Цветанов: Вярвам на думите на Танов за Петков

Не бил замесен в отнемането на визата за САЩ на депутата
Обновена: 24 ное 2010 09:54 | 24 ное 2010 09:54,
101
Цветанов: Вярвам на думите на Танов за Петков
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов определи като несериозни твърденията на Румен Петков, че той стои зад решението визата му за САЩ да бъде отнета.

По-рано днес червеният депутат се закани да съди Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов за твърденията им, че бившият вътрешен министър е участвал в преразпределението на наркопазара у нас на срещата с Братя Галеви на басейна "Спартак".

„Аз се съгласих с казаното от Ваньо Танов, защото е бил директор на ГДБОП и след като той го казва, аз не мога да не вярвам на един директор на тази служба”, коментира Цветанов пред bTV.

“Спрямо шефа на митниците Ваньо Танов няма оперативно дело и разработки”, категоричен бе Цветанов.

Той посочи, че Танов се ползва с доверието на премиера и вицепремиера Дянков заради успехите в събирането на акцизите.

Попитан защо Петков не е бил наказан, ако е имало информация, че е участвал в  преразпределение на наркопазара, защо ГДБОП не си е свършила работата, щом Танов е толкова добър, Цветанов отговори:

„Много е трудно да работиш в условията едно време”. Вътрешният министър цитира и доклади на ЕК, в които се споменава липсата на политическа воля тогава.

Още по темата

По повод твърденията на Петков, че обвиненията срещу него целят да се отклони вниманието от имотното състояние на Цветанов, вътрешният министър отново посочи, че е обяснил всичко в парламента.

„Тече проверка и съм единственият политик, който е дал възможността всички тайни на личния живот на един човек да бъде проверяван от институциите. Няма от какво да се притеснявам”, защити се Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: визаЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
6
 
26
 
! Отговори
Астроном преди 13 години
Нямаме нужда от Слънцето - Тиквата огрява навсякъде... Нямаме нужда и от Луната - задникът на Цецо вече лъсна...
54
6
 
23
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Министър и консултант,тоя или ни взема за *** или той е корумпирано ***.Корумпирания цецо ще се бори с корупцията.Навън нагли коминисти,срам и позор сте за България.Всички българи да настояват за оставката му,това не е демокрация!!сарко изгони Веурт за съмнение в корупция.Цецо навън
53
4
 
24
 
! Отговори
Бореца преди 13 години
Писна ми от разни *** да ми обясняват какви са патриоти и чистници!Писна ми от банките които ти прибират парите без да ти казват за какво,писна ми от таксиметраджии,магазинери които гледат само да те излъжат,писна ми от монополи които ти надуват сметките,писна ни да хрантутя *** които ги мързи да работят,писна ми от разни измислени политици които ме гледат и лъжат право в очите!ПИСНА МИ ОТ ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ!ИСКАМ СИ СОЦИАЛИЗМА!ИСКАМ СИ КОМУНИЗМА!
52
5
 
26
 
! Отговори
Кайзер Созе преди 13 години
Пак лъже тоя *** Цвъ Цвъ. - "...съм единственият политик, който е дал възможността всички тайни на личния живот на един човек да бъде проверяван от институциите.." !!! - ми що тогава ЛИЧНО не поиска ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ да те разследва? Ами на 04.11 послушковците от ОФ на ГРОБ в НС бяха изкомандвани да спрат единствения ВЪЗМОЖЕН начин да му бъдат разследвани краднатите доходи. Никой не си прави илюзии, че при гнусната полицейщина дето цари в БГ, НАП ще направи справедливо разследване.
51
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не си изпускай нервите, вземи си лекарствата и отивай да ближеш задниците на твоите духовни водачи - Боко и Цвъцко.
50
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цвъцко пак се усра, ама то вече си му е навик.
49
3
 
21
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Изглежда Цветан Цветанов е вярващ човек. Проблема е, че вярва само на това, което му изнася. А би трябвало вместо да разправя по медиите в какво вярва и в какво не да казва за какво има доказателства и за какво няма. Останалото са спекулации.
48
22
 
6
 
! Отговори
krass Bg преди 13 години
До червените комунистически мутанти по форумите :Едва ви изтрайваме вече.Като видя вашите *** изригвания на слабоумие и злоба към всичко положително по форумите,чак не ми се чака и минута да ви натикам където ви е мястото - в Сибир или Китай или С.Корея. Готови сте на всеки *** да оближите *** само и само да правите зло! Отваратителна чума сте вие.
47
5
 
19
 
! Отговори
KAPO преди 13 години
А пък ние ти "вярваме" за апартаментите!
46
6
 
23
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 13 години
***, нагъл и глупав - това е определението за нашия вътрешен министър! По друг начин не мога да го определя! Човек без капчица съвест и достойноство, на цялата помия има наглостта да ми говори за другите! По-некадърни и некомпетентни управляващи досега сме нямали и сигурно няма и да имаме, ако ни е дошъл акълът в главата!
45
5
 
27
 
! Отговори
Кой е по-по-най преди 13 години
Кой е по-по-най? Тъпият с високия рейтинг, по-тъпия му началник, още по-тъпия социолог или най-тъпия гласоподавател?
44
2
 
30
 
! Отговори
Генетик преди 13 години
Цецко, Цецко, когато човек е генетично увреден и природно глупав това му личи през целия живот.Най-доброто туширане на глупостта пред околните е пълно мълчание. Ама и за това е нужен поне малко акъл.
43
9
 
32
 
! Отговори
Стига сте злословили преди 13 години
Стига сте злословили срещу Цветанов - бъдещия президент! Не разбрахте ли, че е взел шесте апартамента за да настани президентството и президентския екип в тях след година. Сегашната сграда на президентството ще бъде офис на СИ БАНК. Правителството ще има само две резиденции - в Банкя и в с.Шума. Всичко, което прави ГЕРБ е за народа. Затова: Цветанов - президент, Ваньо Танов - вицепрезидент, Бойко - цар, Уорлик - император българский! В четни дни - шменди, в нечетни - капели!
42
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това,че хората не вярват на дрънканици и им писна от простотиите на управляващите не означава,че са "червено ***".На изборите не е важно кой,ще спечели АБВГЗ или някой друг.Важното е да не толкова ***,нагъл и некомпетентен като сегашните.
41
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
айде ти този го считаме за оправдан, коя е следваща птостотия на вътрешния министър?
40
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви хора сте вие бе? Как може да искате оставка на човек, който има да излпаща толкова много апартаменти? :D
39
5
 
32
 
! Отговори
AsAs преди 13 години
Абе Цветанов ,аман от страхливци ... сега пък танов ти виновен че ти дал погрешна информация...А поне веднъж бъди мъж беееееееееее........ ей писна ми бе хора на *** да ме правят !!!Един министър неможе да говори със думи ... един ми каза.. друг го чул .... ама аз им вярвам ... ЩОТО те мен не може да ме лъжат ........... ЦЕЦО НЕ СИ МЪЖ ДА ЗНАЕШ !!!!!!!!!!!
38
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не го дразнете, че ей сега ще излезне да арестува двама тийнейджъри с една марихуана, и после пак ще се появи пред телевизорите да ни обяснява, че е разбил група за разпространение на наркотици...както прави от както е "министър".
37
3
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Вярва се в Бог - за другото си трябват факти, доказателства, ако ги имате що не сте ги ползвали досега - ама нейсе - важното е да се отклонява вниманието на гласоподавателя - идат избори....
36
10
 
28
 
! Отговори
през три лъжи преди 13 години
Цецо лъжи плете, през три лъжи преплита. Плети Цецо лъжите, през три лъжи преплитай!