Борисов: Президентът започна пръв

"За 20 г. един камък не е пренесъл", разлюти се премиерът
29 яну 2011 16:50,
1513
Борисов: Президентът започна пръв
Борисов откри дом за стари хора в Ботевград. Снимка: БТА

Президентът Георги Първанов започна пръв, той пусна първата стенограма. Това каза премиерът Бойко Борисов по повод заканата на държавния глава да го даде на прокурор.

Преди ден Първанов обяви, че ще сезира главния прокурор за думи на премиера Бойко Борисов, че атаките срещу кабинета идват от президента, който ги осъществява чрез Алексей Петров.

"Аз мисля, че не трябва главният прокурор да бъде плашило на държавата. И какво като го сезира? Защо да клеветя президента, че е пуснал стенограмата на Дянков? Да, той пръв започна, като пусна стенограмата на Симеон Дянков без негово знание в медиите и оттам започна ежедневно да атакува правителството на всички възможни форуми. Той пръв пусна, без да попита, СРС-то или стенограмата, която направи, без знанието на Симеон Дянков", коментира министър-председателят.

"Оттам нататък започнаха всички тези събития. Атаката на кабинета. Всеки ден неговите изказвания. Ами само докато бях и в Япония, пак чух, че се е изказал по всички теми на правителството. Къде го има това - президентът всеки ден да критикува правителството?", възмути се Борисов. 

"Моята работа е да строя. Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил. Един камък не е пренесъл", подчерта премиерът.

Още по темата

Борисов откри новопостроен Дом за  стари хора в Ботевград. Мисля, че този дом е изключителна  придобивка за града и е добър пример за това какви са  резултатите, когато община и държава работят заедно, коментира премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1513
Още по темата: борисовпърванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
18
 
22
 
! Отговори
ayst преди 13 години
boiko **i im maikata na drygite gledai napred prezidenta e 4erven boklyk
8
32
 
38
 
! Отговори
Любомирчо преди 13 години
Мамо пък той започна пръв------ Борисов е пълен *** ако не беше МП щеше да е шутът на България.Нека Първанов да му пусне едо дело за клевета да видим
7
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Моята работа е да строя."Т.е. инженерите от УАСГ, вместо да се занимават с някви си там стоманобетони и други простотии комунистически, да се научат да режат лентички!Отрязване на лентичка = построяване на обект!
6
19
 
12
 
! Отговори
Ебача преди 13 години
Това с тухлата не го разбрах...
5
60
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво бойко ,гордеем се с теб ,продължавай ,умните ще го оценят ,а тези които ти пречат нека там ония горе да съди всеки за делата му
4
19
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО.Всичко в държавата се разраства. Разрастват се похвалите в Европа за нас. Разраства се недоверието на Европа относно нас. Разраства се празнотата и мракът в джобовете на българина. Разраства се чуството на липса на алтернатива на това управление. Разраства се лековерието, което всъщност е мързел за мислене. Разраства се двоумението за какво по-напред да се мисли. Разраства се броят на флашките с разговори между висши държавни служители. Разрастват се гледките, гледки на сивота, небулозни
3
1
 
4
 
! Отговори
22 преди 13 години
КОГА щЕ ПОГНАТ чЕВДАРСКИЯТ КМЕТ ОБ6ТИНА ДОСПАТ ОБЛАСТ СМОЛЯН КОИТО Е И ДЪРЖЯВНА СИГОРНОСТ ДС ДЕЯН ДЕЯНОВ КЕХАЙОВ ОТ 1970 ГН НА ИМЕ КАМЕН.ТОЙ Е ТОЛКОЗ НАГГЪЛ чЕ ВСИчКИ ОТ СЕЛОТО СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕщО НЕГО ПО НАЙ НАХАЛНИЯТ НАчИН БЕ ПРЕИЗБРАН КАТО НАЗНАчИ ДЪщЕРЯСИ НАЙ ГОЛЯМАТА *** МАЯ КОЯТО ЖИВЕЕ В СОФИЯ,И Я НАЗНАчИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КОМИСИЯ.КОГАТО МАЯ БЕшЕ УчЕНИчКА В СМОЛЯН ПРАВЕшЕ СЕКС СЪС 12 МОМчЕТА А СЕГА СЕ ПРАВИ НА НЕ ЦЕЛУВАНА,РАЗВЕЖДА ЕДИН СОФИЙСКИ БУДАЛА КОИТО чЕВДАРСКИЯТ КМЕТ МУ КУПИ ДЖИП САМО И САМО ДА НЕЯ ИЗГОНИ.НА ТОЗИ НАГГЪЛ КМЕТ ТРЯБВА ДАСЕ НАПРАВИ ИЗЦЯЛОСТНА РЕВИЗИЯ ОТ ПЪРВИЯТ ДЕН ДО ПОСЛЕДНИЯТ,СЕЕ КАРТОФИ КОСИ ЛИВАДИ СЕчЕ МАТЕРИЯЛ ВСИчКО СЪС РАБОТНИЦИТЕ ОТ СОЦИЯЛНОТО ТОЙ И НЕГОВАТА ГОСПОЖА НИщО НЕ ХВАщАТ ТЯ ГО ЗАМЕСТВА КОГАТО Е В ОТПУСК НО НАНЕЯ И КАЗВАТ КМЕТИЦЪТА.ТОЙ Е ТРЕТИ МАНДАТ КМЕТ ИМЕННО ЗАРАДИ ТАКИВА НАГЛИ ХОРА ТРЯБВА ДАСЕ НАЗНАчЯВАТ КМЕТОВЕТЕ ПОД 400 ЖИТЕЛИ.
2
50
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил."А Боцето, като се прибере от работа, слага престилката, и започва да зида с мистрията, тухла по тухла, зид след зид!Тоя е такъв празноглавец, че няма подобен на себе си. Няма и да има!
1
64
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами, като цяло е прав!Въпреки, че сега очаквам да ме залеят с минуси обичайните тук..димбили.