Борисов обеща тежки наказания за ареста на Тенчо Попов

Казал на Цветанов: Това влияе на твоя авторитет. Уволнявай
Обновена: 29 апр 2011 14:46 | 29 апр 2011 13:12,
227
Борисов обеща тежки наказания за ареста на Тенчо Попов
Може да се стигне и до уволнения заради поведението на полицаите при ареста на Тенчо Попов. Снимка: БТА

Полицаите, задържали грубо бившия секретар на финансовото министерство Тенчо Попов, ще бъдат наказани, заяви премиерът Бойко Борисов.

„Трябва да ги накажат тежко”, каза Борисов, цитиран от агенция Фокус, и посочи, че може да се стигне и до уволнения.

Още по темата

Премиерът категорично заяви, че няма никакво отношение към задържането на бившия гл. секретар на Министерството на финансите Тенчо Попов.

„Това е много показателно за разследванията и затова министър Цветанов ще наложи наказания, но докато всички, които биват задържани, арестувани, след това ги превръщате в национални герои, няма за какво да ни питате”, коментира той.

Борисов каза, че е заявил на вътрешния министър Цветан Цветанов: „Това влияе на твоя авторитет. Уволнявай, махай”.

Той допълни, че няма да позволи този случай на грубо отношение от страна на полицаите да се пренесе върху всички останали, които отговарят за задържанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
3
 
! Отговори
Аз - той преди 13 години
Убеден съм,че ако са му подготвили обвинения и му изпратят призовка да се яви в някое полицейско управление,Тенчо Попов ще се яви и ще бъде арестуван защо да се хаби гориво и средства и много шум за нищо.Пет автомобила за един старец и след една година ще бъде оправдан...ХА ХА ХА...
192
1
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 13 години
Чак след една година Тиквата и Цвък разбрали каква са я свършили онези юнаци с качулките, дето пребиха възрастен и беззащитен човек и си направиха фотосесия. И тези двамата се готвят да ни управляват още. Само *** би гласувал за тези самозабравили се простаци.
191
0
 
9
 
! Отговори
миро преди 13 години
Бойко обеща да се разправя със всеки който му се пре4ка във трупането на незаконни и крадени кинти от Българския сиромах,ще размаже този народ и традициите му каквото и да му струва това.САМО РАЗРУХА НИ Е ОБЕЩАЛ
190
1
 
2
 
! Отговори
vale_karo преди 13 години
Нали сме правова държава.До кога ще излизат по медиите доказателства които се използват от прокурорите и адвокатите на защитата?Нима по този начин не се помага на престъпниците?Изглежда ,че само медиите от това печелят.Губи държавата ,губим и ние гражданите.
189
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 13 години
най-напред да поиска оставката на цветанов,а след това и своята-полицаите се държат арогантно и нагло като тях."рибата се вмирисва от главата".
188
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що не каже , как той едно време като охранител , си е събирал борчовете ? Не оправдавам действията на ченгетата , ама нали уж щяхме да мерим с един стандарт за всички !
187
4
 
3
 
! Отговори
Не съм съгласен преди 13 години
защо този запис не е иззет тогава,като на него ясно ще се види и самото престъпление,за което е задържан този недосегаем господин!!!!!!!!Какво са виновни полицаите,като добре се вижда,че се опитва да ги изблъска.Всички задържани у нас станаха национални герои,благодарение на Бойко и Цецко с тъпите им служители в пресцентъра им и нагласените им филмчета при нашумелите акции.Важно е да се знае и какви са били инструкциите преди самото задържане,до каква степен да се използва сила.
186
0
 
11
 
! Отговори
миро преди 13 години
Той бая работи обеща ама бая се и ***!!!
185
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде сега , ще го отнесат обикновените полицай ! Що не го отнесе присъствалия на ареста прокурор ! Тия са действали под негово ръководство и негово одобрение ! Айде па някой друг ни е виновен и друг ни *** в гащите !!!
184
0
 
11
 
! Отговори
12345 преди 13 години
И Боко "целият в бяло". Той едва сега съвсем, съвсем случайно научил. По същия начин полицаите процедираха и с изключително опасния претъпник в Смолян, който карал с таксито ти *** -страшно престъпление, нали... може пък и да го е правел тежко въоръжен
183
0
 
7
 
! Отговори
Сега вече е късно преди 13 години
Обещава, щото ако не обещае на него ще му припишат вината. Ами до сега що не взе думата вече една година, тогава бяхме велики, както и обкръжението му. Сега тоз дава акъл на подчинените си тоз да изгонят, оня да накажат. До вчера бяхме добрите, ама вече е късно. Не може да си играеш пред екрана вечно, все ще ти се покаже истинската същност.
182
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов обеща...нататък няма смисъл да четете :D
181
0
 
5
 
! Отговори
Bat Goiko преди 13 години
Колегата Борисов обещава амнистия за всички които имат и най малкото престъпление,по всеки 1 член от закона,и безвъзмездно да бъдат обезпечени с кола,хотел и пистолет..От им не е .................
180
1
 
8
 
! Отговори
ха ха ха преди 13 години
Задържаните били правени национални герои???Ей тиква ти глей кът си тръгнеш след изборите да не станеш и ти национален герой.Даже съм убеден,че все некой ще се сети,че требе да ти облекат раиран костюм.
179
0
 
12
 
! Отговори
жан вължан преди 13 години
Ми той само обещава и не изпълнява.
178
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оставка на целия кабинет , начело с Боко тиквата!*** и нагли ГЕРБ-ери!
177
0
 
15
 
! Отговори
! преди 13 години
Борисов обеща тежки наказания за ареста на Тенчо ПоповБорисов? Обеща? Ооооо- "ще стане"!
176
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама ще го бият бе! Вие луди ли сте! Окрадоха милиони и затова гладувате, а на всичкото отгоре да не ги бият! И това което се случва е показателно - адвокати, прокурори, съдии, всички застават на страната на адвокатина, дето е обвиняем! Гарван гарвану око не вади! Ами да ви крадат, да ви изнасилват, да ви грабят..Това заслужавате тогава бе! Заслужавате да храните чужда войска!
175
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** кво общо има това, че някакъв корумпяга са го задържали малко по-твърдо с предмета на делото бе? Защо изобщо се допуска такъв диспут? Браво на полицаите! Те да не би да печелят нещо от това? А този, задържания за кво го задържат? Щото са уговаряли да смачкат дело, дето е ощетило държавата! Дело за кражба на ВАШИТЕ ПАРИ! Пак питам - кво общо има това, че са го повалили на земята с корупционното действие, което е предмет на наказателното дело?Тия кадри за кво са? "Не народ, а ***!"
174
0
 
12
 
! Отговори
мухала преди 13 години
че къф е тиквата че да ги наказва, че той не им е работодател, цецо цвика е такя че той да му мисли, ама как ще ги накажат като те са им го поръчали, и още едно въпросче, ко прайм с прокурорчето ромчо василев, той няма ли такова бочко да го накаже или за прокурорчета може за милициунери не, егати пропадналата команда са боко и компания