Арестанти търкат удобни нарове

Престъпниците у нас били медийни звезди, твърди Борисов
Обновена: 2 май 2011 11:53 | 2 май 2011 11:50,
126
Арестанти търкат удобни нарове
Снимка: Булфото

Освен служителите, и арестантите, които ще идват в сградата на Главна дирекция „Криминална полиция”, ще се чувстват в прекрасни условия, заяви премиерът Бойко Борисов, който заедно с МВР шефа Цветан Цветанов откри новата сграда на ГД "Криминална полиция", която се намира в жк "Младост" на територията на полицейската академия.

„Казвам го, защото днес в България да си престъпник, това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите, голямо внимание за това, че си ограбил, убил или направил каквото и да било. Така че тук ще имате възможност в прекрасни условия да ги интервюирате", отсече Борисов.

В края на миналата седмица премиерът видимо раздразнен около скандала с ареста на бившия секретар на финансовото ведомство Тенчо Попов посъветва Цветанов да уволни провинилите се полицаи, но в същото време се обърна към журналистите:

„Министър Цветанов ще наложи наказания, но докато всички, които биват задържани, арестувани, след това ги превръщате в национални герои, няма за какво да ни питате”, коментира той.

Докато откриваше сградата днес, Борисов не скри гордостта си, като отбеляза, че още докато е бил курсант или преподавател в полицейската академия, се е говорело, че ще се строи нова сграда за „Криминална полиция”.

„Радвам се, че след прекрасната сграда на ГДБОП, ДАНС, сега „Криминална полиция”, 7-о РПУ, „Охранителна полиция”, ще дойде ред и на СДВР”, обеща премиерът.

Той изтъкна, че до няколко месеца до новата сграда ще се стига много бързо, след като бъдат пуснати горната част на Южната дъга на Околовръстното шосе и метрото в района.

„Едно време всички ние курсантите сме идвали пеша дотук и ми се струваше безкрайно далече, а сега ще е много близко. Не ви говоря за мечти, не ви говоря какво ми е на сърцето, душата, говоря ви, че през август догодина ще са готови локалите на Южната дъга, а през март – метрото”, обясни Бойко Борисов.

Още по темата

От своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов припомни, че години наред служителите в МВР са работили при лоши условия, но сега част от политиката на министерството е да създаде добри условия на труд.

В края на лятото или в началото на есента ще бъде готов и корпусът на „Охранителна полиция”, добави той.

„Изключително важно е, че в навечерието на идването на мисията на Европейската комисия по механизма за оценка, те ще могат да видят новата сграда, ще могат колегите да запознаят мисията с всичко, което сме постигнали и това е част от реформите, които се извършват в МВР със законодателните промени, които бяха проведени през последните 2 години“, похвали се МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
15-ти, а ти какво предпочиташ, да и коленичи ли ?!?!
18
5
 
29
 
! Отговори
ххх преди 13 години
БОКО ПО ГОЛЯМА МЕДИЙНА ЗВЕЗДИЧКА ОТ ТЕБЕ НЯМА!!!, МАМИН СЛАДЪК. ТИ СИ НА ПРИНЦИПА ОГЛЕДАЛЦЕ ОГЛЕДАЛЦЕ, Я КАЖИ КОЙ ПРЕМИЕР Е НАЙ-КРАСИВ, И АКО НЕ СИ ТИ, ТОЯ КОЙТО Е ПО-КРАСИВ ОТ ТЕБ Е ЛИКВИДИРАН!!! ЯКА ПАРОДИЯ.
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То добре че има внимание, че иначе щяхте да си ги пускате без дори да разберем че са на свобода...
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на вас кога ще изрежат лентата да видим
15
2
 
8
 
! Отговори
До 12 преди 13 години
То и ти не си умен ,но какво от това.
14
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ББ ако се срещне с кралицата на Великобритания със сигурност ще я прегърне за снимка :D
13
3
 
13
 
! Отговори
chach преди 13 години
teia dvamata ca po opasni ot laden.ligliovsi i jenchovsi sa.mi6to majko niama v tiax.
12
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не е мутра Б. Борисов, бори се срещу тях, но постоянно му правят спънки...
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Днес в България да си престъпник, това означава голямо внимание"...Е, ясно защо никой не ни обръща внимание - не сме престъпници ....все още....
10
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хм....... Няма ли да ходи пак в Бразилия и да си остане там, за да не му слушаме глупостите ?
9
36
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Борисо, Браво Цветанов заедно със Сидеров ще победим червената ненаситна мафия, произлязла от УБО на ДС, висшита партийна номенклатура на БКП, превърнала с в една нощ в БСП и нейните сат. партии СДС,НДСВ и ДПС
8
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Престъпниците у нас били медийни звезди, твърди Борисов" - хахаха, Бойко се уплаши от конкуренция, горкия.
7
4
 
41
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Първа лентичка за този месец.
6
4
 
14
 
! Отговори
! преди 13 години
Странното в цялата схема е, че до сега 7-мо рпу беше в студентски град, където има и най-много престъпления и е най-проблемен район. Сега изведнъж решиха да махнат от там районното! Като започнат там да се избиват селяни и чалгари, какво ли ще кажат от мвр... Слабоумна работа.
5
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В мутро-милиционерия много важно е да откриваш сгради на полиция,затвори и спортни зали!Милиционер и физкултурник-това им е най-мило на душата.После магистрали.Щото там са работните места на проститутките ...политическите.Айде да им е хайрлия.Поне после ще лежат на меко!
4
13
 
48
 
! Отговори
ДОПИТВАНЕ преди 13 години
Мутра ли е ББ ? да + ; не -
3
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Единствено важно в Бг е да се сбъдват мечтите на някои си хора , а електорат , че мре от глад , болести и насилие - него кучета го яли
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пи личен опит ли е това Твърдение?
1
7
 
41
 
! Отговори
това преди 13 години
ми прилича на ревност, откъде на къде някой друг за момент може да засенчи егото на ББ, той трябва да е единствената медийна звезда