Андреев: Абсурд е слуги на СССР да са наши дипломати

Няма добри и лоши агенти, категоричен е депутатът
Обновена: 27 дек 2010 15:25 | 27 дек 2010 15:24,
557
Андреев: Абсурд е слуги на СССР да са наши дипломати
Снимка: БГНЕС

През последните 20 години на прехода правителствата не решиха проблема с дипломатите – агенти на ДС, благодарение на нерешителност.

Това посочи пред БНР Методи Андреев, депутат от Синята коалиция. 

Не може в демократична България непрекъснато навън да ни представляват хора, идеологически противници на Запада, които са били в услуга на Съветския блок, категоричен бе Андреев. 

В Първо главно управление на ДС е имало специална заповед, в която се казва, че за да станеш началник на Първо управление, трябва да изкараш школа на КГБ. Илюзия е това, което говорят висшите офицери на ДС, че са работили за България, те са работили за Съветския блок, подчерта Андреев. 

Аз съм по принцип за това да няма добри и лоши агенти – когато си бил агент от ДС, ти трябва да минеш или в пенсия, или в частния сектор, не трябва повече такива хора да се мотаят по държавните постове, каза още депутатът от Синята коалиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още по темата: методи андреев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
407
3
 
2
 
! Отговори
Мецан преди 13 години
Моля ви, яжте гъби !
406
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кат Русия няма втора! Оле!
405
3
 
2
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
Ако от вас господине разбрах нещо тази вечер, то е как НИКОГА да не се държа с младите хора когато остарея.Напълно съм сигурен че може нещо добро да се научи от вас но УВИ.
404
5
 
2
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
Съвсем не искам да зашитавам какъвто и да е цвят(политически).Мене ме е грижа заграждание на тази държава.Никога не съм гласувал.Тук в форума съм за да имам възможноста да следя мнението на хората като вас.Всичко чета и после проверявам в нета.Ако държа за нещо, то е да погледна през очите на всички хора.Искам да рaзабера какво в крайна сметка е нужно да се направи.
403
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми не знам, но може да им се намира нещо за успокояване на нерви...
402
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Казва се целОкупна. Идва от "цяло" или както е по-правилно "цело".Цял + куп = целокупен. По-добре бройте офци. Или беше уфци? Ухци? Абе, за*би, брой нещо там, барай си топките, не му мисли толкова...
401
3
 
1
 
! Отговори
Охранител До CAnte преди 13 години
CAnte:И кой се обажда на 150? :)))
400
4
 
1
 
! Отговори
Охранител До CAnte преди 13 години
До CAnte:Приятелю, защо ми се струва, че и ти не си съвсем наясно с това което мислиш и пишеш...определен цвят ли се опитваш да защитиш? Политическите цветове имам предвид. Не става въпрос за цветове...разберете, става въпрос за цялата Държава и за мнозинството от народа...цветовете тук нямат място...може би си прекалено млад, за да го разбираш...това... И ако пишеш за цвят, се подготви по-добре...не се излагай!
399
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разрешавам Ви да се вслушвате. Вслушвайте се и от мое име. Ако чувате гласове, обадете се на 150. Предварително скрийте всички остри предмети, преди да почнете да се вслушвате. П.С. Най-добре затворете очи и бройте овци. Поздрав!
398
6
 
0
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
Всичко е въпрос на гледна точка.Така гледаш, така мислиш.Аз от тебе скъпи приятелю искам да погледнеш и от моятата гледна точа и да поговорим заедно за целукупна България.Това не е фикция, а съвсем нормало и постижимо нещо.
397
6
 
0
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
Има как.Колелото се раздвижи.Хората, водещите на тази оргия остаряха или поне ще заспят изморени.
396
1
 
6
 
! Отговори
Охранител преди 13 години
Приятелю, да си българин си е диагноза...вече...
395
2
 
2
 
! Отговори
Охранител преди 13 години
оффф, като гледам капацитета и "умните" писаници на форумците тук...точно такива нечистоплътници, като този Андреев са си точно на мястото, затова и политиците ни са такива, защото никой не им се противопоставя качествено...да сте видяли, някой ***, който случайно е влязъл в българската политика да е излязъл от там...да сте видяли, някой, който се е доказал в политиката министър, да е останъл министър и в следващо правителство...ама как то това няма как да се случи тук-в абсурдистан...
394
6
 
0
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
Междодругото да си Българин не е само професия, а задължение на всеки средно-интелигентен човек
393
5
 
0
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
Никога не съм ви казвал как трябва да си гледате децата.Когато казах това за семейството, имах в предвид хората да престанат да псуват, плюят, на улицата поне.Обществото може да им даде пример за поведение, много по подходящ от този в момента които ги заобикаля.Аз лично, няма да гледам и възпитавам вашите деца както ще го направите вие.Няма лоши ученици, има лоши учители.Живееме с други хора, не може да изолирате децата си от всички.В крайна сметка аз говорех за това да бъдеме по възпитани и да се вслушваме в другия, дори когато греши.
392
6
 
2
 
! Отговори
Бай Пешо! преди 13 години
Абе този подлизурко Методиев е готов на всичко само да се хареса на Бат Бойко, и му намери местенце някъде!Днес, Докога ще ни занимавате с такива мухали и *** като тоя ***.
391
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Твоето семейство не е моето семейство и българин не е професия. Мисля, че настъпваш червената линия, след която бият. Казах, не може 25-годишно хлапе да ми казва как да си гледам децата. От писанията ти лъха на празноглавие и лош правопис, не виждам добро бъдеще пред тебе.
390
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
еми как няма Доган да подкрепи Меглена Кунева, като тя всъщност се казва по мъж- Пръмова !! Нещо да ти говори това име, а старши ?!
389
1
 
3
 
! Отговори
do 442 преди 13 години
ako misli6 4e 6te go pro4eta tva cqloto :D
388
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А знаете ли колко българи са били избити по южната ни граница от граничарите, намиращи се на фактическо подчинение на зловещата ДС, която Вие сега се мъчите да славите?