Депутатите решиха: Гласуваме с "Х", изписан със син химикал

Преференцията за отделните кандидати пада от 12 на 9 %
Обновена: 18 дек 2010 11:34 | 18 дек 2010 11:34, Красимир Ангелов
85
Депутатите решиха: Гласуваме с "Х", изписан със син химикал
Снимка: БГНЕС

На следващите избори ще гласуваме със знак "Х" и със син химикал, решиха депутатите след близо 13 часово заседание, завършило в петък 10 минути преди полунощ.

Депутатите решиха преференцията за отделните кандидати да паднат от 12 на 9 на сто при провеждане на избори за народни представители. 

Така предпочитанията за отделните кандидати са валидни, само ако броят на гласовете за кандидата е не по-малък от 9 на сто, записаха окончателно в кодекса депутатите.

За недействителен ще се счита гласът, когато пликът е празен. Ако в избирателната бюлетина има странични предмети, вотът също няма да се зачита.

Още по темата

Представителите на социологическите агенции пък няма да могат да присъстват при отваряне на избирателните урни в секционните избирателни комисии.

В края на своето заседание депутатите решиха да продължат извънредното си заседание в понеделник от 10.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
11
 
! Отговори
26 г преди 13 години
Да с цел е! Да не могат да се бележат бюлетините! А от това губят тези които купуват гласове! Сега и турците с автобусите трябва да отрежат! ТА ВЕЧЕ ДА СЕ СВЪРШИ НАЙ-НАКРАЯ С БКП-БСП-ДПС-АБВ-ДС-РЗС-............., че май и СДС!
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може и да бъде ..нищо не се знае,песионерите ще гласуват за него,за това ще бъдат виновни сегашните управляващи...излъгаха много хора предизборно,и сега разбраха че са гласували погрешно,въможно пак да се върнат на власт..а това не е приятно...:)))))
31
3
 
14
 
! Отговори
Revolver преди 13 години
Зачерквам този на снимката с един голям X. И изобщо да не задълбават толкова - тъй или иначе на следващите избори няма кой да ходи да гласува. Аз поне всеки път се чувствам прецакан след като съм пуснал гласа си.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
13 часа....ега ти и бонусите си заработиха този път!!!!!!!!!...ама то си е сложно измислено,де.
29
4
 
9
 
! Отговори
ххх преди 13 години
УОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ направо невероятна работа свършихте *** мръсни, трябва да си го жигосате тоя знак на г*за, ви **а майката
28
5
 
4
 
! Отговори
анести преди 13 години
Х ----------------------------------------- *** ,тва е знака
27
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЗИ ХАМСТЕР КАКВО СЕ Е ОЖЛЕМБИЛ, НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА И В ПАРЛАМЕНТА ДА БЪДЕ.
26
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На следващите избори ще гласуваме със знак "Х" и със син химикал, решиха депутатите след близо 13 часово заседание13 часа са решавали това ?!?! *ахти ***!!!!! Просто няма да ми стигнат и 10 коментара да се изкажа и да ги поздравя всичките и всичките им роднини - за празниците разбира се.
25
2
 
21
 
! Отговори
2,5 преди 13 години
ех дано с този Х да зачеркнем завинаги червените *** и техните създания...
24
8
 
13
 
! Отговори
прогледнало теле преди 13 години
до 30 Българка съм и винаги съм гласувала за АТАКА!Разочарована съм от тях,че ни предадоха и в момента са лакеи на ГЕРБ!Повече никога няма да гласувам,защото всички се борят за власт и пари,и никой не мисли за обикновения човек!!!!Трябва всички тези мутри да се изметат от министерствата,от парламента и от висшата власт!В противен случай ще важи поговорката:"Вълкът козината си мени,но нрава-не!"
23
4
 
4
 
! Отговори
черен преди 13 години
Малееееееееееее, пиша само с черен химикал!!!
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво са измъдрили само ..един хикс,е за това може да ги пишат вече за книгата за гинес.Това май е с цел..има много неграмотни може милион да са вече,по лесно да гласуват че може да объкат рейса.
21
3
 
4
 
! Отговори
eeeeee преди 13 години
Тоя на снимката още ли е жив бе братче !
20
0
 
11
 
! Отговори
може и вдругиден преди 13 години
Много трудно решение. За 13 часа са измислили синия химикал и знака X. Вожд много доволен. Индианци много гладни.
19
8
 
7
 
! Отговори
прогледало теле преди 13 години
до 15 На такива заблудени овце като теб разчитат ГЕРБ!!!Нищо,че ще те лекуват за 11 ст!Поне до оня свят ще пътуваш по магистрали или ще те изпратят с метрото!!!АМИН!
18
1
 
18
 
! Отговори
На дедо дедовия преди 13 години
Задължително гласуване и образователен /минимум 8 клас/ ценз това ще ни е от най-голяма полза. Гласуване по интернет и тези извън ЕС да нямат право на глас. Всичко друго е *** и шменди капели.
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На следващите избори ще си нося черен химикал и ще го подменя. 10 души да минат след мен, пак ще е удовлетворение, че нещо добро ще направя за България.
16
4
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Изборите вече са етнически. Избираме или да управляват българи или други. То си е студена война. ДПС и съюзните им партии или ГЕРБ и съюзните им партии. Изборът е ваш!
15
1
 
4
 
! Отговори
Gonzo преди 13 години
И естествено на преден план съсела.
14
4
 
8
 
! Отговори
x преди 13 години
Абе серго ла*ното каквото и да измислите се систе ла*но,и то данеможеш дъго надскочеш с овчарска тояга,егати и ***.От него нищо нестава.Само дето вътре сисе заблуждавате едни на други.червени миризливи сапонерки.Отдавна вие приключихте в политикъта,вие сте сега като някои умрял захвърлен хладилник на 100 години.Просто we наблюдаваме как от ден на ден как захлъхвате в собственъта си кирлива дреха,имате гръб към азия но вече не върви,тук е ЕС,вие просто умирате от ден на ден друг път нямате освен към затворите an Европа и БГ,товае вашият път,смело крачите към него,ние само щесе наслаждаваме и ще гледаме.Dajiwe FERB.