Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите"

Призова Първанов да помогне за операция "Наглите" в политиката
Обновена: 29 ное 2010 14:05 | 29 ное 2010 13:52,
250
Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите"
Снимка: БГНЕС

„Откакто групата на „Наглите“ е задържана, няма нито едно извършено отвличане, което означава, че добре сме си свършили работата“, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По повод на днешното отлагане на процеса Цветанов коментира, че сега всеки ще се възползва от юридическите си възможности за отлагане на заседания.

Министърът допълни, че очаква справедливост и тежки осъдителни присъди по делото.

МВР шефът призова президентът Георги Първанов да помогне за операция „Наглите” в политиката, защото е бил част от политиката до 2000 година.

„И то много активно участва в политиката както до 2000-ната, така и до 2010-а, така че в тази посока всичко, което бихме могли да реализираме с подобно лансиране на подобни добри намерения, естествено, че то става с помощта на политиците, които са били част от прехода в последните 20 години”, коментира Цветанов.

Повод станаха думите на държавния глава, че акция "Наглите" трябва да има в политиката. Първанов заяви, че връзките на олигархията трябва да се търсят в правителството, а не в президентската институция.

По повод информацията, че съкратени служители на министерството ще се присъединят към проекта на президента АБВ, Цветанов коментира така:

„Не следя подобни изказвания и констатации, всеки има право на мнение”.

Още по темата

Цветан Цветанов, който участва в конференция по информационна сигурност, определи кибер престъпленията като сериозно предизвикателство пред МВР и посочи, че броят на служителите, които работят срещу тях, е удвоен.

Съвместно с представители на Института по компютърните технологии се работи и по създаване на кибер лаборатория и в момента се търсят различни възможности за финансова помощ и обучение на служителите, допълни министърът.

Попитан дали се предвиждат съкращения в МВР, той каза, че се търсят възможности за преструктуриране на ведомството.

От 58 000 щатни места в МВР са заети 54 000, посочи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как агент Гоце ще помогне за присъдите на колегите си..?
197
0
 
4
 
! Отговори
PHANTOM MENACE преди 13 години
еххх...чакане му е майката.......с чакане колко бандюги вкарахте в затворите...не е истина
196
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По принцип всички чакаме да спечелим от Тотото шестица:):):):):)
195
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По времето на БСП бяха спрени еврофондовете,усвояемоста им беше0.8% сега 9% или 1000% ръст,бяха направени заменки за над 5 милиарда заради което сега искат да ни санкционират,България получаваше само негативни доклади,витрешния министър се срещаше с мутри,не се правеха магистрали въпреки излишъците,не се направи пенсионна,здравна,административна и др.реформи,не се преструктурира БДЖ,подписваха се договори(Белене уж 4 милиарда а сега не по малко от 6.4 ),2009 от зал.ръст4.6 на -6.5 ЗАЩО
194
11
 
8
 
! Отговори
И ние чакаме... преди 13 години
Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите".Ние също очакваме тежка присъда срещу Цветанов за това, че не успя да докаже произхода на парите за шестте си апалтамента. Редно е и срещу него "да върви" съдебен процес. Ясно е обаче, че това ще се случи едва след ноември 2011 г. Тогава човек на Първанов или самият Алексей Петров в качеството им на президент ще му потърсят сметка, дори рейтингът на Шестака да е над 100 %.
193
0
 
2
 
! Отговори
p преди 13 години
Тоя "белки" да не е брата на Балки?
192
7
 
11
 
! Отговори
НДКЦ преди 13 години
Заповядайте в новото - НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ "КРАЛ ЦЕЦО"в състав:КРАЛЯТ-СЛЪНЦЕ - ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВВИЦЕКРАЛ - АНДРЕЙ ИВАНОВПРИНЦЕСА - КАЛИНА ИЛИЕВАВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ И ЮНАЧКИ МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО
191
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Давайте ГЕРБ мачкайте ***, белки на следващите избори изчезнат съвсем, че омръзнаха на хората з неспирните си лъжи, демагогия, мошеничества за милиони, а след 20г. управление на БКП/БСП и ДС са даже милиарди-някъде към 100 и нагоре.
190
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а сега Първанов ше са изтипоса в некое говорящо предаване и ше каже, че това е полицейско вмешателство е работата на съда и че хорицата са невинни и да ги пуснат и т.н. и т.н. и т.н.Нъл си им е шеф - ше ги защитава я
189
2
 
2
 
! Отговори
za 216 преди 13 години
Сайта на Доган ти е източника:)Наистина спирам!Чао! Мисля,че това беше достатъчно!Проверявай по-често сайтовете на Европейския парламент, Европейската комисия, Европейския съд по правата на човек и т.н.:) Може и да научиш нещо:) Има ги и на български, с изключение на Европейския съд по правата на човека:)Европа спря парите по Фар още през 2008,а Брюксел спря парите за ТЕЦ "Марица-изток 2" през 2010:)Кой кога управлява ти ще решиш! И дали има други програми за подпомагане, освен ФАР:)Веселяци:)))
188
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАЯ ШЕ ИМА ДА ЧАКА ЦВЕТКО,АМИ СПРЯХА ДА ТЕ НАГЛИТЕ БЯХА ОТ КРЪГА НА СЕГАШНИТЕ.
187
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Бат Бойко ще оправи червените кхмери, няма кой друг. Само той има смелостта и финансовата независимост да се бори срещу червените капиталисти, които ограбиха собствената си страна и искат да грабяг още, тия нямат насищане. Но дойде време да им преседне.
186
5
 
9
 
! Отговори
za 215 преди 13 години
Само чист комунист може да вика на черното бяло........ами има архиви даже и в сайта на доган, върнете се 2 години назад и четете, не ви минават вече номерата другарчета :)) - скандалната корупция по времето на тройката крадци -хамстер, турчин и комарджия води до решението на ES за спиране на фондовете за България
185
4
 
5
 
! Отговори
za 213 преди 13 години
Спирам! Ти си болен! Или не можеш да четеш или не можеш да мислиш:) Не случайно герберите си купуват дипломите:))) Ти му говориш за данни от Комисията по бюджети на европейския парламент, тези, които дават парите по програмите, той ти говори какво му е казал Бойко:)))))) Върхът сте:) Само за едно си прав, че крадяха 3-ката, но другото ти е ....мъгла:)))))))
184
1
 
10
 
! Отговори
za 213 преди 13 години
За пръв път в историята на ES се взе такова решение ............не че нямат корупция и там, но нашите крадци им събраха очите.......
183
3
 
6
 
! Отговори
za 211 преди 13 години
Абе ти на Луната ли си бил , като крадлив дедо , хамстера и Доги крадяха , кат ' за световното и ES им спря фондовете??!?!
182
4
 
4
 
! Отговори
За 176 преди 13 години
Вярно е, че България няма да види скоро по-крадлив, нагъл и образован колкото Калина министър от този. Въпрос на време е да влезе в панделата до живот и да стане играчка на рецидивистите
181
5
 
3
 
! Отговори
za 208 преди 13 години
Абе ти очи имаш ли да прочетеш или си много....:))))))))))))) Те го питат как така като са ти спрени фондовете си бил на 14 място по усвояемост от 27 страни, а по времето на ГЕРБ, падаш на 26 място и то по данни на Комисията по бюджети на ЕП.:)))))) МАНТРИ, МАНТРИ, МАНТРИ! Бегай за нов пост:))))))))))))))))))))))))))
180
0
 
4
 
! Отговори
za 207 преди 13 години
Здраво гълта......и преди и сега , това е
179
3
 
7
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Да му помогнем- човека със 120 г. трудов стаж, силиконовите секретарки/любовници с фалшиви дипломи и без образователен ценз, неустановени хонорари, филми за манипулиране на избори в Пловдив..... всеки от Вас може да продължи... Кой са наглите?