Борисов: С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнер

България осъжда терористичния акт в Москва, каза премиерът
Обновена: 25 яну 2011 15:28 | 25 яну 2011 15:18,
608
Борисов: С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнер
Разчитаме на балансираната ни външна политика, каза премиерът в Япония. Снимка: БТА

България осъжда терористичния акт на летище „Домодедово” в Москва, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Токио.

"Потресен съм от това, което се прави. Терорът е убийствен. С една дума – мъка за всички. Недопустимо е в 21 век така да се решават каквито и да е конфликти", категоричен е Борисов. За съжаление има и българин сред загиналите, който е австрийски гражданин, каза още той.

"Тези терористични актове не подминават никоя държава – дали е Русия, дали е Швеция, дали е Америка, дали е Великобритания. В това отношение просто е непрогнозируемо на кого може да му се случи", смята Борисов.

Още по темата

"Ние разчитаме на балансираната ни външна политика – с арабския свят, с Палестина, с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България, на всеки ъгъл има дюнер", изтъкна премиерът, цитиран от "Фокус".

"Надяваме се в това отношение да го отчитат хората, които взимат тези решения за подобни актове. Когато те ги взимат централизирано, се наблюдава и поведението на дадени държави. Затова считам, че България води много добра балансирана и партньорска политика", посочи Борисов.

На въпрос дали след атентата в Москва са коментирани с министъра на транспорта по-засилени мерки на летищата в България, Борисов каза: "На държави, където службите им са в пъти по-силни от нашите, им се случва това и те не могат да предотвратят нищо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


608
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ох, тъкмо ми беше домъчняло, че Клоунът скоро не се беше изявявал.
23
1
 
50
 
! Отговори
Тоа кърти миФки преди 13 години
Ако глупавите руснаци и американци имаха повече дюнерджийници,и при тях нямаше да има атентати. Ама не разбират от политика тези хора ! Сложи няколко дщнерджии по летищата да ти е мирна главата :) Имаме иникален премиер ! Просто кърти миФки !!!
22
1
 
56
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Ооо колки си *** !Се пееше в една проста песен !Арабските страни развивали "бизнес" у нас ..... щото имало на всеки тгал ....дюнер ! О свещенна простота !Тоя не спира да се излага ! Но по лошото е , че излага и НАС ! Какви дюнери бре Тиква !? Вчера бяха български жени - опасни като самураи !Оня ден пред 100 камери , нарита министърът на земеделието ! Днес Мащабен арабски бизнес от дюнери на всеки ъгъл ! Тоя е МНОГО СМЕШЕН !
21
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Якоооооооооооооооооооо - нема такъв цирк просто ...
20
2
 
50
 
! Отговори
ники преди 13 години
Боже, събери си версиите!
19
4
 
64
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
МУХАХХАХА БОЙКО ВЕЧЕ ТОТАЛНО СЧУПИ *** С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ!!!
18
1
 
38
 
! Отговори
:) преди 13 години
А Бойко Борисов дали подкрепя арабския бизнес в България и как поддържа добрите отношения? Не съм чул да яде дюнери или фалафели от павилионите на всеки ъгъл...
17
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тоя, нема-нема, па току изръси некоя мегапростотия.
16
3
 
52
 
! Отговори
много проззззз преди 13 години
"Арабският свят прави бизнес в България, на всеки ъгъл има дюнер", изтъкна премиерътевала Мутро, машала Тикво!!!!! какъв гений, какво чудо!?! пълен с изрази като *** с витамини! В Софийския университет трябва да има нова специалност - Тиквология
15
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
.."непрогнозируемо" - Я пак !!! "Арабският свят прави бизнес в България, на всеки ъгъл има дюнер" И Аладин лети с килимчето всяка вечер над София.... Мъкааааааааа.... мъкааааа, мъкааааааа
14
17
 
18
 
! Отговори
Има разлика преди 13 години
Тероризмът в Русия няма нищо общо с псевдотероризма разрушил кулите-близнаци в Ню Йорк !В Русия има тероризъм отдавна и той е основан на борбата за независимост на Чечня и някой Кавказки републики като Дагестан например. Там нещата са не толкова на етническа основа, колкото на национална и териториална ! Борба за откъсване от централната власт.
13
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов: С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнерАААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХААААААААААААААААААААА
12
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Терорът е убийствен" - какво невероятно умосъждение.Може да го каже само *** с килийно образование от Банкя.Мен лично ме е срам, че тоя ми е Премиер, за вас не знам.
11
1
 
72
 
! Отговори
red преди 13 години
нещо ми се губи връзката между акта в москва и арабите. ако бях арабин щях да се обидя сигурно.
10
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахах на всеки ъгъл има дюнер и край ние сме много близки . Ми че то в щатите във всеки град арабски квартал има и кво стана ? ..
9
3
 
62
 
! Отговори
Изказването е....... преди 13 години
Голям смях пада с това мамче. Ако не друго, прави се добре на шут. Научил го е от онази хиена Тошко Живков. Той правеше такива изказвания и се правеше на глупав, а беше много хитър селски тарикат.
8
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бравооо бате Бойки :)) дюнерите ще ни спасят от атентати !
7
6
 
41
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Ей това вече е наглост. Който се чувства близък с арабеските да ходи при тях. На мен не са ми близки и ми е по-добре без тях и без дюнерите им.
6
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов: С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнер. Хаха днеска зад всеки ъгъл дюнери утре талибани
5
3
 
27
 
! Отговори
Бат Вал преди 13 години
Да.Не е седнал