Борисов: Президентът започна пръв

"За 20 г. един камък не е пренесъл", разлюти се премиерът
29 яну 2011 16:50,
1513
Борисов: Президентът започна пръв
Борисов откри дом за стари хора в Ботевград. Снимка: БТА

Президентът Георги Първанов започна пръв, той пусна първата стенограма. Това каза премиерът Бойко Борисов по повод заканата на държавния глава да го даде на прокурор.

Преди ден Първанов обяви, че ще сезира главния прокурор за думи на премиера Бойко Борисов, че атаките срещу кабинета идват от президента, който ги осъществява чрез Алексей Петров.

"Аз мисля, че не трябва главният прокурор да бъде плашило на държавата. И какво като го сезира? Защо да клеветя президента, че е пуснал стенограмата на Дянков? Да, той пръв започна, като пусна стенограмата на Симеон Дянков без негово знание в медиите и оттам започна ежедневно да атакува правителството на всички възможни форуми. Той пръв пусна, без да попита, СРС-то или стенограмата, която направи, без знанието на Симеон Дянков", коментира министър-председателят.

"Оттам нататък започнаха всички тези събития. Атаката на кабинета. Всеки ден неговите изказвания. Ами само докато бях и в Япония, пак чух, че се е изказал по всички теми на правителството. Къде го има това - президентът всеки ден да критикува правителството?", възмути се Борисов. 

"Моята работа е да строя. Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил. Един камък не е пренесъл", подчерта премиерът.

Още по темата

Борисов откри новопостроен Дом за  стари хора в Ботевград. Мисля, че този дом е изключителна  придобивка за града и е добър пример за това какви са  резултатите, когато община и държава работят заедно, коментира премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1513
Още по темата: борисовпърванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Премиерът: "Поех ангажимент да не го закачам Мишо Бирата... Дянков: "Ако има нещо, ги затваряй". Танов: "Шефът ще подскочи страшно много" "Поех ангажимент да не го закачам Мишо Бирата..." Това заявява министър-председателят Бойко Борисов в телефонен разговор с шефа на митниците Ваньо Танов, според най-новите записи от подслушани телефонни разговори.
28
7
 
8
 
! Отговори
TIKVATA e PIPONESTA преди 13 години
Presidentyt ne se e kril i ne e nosil flashki iz Galeriite. Boko da rovi v zadnika na Cuftan - towa e provokatoryt.samo prostaci politici nosiat tuhliprezidentyt e pi4 makar da se kazava Goce.Pyrvanov ne kril nisto, dori stenogarmite nekrie i ne rita futbol4eta s tezi koito manipulirat mitnicite na graniciteTIKVATA e PIPONESTA s forma na KRATUNA
27
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"За 20 г. един камък не е пренесъл"Ами ти пренесъл ли си бе Боко? Или само режеш ленти, докато бачкаторите умрат от глад.
26
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е какво вчера вечерта по телевизията Мартин Димитров и Станишев-пълни смешници-тези двамата ли ще ръководят държавата?
25
2
 
4
 
! Отговори
Джорето преди 13 години
Нещо щех да кажа, ама го забравих...
24
3
 
14
 
! Отговори
Акциза преди 13 години
Другарко, а пък той започна пръв.
23
6
 
15
 
! Отговори
sion преди 13 години
Моля другаркоооо , той ме биееееее...
22
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Това с тухлата не го разбрах..."Неведоми са мислите Му!
21
5
 
23
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
А-а-а-а!Другаркоооо!Той пръв,пръв!!!!Стааанишееев е виновен!
20
18
 
12
 
! Отговори
всезнайко преди 13 години
Президента не трябваше да критикува Борисов а да си трае.
19
33
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много точен ,с две думи но на място ,ето затова народа го обича ,ще гласувам за него
18
2
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 13 години
Ти продължавай да си ибиеш ....Ние ще ти обясняваме - СпокооИмал е предвид , че нищо не е съградил , а напротив всекидневно само руши , този лош Гоцко:)))
17
16
 
28
 
! Отговори
.... преди 13 години
Млад ГЕРБep Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер.ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО
16
2
 
23
 
! Отговори
Да преди 13 години
Като децата от детската градина..."ама Гошко започна пръв....",ей,докато Вие си мерите "п----те" и кой кога е ЗАПОЧНАЛ,ние долу се ИЗПОСВЪРШИХМЕ ,бе....
15
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБЕРИ работното ви време е към своя край.Изпълнихте си плана за днес.Утре пак ви чакаме.А щях да забравя...минете през Позитано днес дават аванса.
14
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бе Боико е единствения дето не мисли как само да окраде всичко...за разлика от останалите преди него
13
20
 
24
 
! Отговори
Mitko преди 13 години
"СРС-то или стенограмата"Боко,Боко.......много си глупав!А си и страхлив,взе да се извърташ при първа опасност!
12
26
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Къде го има това - президентът всеки ден да критикува правителството?"Ами там където си имат за Премиер една Тиква!
11
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не може да се обясни защо Борисов приема задача от Първанов,относно Мишо Бирата?Първанов политически опонент на ББ ли е и ако е такъв,защо ББ тръгва да говори с Танов,Дянков и..?Възможно ли е Танов да е разработван/подслушван/ и(ББ да не знае?Ако ББ е така наивен,както излиза,то той ще опере пешкира,а не Гоце?Нещо тук не се вързва,въобще?Прокуратурата,кято до сега не можа да докара успешно в съда нито една акция,дали ще отговори на поне един от горните въпроси?
10
42
 
33
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Само така Бойко! ГЕРБ ПОБЕДА!