Андреев: Абсурд е слуги на СССР да са наши дипломати

Няма добри и лоши агенти, категоричен е депутатът
Обновена: 27 дек 2010 15:25 | 27 дек 2010 15:24,
557
Андреев: Абсурд е слуги на СССР да са наши дипломати
Снимка: БГНЕС

През последните 20 години на прехода правителствата не решиха проблема с дипломатите – агенти на ДС, благодарение на нерешителност.

Това посочи пред БНР Методи Андреев, депутат от Синята коалиция. 

Не може в демократична България непрекъснато навън да ни представляват хора, идеологически противници на Запада, които са били в услуга на Съветския блок, категоричен бе Андреев. 

В Първо главно управление на ДС е имало специална заповед, в която се казва, че за да станеш началник на Първо управление, трябва да изкараш школа на КГБ. Илюзия е това, което говорят висшите офицери на ДС, че са работили за България, те са работили за Съветския блок, подчерта Андреев. 

Аз съм по принцип за това да няма добри и лоши агенти – когато си бил агент от ДС, ти трябва да минеш или в пенсия, или в частния сектор, не трябва повече такива хора да се мотаят по държавните постове, каза още депутатът от Синята коалиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още по темата: методи андреев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
487
1
 
1
 
! Отговори
djon преди 13 години
този агдреев дали е чист аджаба?
486
1
 
3
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Браво, Българин /547/. Като се замислим С.Д какъв е? Беше в Грузия, съсипа им пенсионната система, здравеопазването, разпродаде имотите на тяхната Академия на науките след като я закри.
485
3
 
7
 
! Отговори
българин преди 13 години
Абсурд е и министър на вътрешните работи на БГ да е слуга и гъзолизец на Хамериканците
484
1
 
1
 
! Отговори
ееееееееее преди 13 години
дали аз съм спал зимен сън...или ПО ТОЧНО ТИ СИ ОТ ТИЯ ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗЯСНЯТ КАКВО ТОЧНО ИСКАТ ..щом още нямаш отговора едва ли ще го намериш -:))))
483
1
 
9
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Нито в САЩ има истинска демокрация,нито в СССР е имало истински комунизъм.
482
2
 
5
 
! Отговори
Sex Pistols преди 13 години
PRIATEL,TOVA NE E DEMOKRACIA ,A PSEVDO DEMOKRACIA,I DOKATO NE SE IZ4ISTIAT BOKLUCITE OT DS SHTE E TAKA...A ZA DA DOIDE ISTINSKATA DEMOKRACIA , TRIABVA ESTESTVENO DA MINEM I PREZ TOZI PREHOD...KOGATO IZRITAME SADIITE AGENTI NA GOCE,KOITO ZA 20 GOD. NE OSADIHA NITO EDIN BANDIT, DOKATO PIKAESHTIAT V FONTANI SE PAZARI ZA % OT BANDITITE NIAMA DA IMA DEMOKRACIA...
481
2
 
0
 
! Отговори
ART преди 13 години
537 TI MAI SI SPAL DALBOK ZIMEN SUN SIGURNO 45 GODINI ???
480
1
 
5
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 13 години
В началото на демократичните промени бившата БКП беше изключително разтревожена, че заради грубия Възродителен процес, който самата партия си проведе спрямо турците, те ще застанат категорично на страната на демократичните сили. Тогава бяха извадени от дълбокия ръкав на ДС изпитани сътрудници на бившата ДС и бяха пуснати да овладеят турското малцинство, което да не застане на страната на демократичните сили. На практика стана ясно, че турското малцинство умишлено беше капсулирано от агентурата, за да служи през годините на бившата компартия. Ще ви посоча и примери кой смъкна правителството на Филип Димитров? Кой състави правителството на Беров? Кой участваше като патерица на БКП във властта, сега също?
479
4
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Този на снимката на честен политик ли ти прилича?
478
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кретена и на снимката си личи.
477
4
 
5
 
! Отговори
слуги на СССР! преди 13 години
Абсурд е, деца на слуги на СССР - Цветанов и Младенов - да бъдат министри! Те трябва публично да се откажат от бащите си и да ги заклеймят като мръсни слуги на СССР!
476
9
 
5
 
! Отговори
torro преди 13 години
Тоя / Методиев / няма ли да спре да го поема толкова навътре . Кои да направиме дипломати - посинялите *** като него и Костов/ нали им ядохме попарата / или слугинажа на ГЕРБ / попарата , която ядеме в момента / . Не мислите ли , че е несериозно - поредната излагация както в Европарламента .
475
9
 
10
 
! Отговори
ееееееееее преди 13 години
комунизма беше преди всичко (правила) а има ли правила има и ред..има ли ред има и спокоен живот
474
8
 
7
 
! Отговори
RealBG преди 13 години
Не знам кои мразя повече: комунистите или антикомунистите. Май са вторите.
473
3
 
4
 
! Отговори
HGF преди 13 години
Посланиците ни в чужбина ще са последните хора, които ще се избират по честен начин, т.е. без връзки, без да са си платили поста и т.н. От доста време в средите на посланиците и аташетата ни в чужбина е налице нова вълна - старите посланици- агенти на ДС излизат в "заслужена почивка", а на тяхно място посланици (а и министри също) стават техните синове и дъщери, които са дори още по- големи интересчии от бащите си. Това е бъдещето. Ами Шкумбата - възможно ли е да не е бил агент на ДС? - едва ли.
472
5
 
8
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Като говориш за това време-живял ли си през него,или само си слушал какво са ти разказвали?Сега имаш по-голяма свобода и затова обществото ни е по-покварено,децата ни станаха пияници,наркомани,пушачи и цял ден скитат насам-натам.Навлязоха мутри,крадци,мошеници,появи се безработица.Свободата е хубаво нещо,но когато се използва за добро, тук сме като в разграден двор,цари пълен хаос и беззаконие.Тази анархия и престъпност ли наричаш свобода?САЩ и ЕС не диктуват ли политиката ни както СССР преди?
471
7
 
6
 
! Отговори
123 преди 13 години
Пак досиета, пак агенти... СССР!? Тази тема е толкова изчерпана, че се чудя направо за толкова прости ли ни имат нашите псевдо-политици. Аман от тъпотия вече!! Тоя бил агент, оня сътрудничил на ДС... стига бе, нито има СССР, нито ДС, а те пак подхващат стария лов на вещици. Жалко е, когато се обслужват чужди интереси, ама това е поредната изцепка с точно такава цел:(
470
3
 
6
 
! Отговори
Sex Pistols преди 13 години
Ne be priatel... Te komunistite se grijeha za nas navremeto kato ne ni davaha da slushame muzikata na John Lennon, Beatles, Rolling Stones ,Madonna ,zashtoto tova e vredna za uhoto muzika i se polu4avat razshireni veni na ushite. Taka,4e te se grijeha za nasheto zdrave,ne za drugo...A, tova,4e ni bieha do spukvane zaradi shiroki pantaloni ili djlgi kosi , tova beshe zdravoslovno... da ne izrejdam pove4e ,4e niama miasto...
469
7
 
0
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
За кое време считаш,че сме роби и за кое равноправни членове?Много неясно се изразяваш,бъди по-конкретен!
468
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този *** от снимката до кога ще му слушаме и гледаме тъпотийте! няма ли кой да ни отърме от него! няма, няма и се появи с някаква колосална тъпотия! давайте му да си пие хапчетата редовно и аре в Карлуково!