прави нещо за народа. Засега прави по нещо.За без пари ТОЛКОВА.Българите били 6 000 000, махни бебета и старци, житани, остават 1 000 000, може и по-малко. Какво са 1 000 000 души? Осъзнайте се.Мир Вам.
516
3
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Не се палете толков!И Пламен Галев се кандидатира за кмет, но не го избраха.Следващият опит ще бъде същият.А, тракторчето няма никакъв електорат!
515
1
 
34
 
! Отговори
Поп Сланинкьо преди 13 години
:-))) Всичко си има цена :-)))) Колко сте готови да платите?
514
2
 
38
 
! Отговори
младен преди 13 години
Хайде сега целият български народ да гласува за него, като наказателен вот за ББ, както стана на преди година и ептен да се омажеме. Ще сме оправени от всякъде. Един ***-престъпник за примиер, 2ри такъв за президент, пък и ортаци били..., а може и действащи да са
513
1
 
39
 
! Отговори
brigada преди 13 години
ситуацията все повече замязва на руския "Бригада". Мутрата се кандидатира и печели. Та, туй ако стане и тука.. дали нема да го изберем, а?
512
3
 
36
 
! Отговори
Поп Сланинкьо преди 13 години
Не съм съгласен с Вас!Винаги в РБ се оплюват изпълнителите/служителите.Какво е виновен съдията, че законът е такъв? ДОКАЗАТЕЛСТВА трябват. Утре може да Ви набедят, според Вас трябва веднага да Ви осъдят. Нормално ли е?КАКВО Е ВИНОВЕН РАБОТНИКА, ЧЕ ШЕФА МУ НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА?Нека се търси отговорност на онези в парламента, които правят законите.Мир Вам
511
0
 
50
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Алексей Петров е кандидат единствено за затвора!И това българските граждани го знаят!Само, че българският съд няма волята да го осъди!
510
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
време е да хващаме пушките братя! настана време хайдушко. няма друг начин. аз ще съм първия на улицата и с кеф ще щурмувам дома на президента, на трактора, на галеви, маргини и т.н. партийни другари. а за съдии да не говорим - само ми покажете.хайде, дано настане това време по-скоро. ще се видим на барикадите. аз лично ще убия поне един *** и ще направя живота в българия по-красив за тези, които ще останат след нас."боят настана, тупкат сърца ни."хайдушко време настана. време е!
509
4
 
50
 
! Отговори
Mery преди 13 години
С пускането от ареста на Ал.Петров,по-късно на Баретата СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД не "натри носа" на прокурорите и МВР, а СЕ ИЗПЛЮ ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.Същото направи и съдията НАЧЕВ от Кюстендилския окр.съд,който оневини братя Галеви зер те са в политиката и може да станат Галев премиер,Христов министър на МВР! Върхушката на съд ебната с-*** показа,че може да се държи безочливо, нагло и вече не се опитва да ни прави на ***, а се държи с нас като с *** оти! Да тръгнеш срещу народа си, да се държеш крайно провокативно, е нещо нечувано и "върхово постижение" на неуважаващ ите народа си обнаглели "съдии"! Генерале,г-н министър на МВР, г-жо председател на НС, или вземайте незабавни мерки в отго вор на тази наглост, или си отивайте и да идва Ив.Костов!
508
1
 
56
 
! Отговори
Алексеи преди 13 години
Сами си го заслужихме!С това овчедушие вече не изпитваме нищо. Дори не се усещаме как ни се подиграват. Бих казал че ни правят на маимуни но ще е твърде слабо. Дори маимуните няма да търпят подобно нещо.Най отявлените мафиоти са във власта, правосъдие няма. Корупцията се шити от най дребния чиновник та до самия президент.Всичко си го заслужаваме - мизерията, трудния живот и подигравките. Управниците също - сами си ги избираме - или мафоити или некадърници но всички лъжци! СТАДО СМЕ СТАДО!!!
507
0
 
59
 
! Отговори
българче преди 13 години
Алексей президент,Галеви депутати, Хр Ковачки премиер.Остава само да се намерят и ахмаците да ги изберат
506
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако тоя извади компромати, ама яки за Борисов, Доган, Дянков и Трайчо ще гласувам за него!
505
1
 
41
 
! Отговори
запознат преди 13 години
Трактора-президент,баретата-вице,Доган-техен консултант, Ботев криводол-шампион на България по футбол..........това е положението!
504
5
 
38
 
! Отговори
УФСЪ преди 13 години
а преди година ЗАЩО подкрепи мафиота, който управлява????
503
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гомям цирк ще е ...голям смях,интересно кой ли ще гласуват за него...трабва да са много умни....:)))
502
5
 
56
 
! Отговори
kapo преди 13 години
Докъде я докарахме! Да подкрепяме мафиот, само защото се е ситуирал срещу друг мафиот. Мутра до мутра, мило моя майно льо. Станишев ще ви се види "слънчице златно".
501
1
 
47
 
! Отговори
Мариян преди 13 години
Остава хора, чието име се свързва единствено с ДС и организираната престъпност, да се кандидатират за управленски постове и да ги спечелят, та колапса на държавата да е тотален...
500
3
 
44
 
! Отговори
Киро преди 13 години
"Състезанието си заслужава, особено ако се включи Борисов"Едната мутра иска да бие другата мутра,хляб за народа няма,но пък относно зрелищата,изпълнихме петилетката за 2 годиниП.С. И двата опосума от нова вече имат нов враг,довечера няма да има нищо за президента,всичката помия ще е за Алексей и Яне :)))
499
4
 
46
 
! Отговори
осама преди 13 години
Не вярвам , че ще стане прзидент, но ако стане това ,съм съгласен да се пусне атомна бомба да ни затрие всичките овце!!!
498
2
 
48
 
! Отговори
ШОУДЪРЖАВА преди 13 години
Всеки, пуснат от затвора - кандидат-президент! Защо не? Циркът ще е пълен! Абе, ние сме били световни шоумени! Младежи, поработете малко, спечелете пари за еднопосочен самолетен билет за някоя истинска държава и...приятен полет!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe