Да не чака Трактора подкрепа от БСП. Ама хич

Двубоят Борисов–Петров ще е интересен, закача се Станишев
Обновена: 1 фев 2011 17:06 | 1 фев 2011 17:06,
169
Да не чака Трактора подкрепа от БСП. Ама хич
Станишев нямало да прлеклони глава пред Алексей Петров. Снимка: БТА

„Какво очаквате? Подкрепа от БСП ли? Няма как”.

Така накратко лидерът на БСП Сергей Станишев коментира номинацията на бившия висш служител от ДАНС по времето на тройната коалиция Алексей Петров за президент.

Още по темата

Червеният лидер обаче реши да се заиграе не с миналото на българското ФБР, а с това на днешния премиер.

„Ще бъде интересна надпреварата, ако Бойко Борисов и Алексей Петров бъдат кандидати за президент. Добре ще стоят един до друг на дебат”, заяде се Станишев.

Според него сега държавата ни се управлявала като групировка.

„Това е истината. Дали ще бъде едната или другата, няма значение”, допълни лидерът на БСП, като уточни, че прави своя извод от последните разговори между Ваньо Танов и висши управленци. От тях станало ясно „задкулисието на управлението”.

По рано днес инициативен комитет "Единение и екипност" разпространи писмо, от което става видно, че настоящият арестант и бивш съветник №1 в ДАНС ще участва в изборите за президент.

В съобщението пише, че "доц. Алексей Петров, доц. Николай Георгиев и уважавана дама" ще бъдат в екипа за участие във вота през есента. Името на "уважаваната дама" засега се пази в тайна, заради риск да стане обект на репресия, уточняват от комитета.

Писмото цитира и самия Петров, който казва, че "главната задача е с екипността да се преодолее социално-икономическата криза в България, а чрез единението на българите – "студената гражданска война", и да се сложи точка на изтощителния двадесетгодишен преход".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
16
 
! Отговори
51 преди 13 години
А не те ли е срам, че си имаш и премиер - убиец?
75
10
 
16
 
! Отговори
те това е... преди 13 години
Другарю Станишев,днес се по4итат невинните жертви на светлия комунизъм,поне днес сведете малко глави,ако имате срам,*** както се вижда,комунист и виновен да се признае абсурд,ало сайта ако напи6ете не6то за този ден 6те ви спрат ли субсидиите???
74
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МммммДаааа следващия президент се очертава да е от мутренската партия
73
1
 
12
 
! Отговори
миа преди 13 години
Дами и господа,малко оф топик-моля не употребявайте турцизми:ашколсун,аферим и т.н.Благодаря
72
10
 
16
 
! Отговори
72 преди 13 години
Ми то инвестициите за миналата година ги видяхме :))) 600 млн. или с около 20% по-малко отколкото при правителството на Луканов :))) ГЕРБ толкова си могат, тупат ги по рамото и ги хвалят, ама будали да си инвестират парите тук или да ни приемат в Шенген май няма :)))
71
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BRAVO NA 51 EVALA
70
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ще бъде интересна надпреварата, ако Бойко Борисов и Алексей Петров бъдат кандидати за президент. Добре ще стоят един до друг на дебат, заяде се Станишев. "Да те сложим и тебе там барабар Петко с мъжете а?
69
1
 
18
 
! Отговори
9 преди 13 години
новините тук са за комунисти и турци ииии тоя съсел все го показват
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Народа не е вновен за нищо,проблема е в корупцията и мафията.Инвестициите зависят от политиката на БГ,ама с тия корумпирани политици на никoй не му стиска да дойде у нас.Да си свалят правителството и президзнта и да си извоюват демокрацията ако искат децата им да имат коректен живот
67
8
 
8
 
! Отговори
58 преди 13 години
Ми то магистралите май ще излязат като пречиствателните станции :)) Тиквата реза лентички, а сега хоп цената на водата в София с 40% нагоре щото трябвало да се покрие инвестицията за тия пречиствателни станции :))) Няма да се очудя и с магистралките да стане така - уж с европейски пари уж това и онова и накрая хоп айде по 50-так до морето и още толкова за обратно в полза на Цветелина :))) щото държавата инвестиция направила :)
66
2
 
11
 
! Отговори
edinak преди 13 години
ПЛЪХ ГАДЕН!!!
65
3
 
16
 
! Отговори
РОТ ФРОНТ преди 13 години
Другари, жалки сте.
64
6
 
16
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Ще бъдат много интересни избори :))) за ГРОБ - мутрата Тиква, за БСП - мутрата Трактор, за Атака - мутрата Бинев :)))) Голем майтап ще падне и пак много ще ни се смеят от Европата и света :))) Чудя се само Маргините и Златко Баретата от кой ще се кандидатират :)
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до ДришльооооФидосова ще бъде президент , много по симпатична ми е !
62
0
 
8
 
! Отговори
галактика преди 13 години
спрямо заглавието ----- Да не чака България подкрепа отвън ----- Ама хич
61
6
 
15
 
! Отговори
44 преди 13 години
Ти на кои викаш комунисти, че аз нещо взех да се обърквам :))) На идола ти партийната книжка още му стои в рамка в кабинета, Цуци и той като Митко Палаузов на 20 г. член на БКП се писал, Цецка партийна секретарка чувам, че била :) А за дружката му дето я направи областен на София дето още се води член на БСП и завършил Школа на ВЛКСМ (Всесоюзный Ленинский Комунистический Союз Молодежи) пък какво да кажем :))) Вече и аз имам колебания къде са баш комунистите - в БСП или в ГРОБ :)
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тракторист е моят татко , тракторист ще стана аз , ах само да порастна ще видите тогаз.
59
2
 
13
 
! Отговори
Хи, преди 13 години
Считам за губене на време да чета бла / бла / бла - на Станишев. Никога А. Петров няма да се кандидатира за президент ! Такъв фал ще дестабилизира Бг окончателно. АБСУРД. Но се използва за стръв.... от Станишев хитреца.
58
4
 
11
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Подкрепата ще дойде от Гоце, не от Гея
57
4
 
6
 
! Отговори
Дришльоооо,( до Стан преди 13 години
не ти ли е ясно, ча Фандъкова ще е новият президент? Аре на бас, ако не вярваш :)