Да не чака Трактора подкрепа от БСП. Ама хич

Двубоят Борисов–Петров ще е интересен, закача се Станишев
Обновена: 1 фев 2011 17:06 | 1 фев 2011 17:06,
169
Да не чака Трактора подкрепа от БСП. Ама хич
Станишев нямало да прлеклони глава пред Алексей Петров. Снимка: БТА

„Какво очаквате? Подкрепа от БСП ли? Няма как”.

Така накратко лидерът на БСП Сергей Станишев коментира номинацията на бившия висш служител от ДАНС по времето на тройната коалиция Алексей Петров за президент.

Още по темата

Червеният лидер обаче реши да се заиграе не с миналото на българското ФБР, а с това на днешния премиер.

„Ще бъде интересна надпреварата, ако Бойко Борисов и Алексей Петров бъдат кандидати за президент. Добре ще стоят един до друг на дебат”, заяде се Станишев.

Според него сега държавата ни се управлявала като групировка.

„Това е истината. Дали ще бъде едната или другата, няма значение”, допълни лидерът на БСП, като уточни, че прави своя извод от последните разговори между Ваньо Танов и висши управленци. От тях станало ясно „задкулисието на управлението”.

По рано днес инициативен комитет "Единение и екипност" разпространи писмо, от което става видно, че настоящият арестант и бивш съветник №1 в ДАНС ще участва в изборите за президент.

В съобщението пише, че "доц. Алексей Петров, доц. Николай Георгиев и уважавана дама" ще бъдат в екипа за участие във вота през есента. Името на "уважаваната дама" засега се пази в тайна, заради риск да стане обект на репресия, уточняват от комитета.

Писмото цитира и самия Петров, който казва, че "главната задача е с екипността да се преодолее социално-икономическата криза в България, а чрез единението на българите – "студената гражданска война", и да се сложи точка на изтощителния двадесетгодишен преход".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
3
 
! Отговори
РОТ ФРОНТ преди 13 години
До - 48Там е проблема. Знае далаверите на полицията и ДС. Мутрите ги познаваи те немогат да го рекетират. Далеч не е идеален за политик но ГЕРБсе наложи като заобиколи установените правила която беше наложенаот политическата мафия до сега.
55
7
 
9
 
! Отговори
Tolkova e jalko..... преди 13 години
ей сега почнаха със замах борбата с контрабандата на цигари - вече ги ловят като пилци -ей страшни са - ЕТО ТОВА СЕ НАРИЧА МАНИПУЛАЦИЯ предният път с тая Калина - започна да назрява скандал иведнага се появиха записаните разговори с докторите да фрапират обществото и отвлекат вниманието от земеделския министър. Сега след скандала за контрабандата в митниците - почнаха да ги ловят фабриките- ПАК МАНИПУЛАЦИЯ. и всеки път някой като згафи БОЙКО -гледайте магистралите, ние правим магистрали- питат го за имотите на цветанов и той пак - не ровете защото ще стане по лошо за България и гледайте магистралите. Те тези магистрали са решение на всичко - те ще оправят и здравеопазване и наука и търговия абе въобще перпето мобиле.... а там каква история е ,не е за разправяне в пъти по скъпо ни излиза, а как се сключват договори въобще не искам да ви казвам че няма да ми повярвате(некой ощи си живеем у 90 години.- - мутри завиги брато)
54
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тук е мястото да се запитаме къде се записите на Серго?или за какво са си говорили Гелевите и Запалката?
53
0
 
8
 
! Отговори
за 53 преди 13 години
молихме му се и Той ни прати доганя...........
52
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Серго,Серго нали твоето правителство работеше в пълна симбиоза с организираната престъпност пък ти сега се правиш на ни лук ял ни лук мирисал,нищо чудно че любимата ти тема е цената на олиото.
51
1
 
14
 
! Отговори
Господи помогни преди 13 години
Защо господи си ни забравил,какво толкова ти сторихме ,че ни наказваш с тези нагли Мутри да ни управляват.Помогни ни Господи поне те да се избият помеждуси,така ще ни освободищ от тези безбожници.Съдбата на България е на една молитва разтояние,затова мили хора ,МОЛЕТЕ СЕ ГОСПОД ДА НИ ПОМОГНЕ.
50
0
 
25
 
! Отговори
пфу преди 13 години
Аре стига с тоз станишев ве,алооооууууууууууууууууууууууу
49
2
 
29
 
! Отговори
Да си спомним! преди 13 години
Днес е ден за почит към жертвите на комунизма у нас. Бащата на хамстера е най- младия убиец в тричленките, които избиват неудобните сед черната дата 9/9/44 в София. Срам ме е, че синът на един убиец ни беше премиер !!
48
16
 
7
 
! Отговори
Истината преди 13 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
47
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдааа....Пък за мен печелившата двойка в доц. Алексей Петров - Президент и доц. Бойко Борисов - Вицепрезидент.Като в добрите им младежки години. :)
46
16
 
18
 
! Отговори
до 40-ти преди 13 години
За това, че Бойко е мутра има факти все пак. Иначе за неспирното говорене сме чували вече. Слушаме го 18 месеца. Но знай, че никой не може да промени миналото си и то ще го преследва винаги. Още повече когато е кално, като това на любимия ти Премиер. Аз не искам мутра да ми е Премиер. Всеки нормален човек знае кой създаде мутрите и групировките. Ако не си разбрал, толкова по-зле за теб. Създадоха ги същите тези, срещу които днес, вече облечен в държава власт, мутрата Бойко Борисов уж се бори но за жалост най-вече по страниците и екраните на услужливите медии. Да живеят милиционерските клипчета. Аз преди 20 години скачах по площадите с още стотици хиляди хора не за това, да ме управлява и представлява човекът, завършил Развъдника за милиционери в Симеоново, човекът охранявал националните предатели Тодор Живков и Сиемон Сакскобурготски, човекът, творение на Генералите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Като толкова те радва това, радвай си се, но не обиждай трезвомислещите българи и тези с достойнство, което на вас ченгетета, явно ви е непознато.
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ако напиша полюция върху очилата на серго пак ли ще го изтриете
44
9
 
20
 
! Отговори
мм преди 13 години
БОЙКО 1
43
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И на децата стана ясно че и на Серго и на Руменчо от едно и също място им дърпат конците.
42
5
 
25
 
! Отговори
кл преди 13 години
много изгладнели комунисти ,а вече ходят и на черква и не ги е срам ,че взривяваха черкви
41
4
 
9
 
! Отговори
ТрактОрално преди 13 години
Като нема подкрепа - има флашки...........и аз поръчвам музиката/разговорите
40
6
 
2
 
! Отговори
stokholm преди 13 години
Mi to mnogo jasno.Uvajavanata dama e Kristalina Georgieva.100 % tja shte e sledvashtijat Prezident na Balgarija.
39
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Серго,Серго нали твоето правителство работеше в пълна симбиоза с организираната престъпност пък ти сега се правиш на ни лук ял ни лук мирисал,нищо чудно че любимата ти тема е цената на олиото.
38
6
 
12
 
! Отговори
РОТ ФРОНТ преди 13 години
До - 36 Другарю, по полека - ще си пукнеш злъчката от злоба.
37
16
 
10
 
! Отговори
до 38- прав си преди 13 години
Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !