Шеф на софийски съд разрешил подслушването на Танов

Скандалните записи от разговорите на Борисов вече са в прокуратурата
14 яну 2011 16:35,
79
Шеф на софийски съд разрешил подслушването на Танов
Снимка: Булфото

Разрешението за подслушването на началника на митниците Ваньо Танов е дадено от председател на софийски съд, каза за БТА депутатът Йордан Бакалов.

По-рано днес Бакалов заяви, че този, който е дал разрешението за подслушване, е бил избран за председател на "голям съд".

Бившият председател на СГС Георги Колев, който бе избран за председател на ВАС, нито потвърди, нито отрече за БТА изнесената информация, че той е дал разрешение за подслушване.

Колев заяви още, че няма да коментира нищо, което е свързано с класифицирана информация.

От два независими един от друг източника в съдебната палата БТА научи, че искането за подслушването на Танов е направено от прокурора от Софийската градска прокуратура Пламен Георгиев.

По производството е работено от спецекипите, които бяха създадени след подписано споразумение между ДАНС, МВР и прокуратурата.

Пламен Георгиев не бе открит за коментар.

Още по темата

Говорителят на главния прокурор Стелиана Кожухарова заяви от своя страна, че за поискани специални разузнавателни средства няма бъде да огласявана информация.

Както за това кой ги е поискал, така и по отношение на кого да бъдат приложени. Това би значело да спрем да работим, бяха думите на Кожухарова.

Записите от оповестените днес разговори между Бойко Борисов, Ваньо Танов и бившия му заместник Антоний Странджев вече са в прокуратурата и са приобщени към започналото производство още при първите изнесени записи между шефа на митниците, финансовия министър Симеон Дянков и Владислав Горанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
12
 
18
 
! Отговори
Киро преди 13 години
Янето и Сергейчо лапат к*ра подаден и оталексейчо.
33
10
 
11
 
! Отговори
ЦЕЦЕТО преди 13 години
На платения червен драскач "Гражданин за ЕРБ" му свърши работното време....Аз ако съм, няма да му плащам! Никаква фантазия!
32
0
 
4
 
! Отговори
До 29 преди 13 години
Вие двама и той един - трима.
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като гледам тази впечатляваща снимка, се сещам за един архивен филм, с участието на големи актьори, който се казва "Крачун, Малчо и Крачунчо"! :-)))))))
30
7
 
0
 
! Отговори
до ! преди 13 години
Абе ти задаваш въпрос, а сам не си си отговорил, значи си по-*** от другите! не чети ли, там пише, че само Синята коалиция ще ни оправи. Айде запознаи се и излез от състоянието на малоумност!
29
1
 
2
 
! Отговори
До 30 преди 13 години
Не се напъвай да мислиш, защото не можеш.
28
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
boiko iskarai mrasotiata na mafiata
27
12
 
10
 
! Отговори
edno преди 13 години
Мисля си, че тук има драскачи само на Яне
26
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
boiko nie sme s teb
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как ни изместват вниманието с тези простотии. А какво става със Здравната каса, болните и пенсионерите, с безпричинното поскъпване на всичко?
24
17
 
12
 
! Отговори
АЛОООООО преди 13 години
АЛОООООО, червени човечета! И утре, и в други ден ли ще лискате кофи ла.на, за да заслужите мизерните си заплатки? ***!!!!!!!!!!
23
20
 
10
 
! Отговори
! преди 13 години
*** ли сте или ?Дали ако това е запис от СРС с постановление от Съд и то срещу управляващи ще бъде пуснато в медиите първо от Дачков ? Дали изобщо се пуснат, това е СРС, то не може да се пуска ей така всеки да си го слуша... Поредните простотии на Яне. От известно време се опитва да вади компромати, но май неуспешно. Създават скандали за да бутнат правителството.... Вие за кой ще гласувате бе хора ?
22
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Време е за песента "ПОСЛЕДЕН ВАЛС".
21
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никога повече МИЛИЦИОНЕРИ и МУТРИ в комбинация на власт.
20
1
 
13
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
И ЕК иска обяснение по случая.Заради тези мекерета ще изгорим до черно!
19
9
 
4
 
! Отговори
опа преди 13 години
А...ха ....ха .....ха.аааааааа от де излязе киртаците.Айде сбогом и на вас лъжци гербави! Само Синята коалиция, никоя друга партия на мутанти и ГМО-та цървени! Вече рейтигът им сигурно клони към 1-2%. Тези дето остават да ги подкрепят са братовчедите на замесените в СРС-тата. Айййй до следващите избори и тогава умната, мислете народе, не се поддавайте на голи обещания, штото народа си ги избира и им сърба попарата! Само Костов ще оправи държавата, това е сигурно и дано се осъзнаят овците!
18
13
 
7
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Този за каква "класифицирана" информация дърдори? Боже, пази България от нескопосани компроматаджии, подкупни чиновници, нагли полицаи и продажни драскачи.Този път Бойко ще реагира по начин, който ще разкаже играта на стотици миризливи плъхчета!
17
4
 
6
 
! Отговори
BG преди 13 години
tezi zapisi ne moje da sa falshivi to se poznava dori otdaleche
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
da vidime kvo 6te kaje plamen georgiev da ne se naaka
15
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другарю Борисов, уморих се от цялата ви МИЛИЦИОНЕРЩИНА, вашата и на др.Цветанов.