ДПС иска реабилитация на Доган пред обществото

Решението на ВАС трябвало да бъде прочетено по правилния начин
14 фев 2011 23:00,
254
ДПС иска реабилитация на Доган пред обществото
Камен Костадинов доволен от решението на ВАС. Снимка: Булфото

Надявам се решението на ВАС за Ахмед Доган да бъде прочетено по правилен начин от обществото,  да се сложи край на тази фалшива сага и опитите да се внушат на хората някакви изводи, които нямат нищо общо с истината.

Така говорителят и депутат от ДПС Камен Костадинов коментира пред БТА решението на ВАС , че липсва конфликт на интереси за космическите хонорари на Ахмед Доган.

Съдът беше сезиран от парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси, на която Камен Костадинов е член.

Попитан дали решението на съда ще реабилитира Ахмед Доган пред обществото, Костадинов отговори, че се надява, защото през последните няколко години са се правили опити да се изгради паралелен образ на лидера на ДПС, който няма нищо общо с реалния.

Според него дали решението на съда ще бъде оценено еднозначно и от другите политически сили, зависи от политическата култура и правната грамотност на тези, които го коментират.

Още по темата

Ротационният председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси Валентин Николов вече изрази разочарованието  си от решението на съда. Той беше категоричен, че това ще даде възможност всички политици и публични личности да получават каквито искат високи хонорари.

Петчленен състав на Върховния административен съд реши, че няма конфликт на интереси по сигнала за получения от Сокола хонорар в размер на близо 2 млн. лв. за хидроконсултации.

Освен това ВАС определи Народното събрание да плати на Ахмед Доган и направените от него разноски по делото в размер на 300 лв. Решението на съда е окончателно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
2
 
! Отговори
patriot преди 13 години
kamen kostadinov e prednia *** koito se e nadupil na turcite,ei ot takiva pedali BULGARIA strada..toi istoria ne e li u4il?
232
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 13 години
ЕЙ ТАКА СЕ ПРАВИ КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ С ДОГОВОРИТЕ, С ПЛАТЕНИ ДДС И ДАНЪЦИ, А НЕ КАТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОЙТО СЕ ИЗЛОЖИ КАТО КИФЛАДЖИЯ С МИЖАВИТЕ МУ 30 БОНА КОНСУЛТАНТСКИ.
231
11
 
2
 
! Отговори
neco преди 13 години
Доган е номер 1 !!!Не можахте ли да го разберете?И ще си остане такъв!Ако трябва ще му направим мавзолей!!!
230
0
 
8
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 13 години
ПОДПИСКАТА ДА Е ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ
229
0
 
7
 
! Отговори
до 239 преди 13 години
Какъв подкуп бе,брато ? Тежко ми е ,че *** е подкупил ВАС и те раздават"правосъдие".Освен с подписка по какъв начин да изразим недоволство от съдебното решение ? Въпросът е да се демонстрира по-голяма масовост и единомислие срещу решението на ВАС.
228
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След 30 години царуване (току-що е направил 20) Доган ще го отнесе като Мубарак от собствения си електорат. Чак тогава ще видят, че нищо добро не са видели от него и ДПС. Тогава могат и да се демократизират в ДПС.
227
0
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 13 години
"ДПС иска реабилитация на Доган пред обществото"...... този изменкяр обществена реабилитация само в затвора!!!
226
0
 
11
 
! Отговори
До №238 преди 13 години
Само подписка не помага! ВМРО като събраха 300 000+ подписа,какво стана? Цялата система е гнила,не само съда..............
225
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 13 години
Лица като Камен костадинов,Бисеров,данчо ментата,вице адмирал Контов и още 20-30 души са *** на Доган,който се управлява от Дс
224
1
 
5
 
! Отговори
dantes преди 13 години
do 238 ne barkai honorara s PODKUP
223
1
 
16
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 13 години
ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИМ ПОДПИСКА СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО НА ВАС, ЧЕ ЛИПСВАТ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, ПРИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА ХОНОРАРИ ОТ А. ДОГАН .
222
1
 
10
 
! Отговори
Бо преди 13 години
Дооообре, ще го "резбили"тираме! Другия път когато изтормозеният ви електорат, докаран до просешка тояга тръгне да гласува за лидера си мултимилионер, ще се сети за 'реабилитацията' на съда! Доганя гушнал милионите, ние ше го реабилитираме! Ш-ш-ш абе тия политици съвсем за *** ни взимат вече, ама има Видьов ден.
221
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вижте му само сурата на тоя башибозук Камен Костадинов... Че той по-читашка мутра вади от самите фесове...
220
0
 
16
 
! Отговори
gtf преди 13 години
Вече и турците знаят що за стока е Доган - тези пари излизат и от техния джоб ..
219
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
dogan parite v groba nqma da gi zanese
218
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Липсвал конфликт на интереси!!! НАГЛОСТ!!! Конфликтът на интереси, наречен още КОРУПЦИЯ, си е такъв, независимо дали е бил влязъл в сила санкциониращ го закон!!! Т.е. това, за което се хванаха съдиите е абсолютна формалност. Все едно да въведеш закон срещу измамите или убийствата и да кажеш "Да, ама това не е било убийство, щото тогава не е действал законът!"
217
14
 
5
 
! Отговори
Nr преди 13 години
Доган е пич. Какво е виновен, че е умен, а живее сред отчайващото стадо на другите политици. Айде да го сравниме с когото искате от тях и е ясно, какво ще видим.
216
2
 
10
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
Разбрахме че не е незаконно, но това в никакъв случей не го прави МОРАЛНО. В такива ситуации когато обществото те осъжда, трябва най малко до се покриеш като бит п..с. А той НЕ - Реабилитация! Егати полотиците, егати народа!
215
2
 
18
 
! Отговори
hagen преди 13 години
Ей на това се вика ***.Не стига че взел 2 мил.лева "хонорар" не стига че народа трябва да му плати 300лв разходи в съда но и сега трябва да му се извиним че е бил неправилно даден на следствието.
214
11
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 13 години
Трябва да се излекуваTE от робската психология, за което трябва да ВИ помогне пишещата интелигенция, като потърси изворите, които показват истинския живот на българите по времето, когато България е била само географско понятие в османската империя.