Борисов се цупи, иска пари от Япония

"Изобщо не сме доволни от инвестициите досега"
Обновена: 24 яну 2011 22:01 | 24 яну 2011 22:00,
382
Борисов се цупи, иска пари от Япония
Снимка: Булфото

"От тук мога да кажа, че не японската страна, а ние не сме доволни от инвестициите до момента", каза премиерът Бойко Борисов след срещата си с ръководството на японската федерация на икономическите организации "Нипон Кейданрен".

"Какво имаме в момента – един заем за насипни товари в пристанището в Бургас за един фалирал комбинат, който не работи вече (Кремиковци). А нашите съседи,които работят с Корея и Китай, направиха контейнерни терминали, поеха и много инвестиции и печелят, докато в България в момента изплащаме лихви и кредити.

Още по темата

Искаме да обърнем схемата в следния вид - японски компании да дойдат и да участват в концесии, ние да получаваме концесионни такси, България да печели от своите пристанища, а не да правим неща, за които след това само допълнително да харчим пари", отбеляза министър-председателят ни.

"Не ни се сърдят, защото за всеки е ясно, че това е било изгодно само за японската страна", добави Борисов.

По отношение на ветропарковете премиерът посочи, че "зелената" енергия е хубава, но се изкупува на висока цена.

"Не ни е изгодно, затова искаме да променим така правилата, че до 2020 година квотите, които имаме, да ги попълним така, че все пак и България да печели", коментира Бойко Борисов.

Още два дни ще продължи визитата на премиера ни в Япония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тиквар, кой нормален инвестира пари в една мафиотска държава - никой!
258
6
 
7
 
! Отговори
Boiko Borisov преди 13 години
Slusham vi!
257
37
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ НА ВЪРХА преди 13 години
Добро утро на всички хора и нещастно утро на комунистите.Гледам има няколко драскача които пишат за по някоя стотинка!!!Но спирам да не ставам груб,че вие имате майки и не..............
256
0
 
27
 
! Отговори
Анджин сан преди 13 години
Дозо аригато, Тиква-сан!
255
5
 
31
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Борисов се цупи, иска пари от Япония"АМИ ТО ПЪК У НАС И ДОКТОРИ, И ДАСКАЛИ (без цецко даскал-консултанта), И ПЕНСИОНЕРИ, И ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ИСКАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ЧЕРВЕНАТА МУТРА, АМА РАЗБОЙКО НА ВСИЧКИ ВИКА - НЯМА"Изобщо не сме доволни от инвестициите досега"А ОТ ТЕБ ИЗОБЩО ПУК НАМА ОТ КАКВО ДА СМЕ ДОВОЛНИ...
254
1
 
44
 
! Отговори
Бобе преди 13 години
Добре,че не се изхвърли, че е бил каратист-та да му се смеят истинските каратисти там......"Младостта ми мина по залите"...да де- в бинго-залата под НДК, където събираше рекета за СИК навремето.....
253
4
 
12
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Чудесно казано, 278, страхотен постинг.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
252
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами кой го избра бе,хора?! Първо за кмет,после за премиер-марсианците ли? Не знаехте ли,че е поредната печеливша карта от колодата на ДС! Печеливша,защото спечелиха още 4 години и животът си върви..."и така до края на света!" След Желю Жабата,шумкарския племенник Филип,иконом(ун)иста Костов, комарджията Кохари(т.нар. цар)...сега и този,пак от инкубатора на БКП!!! Че защо да не стане Алексей президент,те досега какви бяха...Или пък Славито,а-супер!
251
4
 
15
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
За каква "шокова терапия" дрънкате в постовете си, бе безумници???Това си ЧИСТО комунистическо РДНОПАРТИЙНО управление! И си е от 1944г надам независимо от модификациите си и театрото дето ни разиграват(все едно много партии имало в БГ-Ха-ха-ха)!
250
10
 
17
 
! Отговори
курбалаев преди 13 години
"Борисов се цупи" - абе по голяма тъпотия за заглавие неможахте ли да измислите алкохолни тикви.
249
9
 
22
 
! Отговори
Яко преди 13 години
Боко, остани си в Япония! Така ще дадеш на японците реално основание да наричат държавата си "Страната на изгряващото слънце"! И белким бутнат някой кинт за това...
248
12
 
36
 
! Отговори
марко-1 преди 13 години
Боко -- Японците не са ***
247
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
''Какво имаме в момента един заем за насипни товари в пристанището в Бургас за един фалирал комбинат, който не работи вече (Кремиковци). А нашите съседи,които работят с Корея и Китай, направиха контейнерни терминали, поеха и много инвестиции и печелят, докато в България в момента изплащаме лихви и кредити.A японците да не са ни длъжни нещо?Ако са ни обещали нещо или има договор добре ни иначе това си е рвване в стл вдовица за ***.
246
7
 
30
 
! Отговори
е нема да стане! преди 13 години
Виж сега боко,хората не живеят в миналия век!ти не си пиночет.Съмнявам се да направиш и неговите простотии.Цецо разбира се моце да пусне отрядите на смърта и да избие бездомниците от милиционерските досиета,но какво ще спечелите ***.аз съм един от тях и от заклет бачкатор с шоковата ви *** ме накарахте да стана заклет ***!сега ми лапнете от трите най дългото *** ***!
245
34
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Освен ГЕРБ....няма кой......Да ви е ясно....ако ли пък не ,след 6 месеца ще ви е, от ясно-по-ясно
244
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гербери слушахте ли обявата за работа която Б.Б. пусна на японски?За някъде нинджи му трябвали:)
243
2
 
13
 
! Отговори
ХЪ преди 13 години
До 266И какво да видим което не знаем?Просто прехода се провали.Безмисления терор с цените наистина е безмислем!веднъж има стомничка за вода и това беше по времето на Виденов.Сега и на сила да го наложат тъпите социал -инжинери ,полза никаква.преебаха момента от мекадърноста на *** ***-икономист.сега и Борисов да застрелят като Луканов.Полза никаква.
242
9
 
13
 
! Отговори
ХЪ преди 13 години
Борисов е кукла на конци и приложи "шоковата доктрина" този път както требе,мо ефекта ще е нулев!Ще остане само шока,но ние вече свикнахме да оцеляваме лайняри!Номера беше да го направите още 1989-та,сега е късно *** от ДС.Вие сте само маши и не вИ обвинявам толкова .Виновниците стоят в БАН.Бетер икономистите заради които сега обвиняват ДС!ДС и това ще преживее въпреки,че е била маша на ***.
241
4
 
20
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Гласуваха си 100 000 000 официално, а неофициални кой знае колко за подслушване на телефони, контрол над медиите и репресии над населението, а в същото време деца умират от липса на лечение и хората събират пари доброволно за лечението им.
240
1
 
9
 
! Отговори
Събев преди 13 години
Едно войниче взима по $3000 на месец там :)