Борисов: Президентът започна пръв

"За 20 г. един камък не е пренесъл", разлюти се премиерът
29 яну 2011 16:50,
1513
Борисов: Президентът започна пръв
Борисов откри дом за стари хора в Ботевград. Снимка: БТА

Президентът Георги Първанов започна пръв, той пусна първата стенограма. Това каза премиерът Бойко Борисов по повод заканата на държавния глава да го даде на прокурор.

Преди ден Първанов обяви, че ще сезира главния прокурор за думи на премиера Бойко Борисов, че атаките срещу кабинета идват от президента, който ги осъществява чрез Алексей Петров.

"Аз мисля, че не трябва главният прокурор да бъде плашило на държавата. И какво като го сезира? Защо да клеветя президента, че е пуснал стенограмата на Дянков? Да, той пръв започна, като пусна стенограмата на Симеон Дянков без негово знание в медиите и оттам започна ежедневно да атакува правителството на всички възможни форуми. Той пръв пусна, без да попита, СРС-то или стенограмата, която направи, без знанието на Симеон Дянков", коментира министър-председателят.

"Оттам нататък започнаха всички тези събития. Атаката на кабинета. Всеки ден неговите изказвания. Ами само докато бях и в Япония, пак чух, че се е изказал по всички теми на правителството. Къде го има това - президентът всеки ден да критикува правителството?", възмути се Борисов. 

"Моята работа е да строя. Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил. Един камък не е пренесъл", подчерта премиерът.

Още по темата

Борисов откри новопостроен Дом за  стари хора в Ботевград. Мисля, че този дом е изключителна  придобивка за града и е добър пример за това какви са  резултатите, когато община и държава работят заедно, коментира премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1513
Още по темата: борисовпърванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
 
7
 
! Отговори
pi4 преди 13 години
PREZIDENTA SI OTIVA... ZA RADOST NA BULGARSKIAT NAROD... ADIOS GOCE...HIJO DE PUTA...
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
представите ли си акo извикат Бoкo Пoдрискoв на изслушване в ЕУискя парламент. има ли там превoдачи oт немски и наглийски на Банкянски? Немедленно да решяется дъ Проблъм!алеле акo земе Тикжвата да им каже:абе вие детo изтрепахте 6 милиoна ***/ки&ета, а ние спасихме 20 000 евреи; или се oзъби на французите че oще не са си исмели атoмния пoлигoн в Сахара, а че ние сме си ликвидирали пoгребите в Челoпечене; или се oзъби на Анлетата че oще има кoсти из мoретo след вoината им с Аржентина, а наш Бужo Димитрoв е oписал всички кoстo oт св Иван4o насам та до тези на другачо Терор Жифковнаправо Румъния Желева да влиз уфанати изподъка с Анака-Марийка Борисувъ и да заемът Румъния-МВРето а Борисова (заради фемилията) да ние Министър ПредседателятВсе се питах от къде Боко знае кок Станишев е утрепал дедо му. Такива тайни Партията не е казвала лесно. Ето не се знае кой е предателят на Подводничарите, Кой е издал парашутистите на Полицай Гешев, кой е убил в гръб Жельо Демиревски на фронта, кой преди това "събаря" самолета на Марек, Кой предава и обесва Трайчо Костов, Кой е посочил на полицията Вапцаров, Гео Милев.... Кои затри Дертлиев, Кой съсипа Никола Петков, а, а кво кой бе? Това са точно тези комунисти с ЕГНЕ-Борисов, Това са тези Терор Комунисти които тренаха Църквата в София, Това са тези Които са предали Цола Драгойчева и Отряд Антон Иванов, Това са мръсниците от Правец, начело с Терор Жифтоф.Та сега кой и как се е научил за това прословуто деде дето било утрепано и Бобето могла да стане от главен разтривач на ушета и други малки виснали месета, до Министър Предател! Гледаме как Тиквата с особенно лъскав поглед реже лентичка след лентичка за откриване на детски градинки а очичките му лъщят като на интернетен педофил. Да казва се че който е клатен като малък че като стане голем иска да клати деца и затова одел да открива интензивно и лъскащо въпросните детски градинки.Уважава Борисов, защото той напрактика показа какъв небива да ни е Финансовият министър, какъв ама изобщо небива да ние МВР министърът, какъв е уизключено да бъде главният Митничар и малкото мътеничарче -фотбалерче-исхемиче... и осте много други неща ни показа и научи батко ни Бойко.За това трябва да го изберем за Монархистически Министър Председател, и да се радваме на живота
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе нали чухме какво каза бе!Да ти пуснат записа от Канал 1 ако от старческо малоуми забравяш какви ги плещиш!Ти само от записи рабираш, масажист на Тато-ви уши!*** тиква, за затвора си бе, контрабандист и мутра!
5
 
14
 
! Отговори
Виж го преди 13 години
БОКО Е ТУКАРЕЖЕ ЛЕНТИЗА НАРОДА НЕ МУ ПУКАЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА ЩО ЗА МУТРА Е ТОВА
2
 
1
 
! Отговори
DO: голем смех за преди 13 години
alo 1480-ti nomer.ako Tikvata znae kakwo e avtorsko pravo, ste te dade pod syd zatowa 4e copy-pastvash negovite maloumni izprajnenia na tema "dumi w pipona na tikvata"izvini se tu i vednaga, za da znaeme koi Tikva, koi Pipon e i koi Kratuna ima na ramenete si.a dali kogato Boiko e igral na "Dyrpanka-Samobonka i Karatenka" ne se go ritali 4esto po glawata i mnogo malkia mozyk, A?
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бойко е прав и *** подкрепям с двете ръце
3
 
8
 
! Отговори
тато преди 13 години
Браво;Браво;Браво евала пич хареса ми
6
 
18
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 13 години
ОТ 100Г. НАСАМ НЕ СМЕ ИМА ЛИ ТАКЪВ *** ЗА ПРЕМИЕР.ТО БИВА БИВА АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА СЪЖАЛЯВАМ И МЕ Е СРАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ
6
 
2
 
! Отговори
голем смех за преди 13 години
Допуснали сме кадрови грешки, но "нито сме взривявали църкви, нито сме трепали хора по лагери","Кадровата ни политика е такава, че да отговаря на изискванията, които хората са имали към нас", "Допуснали сме кадрови грешки, нямаме политическа академия АОНСУ, не сме учили по школите в Москва, за да се подготвяме за политици", "Естествено, допускаме и грешки, това е нормално. Но ние нито сме взривявали църкви, нито сме трепали хора по лагери", продължи премиерът и попита предшественика си: "Защо сте утрепали дядо ми, моя дядо? Борисов призова "БКП, която се прави на БСП да признае също грешките си, защото той вече бил отчел своите. "Вие си признайте ваште грешки, аз мойте съм си ги признал. Тези, които са сгрешили или не са били добри, сме ги отстранили. Да. След като кандидатурата ни за еврокомисар не беше одобрена, дадохме такъв, който стана еврокомисар на годината. Нормално е да сгрешиш. Толкова много хора сме назначили, толкова много хора са дошли в ГЕРБ, нормално е сред тях да има и подобни. Нима не помните вие как се караха вашите вицепремиери. Не помните. Ето, госпожа Нинова е тук, защо я махнаха от зам.-министър, вие да кажете защо. Нали такава прекрасна жена и сега толкова добър депутат. Никой тогава не ни каза и нас ни интересуваше това. Мен ми беше мъчно за нея",
0
 
2
 
! Отговори
pesho преди 13 години
az komunist nikoga nqma da izbera tezi kude sa ubivali bez pri4ina nqma nikoga izbera naordat shte e tup ako izbere komunistite moje li da izbiqt milioni hora i pak da glasuvahs z atqh lele maiko :}
5
 
12
 
! Отговори
ИСТОРИК c/y Истерик преди 13 години
Историк версус ИстерикИзбери сам, Гоце или БудаСтенограма или СРСинтелек или селски елекИСТОРИК срещу ИстерикАз избирам Гоце , па ако ще и Първанов да е!
12
 
7
 
! Отговори
млад поет преди 13 години
Червените хиени отново са засмени,поредния компромат успяха да съчинят.Но изненадата им е голяма,ефектът хич го няма.Получи се така, че рейтинга на Бат Бойконагоре излетя-ха-ха-ха!
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Sama su nakazvash kako Siike:))
3
 
8
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Най-доброто място за всички комунисти,бивши агенти на ДС,мафиоти,престъпни олигарси,кредитни милионери и кукловоди е натикани да стената със смачкан фасон!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
4
 
9
 
! Отговори
леля Сийка преди 13 години
БОЖЕ БОЖЕ ЗАЩО НИ НАКАЗА????????
2
 
10
 
! Отговори
моля другарко преди 13 години
аз не бутнах камиончето на гошко, и той пръв почна
3
 
7
 
! Отговори
COPY :::)))))))))) преди 13 години
BIG AL ::))))) 29.01.2011 @ 18:03 | Докладвай.Абе , ***,популисте , защо все по повърхността се плъзгаш ??? Толкова ти е акъла , всъщност ...НЕ Е ВАЖНО, КОЙ пръв е започнал това не е детска игра- нивото ти очевидно е такова ..::)))ВАЖНО е ::КАКВИ са идейните ти РАЗЛИЧИЯ с Гоце ?? Подкрепяш ли му шлемовете ? Путин ли ще се настанява ПАК-икономически в България ??..С какво ГЕРБ се различава от тодор живков и наследници ? И двамата ли си харесвате Златевчето, герговчета , , ивановци и сие над 1500 ДС- мутри в МВР и 5- областни управители и в парл. група ??..Какво правят еднотипните , с тези на Гоцето-хора от ДС- и в ГЕРБ ??..Телефонният ли Закон е пак на мода като по времето на комунизЪма ?? Кой е този областен -от Ботевград- БЕЗ образование ??? КОГА поне една ревизия ще направиш на мафиота- руски агент и милионер златевчето ?/КОГА на тимаджийте ??КОИ ценности , РАЗЛИЧНИ от тези на Гоце , защитава ГЕРБ ??КОЛКО следствия, на МВР , ще бъдат успешни??? И кога ???КАКВО ти повлия и се промени , като симеоновски кадър ??ЗАЩО да ти верваме ???Кои от ценностите на Атака- са идентични с твоите и на ГЕРБ ?? :))) Риташ ли футбол с хора , за които НЕ си се обаждал ??:))Научи ценностите на Единната народна партия и ни ги разясни ..)) -?Семейство , консерватизъм , ред и законност , традиции, вяра:))) Те имат ли нещо общо с твоите ??/:))Пак ли Правец и Ботевград ще са Ентелектуалния" център на България ??..Въпроси, въпроси още сто :)))))
1
 
12
 
! Отговори
до 1470 преди 13 години
Ей, докато ни управляват неграмотни ченгета ще е така!Слухтене и ***!А в България живеят разни етнически групи, които са равно бедни и смачкани от нищетата и немотията. Просто ти е лесно!
2
 
5
 
! Отговори
за 1467 преди 13 години
Докато хамстери, турци и пр *** са фактори в политическия живот, нема да да се оправите, а ще ви ''оправят............вЕрвате ли ми ?
5
 
4
 
! Отговори
Тъпанари преди 13 години
1500 komentara.........ми *** народ..........ако намерите една страна управлявана от *** , без значение че се пребоядисаха преди 20 години и сег аимат друго име където хората да са доволни пак ги изберете...........ама няма такава, ама ви е си рИвете.........ми тъпички сте, затова децата ви ще имигрират, а *** ще ви довършат един по един