БСП пие водка, ДПС - йени ракия, а НДСВ - уиски!

Борисов с брилянта идея как да защитим грозданката
Обновена: 26 фев 2011 07:58 | 26 фев 2011 07:58,
314
БСП пие водка, ДПС - йени ракия, а НДСВ - уиски!
Борисов сигурен, че ще убедим комисията. Снима: БТА

Интересни аргументи предлага премиерът Бойко Борисов, с които министрите да убедят Брюксел, че гроздовата ракия е традиционна българска спиртна напитка.

Финансовият министър Симеон Дянков смята, че битката ще бъде много тежка, тъй като страната ни е пропуснала да направи това преди четири години при влизането ни в ЕС.

Това става ясно от стенограма на правителственото заседание, на което беше приет доклада на земеделския министър по темата.
 

Дянков изрежда трудностите, с които очаква да се срещне страната ни, за да убеди комисията, но Борисов е убеден, че това е лесна задача.

Бойко Борисов: Поне в това комисията би трябвало лесно да се убеди, ако дойде и мине по ресторантите.

Симеон Дянков: Да, просто казвам, че ще е доста тежка борбата в комисията, но ще я поема… Че е станала такава в последните години, защото първият въпрос, който ще ни зададат, е: „Вие това не го ли знаехте 2007 година като правителство?” Затова казвам просто, че надеждите са добри, но борбата ще е много тежка.

Още по темата

Бойко Борисов: Можете да им кажете, че 2007 г. имаше правителство – комунистите пият руска водка, ДПС пият йени ракия, не пият наша, НДСВ пият уиски, така че не е имало кой действително да защити българското производство на ракия. Така им обяснете и мисля, че те ще ви разберат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още по темата: Бойко Борисовракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
4
 
14
 
! Отговори
Б.Б. преди 13 години
Вече 20 месеца изкарах и не , че Космосът ми пречи , но Тройната коалиция защо пие руска водка, йени ракия, уиски, а не е имало кой действително да защити българското производство на ракия? Аз почти не пия , а само ритам футбол и гледам мачове. Преди време гледах Барса и Реал и Тройната коалиция пак се опита да се заяжда и да пита , защо съм ходил през почивните дни в Испания с правителствения самолет и не съм си платил от джоба. Ами , ако бях отишъл с влака , щях да си платя , но аз бързах да се върна и да оправя стореното от Тройната коалиция, за да работя и да убедим Брюксел, че гроздовата ракия е традиционна българска спиртна напитка.Купих за 207 хил. лв. на моите министри и депутати по един iPAD също с държавната субсидия на партията . Пак се заяждат и ми казват , че субсидията била от бюджета , събран от данъците на българите и трябвало да се съобразявам, да не купувам скъпи и луксозни неща. Няма да се съобразявам вече и не се опитвайте да ми се пречкате, за да влезем в Шенген , защото ако не влезем сега, пак вас ще обвиня!
264
6
 
11
 
! Отговори
какъв си??????? преди 13 години
Боже опази го комуниста говари за комунистите.Нямаш ли поне малко срам тикво.Не може да се кълнеш 15г. във вярност към тази партия и за един ден да си смениш имиджа.Не става така тиквар.Ти си беше от БКП и такъв ще си останеш но не разбирам защо хората все още ти вярват на наглостта.Всеки пие това което му е сладко .Ти си кръсти гроздовата на теб .
263
5
 
9
 
! Отговори
до 271 преди 13 години
А бе ***, а бе левак, к'ви милиони те гонят бе? Спри да слущащ какво ти говорят бившите ченгета от ДС, които сега са начело на ГЕРБ! Всичко си е тука и още продават, а *** нали и ти си *** комунист, та за това не можеш да разбереш.
262
1
 
7
 
! Отговори
plodiv преди 13 години
stiga s va6ta prostotiya gerp horata umirat ot glad ti mi govori6 koy kakvo pie.zaharta v sveta namalava s 15%a ti v bg go di9ga6 s 20% olivoto namalava i hlaba namala v sveta a ti vsekiden gi diga6.a zaplatite sa mizerni i ne gi davate postoyano
261
6
 
9
 
! Отговори
за 266 преди 13 години
Бедна е защото шумкарите и семето им ви откраднаха 100 милиарда за 25 години...........а вие им позволихте понеже сте прости...............сърдете се на себе си
260
3
 
6
 
! Отговори
за 268 преди 13 години
Верно ли? Аз без пари го правя............
259
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-точното определение е, че контрабандата все още е споделена и многоцветна. Причината е ясна тя не е толкова централизирана и официално ръководена от държавни институции като ДС по времето на Т.Ж.Участват меверейци, в играта са, разбира се, и митничари, доверени лица по ГКПП-тата. Не липсва и политическа протекция, маскирана чрез приближени до властта бизнесмени. Обаче се контролира от олигарси, които са рязали лентички със Станишев, режат и сега с Борисов. И се отчитат във всички посоки както винаги досега...Не само в американското посолство или английската амбасада има бази данни и актуална информация за тези схеми. Руснаците, турците и украинците също не са невинни, пардон...Но Трактора се разсейва. Глуми се с ошашавената публика. Сочи сегашната власт и мачка паникьосалия се Бойко Борисов (Който стигна дотам да махне верния си кадър Божидар Димитров заради ДС, а да сподели власт с играчи като трактористите чрез такъв като Петко Сертов също от ДС.), за да не изпуска инициативата. Любопитно е, че уж обикновен регионален меверейски шеф като Иван Петров реагира много по-професионално и хладнокръвно от бивш главен секретар на МВР.Защо не отговори Трактора на въпроса за паритетните схеми на такива като Дънковеца и като Цайко в края на мандата на кабинета Станишев? Защо не разкаже за поредицата срещи на тиха уличка край Дом Витгенщайн във Виена? Защо не осветли невинната публика кой зарежда потоците през пристанище Варна със спецстоки и се отчита с инфо и на западняците в Женева? И кой му осигури тази позиция по време на мандата на кабинета Станишев?Кой държеше в здрава хватка контролните пратки на дрога, минаващи през пристанище Варна? Отдавна те не са маскирани като грънци и дънки примерът с кокаина и марихуаната през 1997 г. е христоматиен. В единия случай не бяха ли замесени действащи тогава барети от Враня? И не става дума за конвоирането до София...Бивши червени министри и в момента получават яки отчисления от контрабандни врътки чрез умело маскирани пристанищни активности. Разбира се, че има съпричастни овластени в момента фактори. Провалът на Цветлин Йовчев е и по тази линия. Не само и не толкова за негарантирането на разговорите на Бойко Борисов.
258
6
 
11
 
! Отговори
онзи преди 13 години
приятели, вярно ли е, че ГЕРБ плащат по 1 лв. за коментари във форума ? Ако е така, и аз ще работя за тях. Пратете ми координати за да се договоря. Дневно пиша по 20-30 коментара , хем някой лев ще изкарам, хем ще си спестят критиките.
257
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Prost narod , prosto upravlenie.Zaslujavame sadbata si...
256
11
 
17
 
! Отговори
ХОРА преди 13 години
Това Правителство ни Кара към Четвърта Национална Катастрофа.Очаквам и да изгубим Територия от Родината ни.Кога ще излезем да Свалим ГЕРБ и да Спасим Родителите ни Пенсионери и Децата ни.Умираме от глад,студ и Лекарска Помощ. БЪЛГАРИЯ се оказа най-бедната Държава след Афганистан в СВЕТА.
255
6
 
17
 
! Отговори
онзи преди 13 години
А Герб пият безакцизна БИРА и пушат контрабандни папироси! Махайте се некадърници. Съсипахте България за 20 месеца управление.
254
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко, що не пийнеш една Леденика и не дръпнеш един фас от Брендо?!Да те ... и в контрабандиста!БСП, ДПС, НДС ... поне си плащат пиенето, а ти и ГЕРБ го крадете!Партизани обиращи мандри и бирарии
253
0
 
11
 
! Отговори
глупс преди 13 години
"Борисов с брилянта идея как да защитим грозданката"Оправете си поне подзаглавието да ви е грамотно бе ! *** журналистите : (
252
0
 
10
 
! Отговори
стареца преди 13 години
като всичко преди било лошо от къде севзеха тези богаташи.кой създаде тези блага.че вече 20 години се краде и не свършват.40000кмпътища.2.5млн жилища.ал.ток във всяко село иград.вода питийна във всяко жилище.забравихте ли кладенците.калта по села иградове.къщите от керпич.като е хубава тази западна демокрация защо починалите са два и три пъти повече от 89 година на сам освен че от хубост избягаха нашите деца около 2мл.защо никой не открива работни места за да спрат кражбите по места.
251
9
 
6
 
! Отговори
лъжци преди 13 години
долу дпс герб и бсп на изборите ще направят коалиция.
250
7
 
13
 
! Отговори
Tina преди 13 години
Успех! Българските традиции трябва да се пазят и отстояват!Щом Дянков се е заел с тази задача, вярвам, че ще я доведе до успешен край!
249
6
 
15
 
! Отговори
онзи преди 13 години
Ех мутро проста. Хората нямат пари за хляб, а ти говориш за ресторанти. По- добре се махай, докато не сме ви изгонили с камъни от Министерския съвет.
248
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичката сме я втасали,само ракията остана да лицензираме и заминаваме на Малдивите да отпочинем,че то голям зор беше.
247
2
 
4
 
! Отговори
шоп преди 13 години
Дръж се землюоооооо иииии опааа
246
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сипи едно б'ридчеееееед!