ВМРО зоват: Булдозерите да тръгнат и към цигански гета

Воеводите искат държавата да спре с двойния стандарт
Обновена: 17 ное 2010 12:02 | 17 ное 2010 12:01,
140
ВМРО зоват: Булдозерите да тръгнат и към цигански гета
Снимка: БГНЕС

Енергията, която държавните органи и министър Плевнелиев посвещават на събарянето на постройки в Несебър, трябва да се прояви и при премахването на незаконните цигански гета. Това се казва в позиция на ВМРО.

„Абсурдно е държавата да бъде възпрепятствана в прилагането на закона, при това със съпротивата на местната власт. Още по-абсурдно е обаче държавата да продължава да проявява двоен стандарт и стотици места в България да се гетоизират с изникващи незаконни постройки. Така властта у нас губи моралния си авторитет, губи и легитимното си право да упражнява сила“, категорични са от партията.

ВМРО ще поиска мнение от Комисията за защита от дискриминация дали нееднаквото прилагане на закона не е дискриминация по етнически признак.

Според воеводите обратната дискриминация буди все повече тревога.

„Недоумение поражда случаят на Веселин Ангелов, който получава отказ за работа в училището във врачанското село Баница, защото не бил циганин. В същото време граждани на София, подпомагани от ВМРО, от месеци събират подписи за премахване на незаконните гета в града и тези няколкомесечни усилия се оказват единственият начин властта да приложи закона“, се казва в позицията на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
1
 
! Отговори
?????? преди 13 години
А ти какъв си????????????
133
0
 
1
 
! Отговори
P@ris преди 13 години
"Първо погледни себе си и ако всичко ти е наред няма да ти се налага да се заяждаш с мен." ili s kogoto i da bilo, bil toi turchin, kitaec, ***, albanec, arabin, germanec ili afrikanec (chovek) - bez znachenie...
132
0
 
2
 
! Отговори
P@ris преди 13 години
Nai smislenata misul v celiqt forum: Първо погледни себе си и ако всичко ти е наред няма да ти се налага да се заяждаш с мен. EVALA!!
131
0
 
4
 
! Отговори
Xelian преди 13 години
Че ВМРО са *** *** са. Но в това са прави. Всичките гета трябва да се избутат. А за *** не трябва да се мисли. Да живеят на улицата. Ние Българите като не можем да си платим кредита оставаме на улицата нали.
130
0
 
4
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 13 години
Ей, ако това се случи ,ще повярвам в д0ържавността на държавата ни!!!!!
129
0
 
3
 
! Отговори
Kpacu преди 13 години
Вдигнете им лагери.
128
7
 
2
 
! Отговори
Lilava преди 13 години
тия от ВМРО са смешници :)
127
1
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
и как може така да ги търпим дия гнусни, глупави, мързеливи, мръсни, нагли, крадливи мизерници със животински инстинкти :( мачкай *** докрай, защото като се видят с малко пари и власт, виждаме какво става (гнусния цар Киро и наглостта му) - се едно да дадеш пистолет на 3-годишно дете.гадове мръсни
126
2
 
5
 
! Отговори
обективен преди 13 години
наистина е време да изринат и *** гета, а *** да се научат да живеят поне малко по чисто, щото мизерията в незаконните им "квартали" е пословична
125
2
 
1
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
102, за *** си го написал сравнително вярно и грамотно.Което ме води до мисълта ,че не си никакъв ***, а най-обикновен провокатор.Под достоинството ми е да отговарям на провокатори.
124
1
 
5
 
! Отговори
!!!!! преди 13 години
Само с писане по форумите не става!!!!!! Трябва да се действа!
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има толкова много недоволни Българи от *** построики и двойния стандарт за *** и българи. не виждам защо тези българи гласуват за БСП, Костов, Бойко или Атака а не дадат гласа си за ВМРО.
122
0
 
6
 
! Отговори
Васил преди 13 години
до:***-Ще си напълня луканки в червата ти ***
121
8
 
2
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
Ние сме лесни бе ВМРО . При вас са *** Мам. ка ..ви . Закона трябва да е за всички а не да прехвърляте вината на цитаните . Крадливо племе . *** . Ходете да направите някоя *** на войдодите си . Педере..сте . мръсни.
120
6
 
4
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Комунистите измислиха версията с Юнеско. Нима градче като Мелник загуби от това, че там се надстроиха къщите за да станат хотели? Аз не съм льольо и не си давам *** на псевдоинституции, където катастрофирали политици намират поле за действие. България е свободна страна и се населява от горд народ, който желае сам да определя своята съдба, като не желае да причини никому нищо. Стига усмирителни ризи и "културтрегери"!
119
14
 
4
 
! Отговори
ilian преди 13 години
Az sim *** i sim GORD, ta vie ste malcinstva tuk....
118
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, брато!Ще д*хаме супата заедно, за сметка на това - дълго!
117
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kraino vreme e da se sazdade bulgarska partiq ,koqto da zashtitatava pravata na bulgarite.v protiven slu4ai bulgarite po4vat da se iznervqt 4e dyrjava zashtitava samo turci i *** , ne moje da prodaljavat tezi dvoini standarti
116
1
 
38
 
! Отговори
Parcuc преди 13 години
Значи *** и големите престъпници могат да си строят незаконно и да си живеят после необезпокоявано, а обикновенния българин не може нищо. Само да духа супата а ?!
115
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С капсули до Байконур!