Депутати се скараха за член и мръсно подсъзнание

ГЕРБер се извини на Мая Манолова заради думите си
Обновена: 24 ное 2010 16:15 | 24 ное 2010 16:15,
229
Депутати се скараха за член и мръсно подсъзнание
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Георги Андонов е поискал извинение от червената Мая Манолова заради думите си, отправени към нея в пленарната зала при второто четене на законопроекта за Сметната палата.

Законопроектът на ГЕРБ беше дискутиран в три заседания на парламента, а в края на тричасовия дебат днес Георги Андонов се  обърна към Мая Манолова с думите:

"Не ви ли омръзна три дни да говорите глупости? Толкова ли не намерихте един член, който да ви задоволи и да спрете да говорите?".

Изказването му предизвика заместник-председателя на ПГ на Коалиция за България Ангел Найденов да поиска отстраняването на депутата от ГЕРБ от заседание, но настояването му не беше уважено.

Това предизвика гневната реакция на червения депутат Антон Кутев. 

„Съжалявам, но ако си мислите, че този начин на водене на диалог е весел или допустим, искам да ви кажа, че българската история е виждала доста по-тежки случаи от този, няма да направите изключение, но те не са водили до нищо хубаво.

Рядко се случва интелектуалци да управляват тази държава, но простащината, с която се подхожда, е изключителна, и никой от вас няма право да го прави. Никой няма право да принизява парламента до тази степен”, заяви народният представител.

След края на заседанието Андонов отиде до стаята на Коалиция за  България, за да се извини лично на Мая Манолова.

Пред журналисти той обясни, че депутатката не е била в стаята и затова й се е обадил по телефона и тя е приела извинението му.

Според Андонов мнозинството е изтълкувало погрешно думите му заради "това лошо подсъзнание".

„Не се изразих правилно, грешката е моя, заяви той. Андонов обясни, че изказването му било провокирано от критиките на левицата и конкретно – от липсата на одобрение на Манолова по всички текстове от законопроекта. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Neznam nito niakawa si Maia nito niakakyv si Gosho!No stom Gogo e izrekyl publi4no obidata-ako ima 4len da stane i se izvini na jenata nai publi4no, tatka kato i publi4no se opita da e karagioz, a izleze typagioz.
174
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kogato myjete zapo4nat da puteiat, zabraviat za sobstvennite si pikalca i se fasta za 4len pyrvi ot Gerbarskata konstitucia na BG, a imenno: Pojarnikarskiat marku4!
173
0
 
1
 
! Отговори
до 160 преди 13 години
Много правилно!
172
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Егаси като ги гледаш тези в парламента и направо човек може да припадне. Може ли такива простаци да влизат там? То затова трябва да се гласува за хора, а не за партии, които да пробутва всякаква *** в парламента! Това не е селски спор в кръчмата бе, депутатино!
171
2
 
14
 
! Отговори
123456 преди 13 години
какви депутати, това са свинета, прасета, простаци, които ходят в тази сграда наречена НС - народни *** за да ядат и да си четат пресата. Това ***, кото нашия още по умен народ избра
170
1
 
18
 
! Отговори
юрист преди 13 години
Отговор на Р.Ереван: За разликата между панталона и закона.- Не във всеки панталон има член, който може да ти свърши работа.- Във всеки закон има поне един член, който може да ти свършиш работа.
169
1
 
12
 
! Отговори
комунист преди 13 години
Простаците са равномерно разпределени по Земята,за да има равновесие.Но явно в българския са повече.
168
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нивото на парламента е показатек за нивото на народа ....а коментарите по долу са само потвърждение...one waу ticket му е майката
167
3
 
11
 
! Отговори
парадокс преди 13 години
ех, господа социалисти, прекрасно и много точно се изразявате и винаги имате най-добри намерения, но защо ли резултата от делата ви съвсем не е добър....?
166
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ох Майчеееееее, теб бих те задоволил с цялата Конституция.....не само с член...
165
4
 
11
 
! Отговори
оня с члена преди 13 години
А бе бих я сложил на коляно ..амо много писклива бе , колкото пъти я засека по ТВ-то и толкова пъти ми бръмчат ушите поне половин час... Не са ли и казвали че няма глухи около нея ... и като запали моторетката няма спиране...
164
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Български депотат не звучи добре...70% от тях са едни и същи от 20 г.И как има наглоста да обещават и да лъжат толкова много години,и па и сегашните управляващи по нищо не се различават от тях,само името на партията е друго,ако наистина с други хора 1 година и полувина управление трябваше да бъде съвсем различно..а то продължава и по-лишо става.
163
5
 
9
 
! Отговори
;-))))))))) преди 13 години
tazi nqma koi da q zadovoli.absolutna nimfomanka e.
162
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ммммммммм
161
3
 
26
 
! Отговори
9.11 преди 13 години
Нали с членове, алинеи и точки се работи в Парламента? Който не го задоволяват ще мрънка.
160
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** са мръсни крадци, но гербавите са уникални простаци.
159
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Антон Кутев оставаше и да не се обади!Но думите му"Рядко се случва интелектуалци да управляват тази държава"към сегашното или предишното правителство са отправени?!Че май бърка момента!А и законите не са ли съставени и от членове!?
158
9
 
18
 
! Отговори
И.Б. преди 13 години
Мисля, че един депутат - мъж или жена - трябва да може да излезе от подобни ситуации с чувство за хумор. Това е трябвало да направи депутатката Мая. По приемливо е, отколкото да се правят драми.
157
1
 
5
 
! Отговори
така е преди 13 години
Кво му е на момето? Това че му викаш куме Иване а то гледа за .. / .. .. те хване .Е и кво лошо.Кво му е на душата тва му е на сърцето.Честно е момето
156
14
 
17
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 13 години
Другарите от ГЕРБ са събрани от "кол и въже"Бъ Бъ се изявява, като полицай по произход и призвание!Цвъ Цвъ - физкултурник спринтьор!Фидоска -сумист 1 в Б-я!!!Този с "члена", да хваща планината, там от където е дошъл!!!