Арестанти търкат удобни нарове

Престъпниците у нас били медийни звезди, твърди Борисов
Обновена: 2 май 2011 11:53 | 2 май 2011 11:50,
126
Арестанти търкат удобни нарове
Снимка: Булфото

Освен служителите, и арестантите, които ще идват в сградата на Главна дирекция „Криминална полиция”, ще се чувстват в прекрасни условия, заяви премиерът Бойко Борисов, който заедно с МВР шефа Цветан Цветанов откри новата сграда на ГД "Криминална полиция", която се намира в жк "Младост" на територията на полицейската академия.

„Казвам го, защото днес в България да си престъпник, това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите, голямо внимание за това, че си ограбил, убил или направил каквото и да било. Така че тук ще имате възможност в прекрасни условия да ги интервюирате", отсече Борисов.

В края на миналата седмица премиерът видимо раздразнен около скандала с ареста на бившия секретар на финансовото ведомство Тенчо Попов посъветва Цветанов да уволни провинилите се полицаи, но в същото време се обърна към журналистите:

„Министър Цветанов ще наложи наказания, но докато всички, които биват задържани, арестувани, след това ги превръщате в национални герои, няма за какво да ни питате”, коментира той.

Докато откриваше сградата днес, Борисов не скри гордостта си, като отбеляза, че още докато е бил курсант или преподавател в полицейската академия, се е говорело, че ще се строи нова сграда за „Криминална полиция”.

„Радвам се, че след прекрасната сграда на ГДБОП, ДАНС, сега „Криминална полиция”, 7-о РПУ, „Охранителна полиция”, ще дойде ред и на СДВР”, обеща премиерът.

Той изтъкна, че до няколко месеца до новата сграда ще се стига много бързо, след като бъдат пуснати горната част на Южната дъга на Околовръстното шосе и метрото в района.

„Едно време всички ние курсантите сме идвали пеша дотук и ми се струваше безкрайно далече, а сега ще е много близко. Не ви говоря за мечти, не ви говоря какво ми е на сърцето, душата, говоря ви, че през август догодина ще са готови локалите на Южната дъга, а през март – метрото”, обясни Бойко Борисов.

Още по темата

От своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов припомни, че години наред служителите в МВР са работили при лоши условия, но сега част от политиката на министерството е да създаде добри условия на труд.

В края на лятото или в началото на есента ще бъде готов и корпусът на „Охранителна полиция”, добави той.

„Изключително важно е, че в навечерието на идването на мисията на Европейската комисия по механизма за оценка, те ще могат да видят новата сграда, ще могат колегите да запознаят мисията с всичко, което сме постигнали и това е част от реформите, които се извършват в МВР със законодателните промени, които бяха проведени през последните 2 години“, похвали се МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
7
 
! Отговори
Я !!! преди 13 години
Двама 'бивши' милиционери и членове на БКП режат лентичка досущ като тато ??? ГЕРБ=БКП=БСП
38
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Халал да са му на Гоце, че скоро имунитета си отива ;)
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Zdraveite cirkadjii
36
7
 
13
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
Казвам го, защото днес в България да си престъпник, това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите, голямо внимание за това, че си ограбил, убил или направил каквото и да било. Така че тук ще имате възможност в прекрасни условия да ги интервюирате", отсече Борисов.БОЙКО НЕ МОЖЕШ ЧАК ТОЛКОЗ ДА БЪРКАШ ДУМИТЕ - ПРЕСТЪПНИК С ПРЕМИЕР - ЛАПСУС , АААА ...????
35
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАПЪЛНО ПРАВ Е БОЙКО БОРИСОВ.САМО ГЕРБ.
34
4
 
10
 
! Отговори
чичо преди 13 години
айдееее гоце да поведе колоната към затвора
33
3
 
6
 
! Отговори
с пожелания преди 13 години
с най горещи пожелания и ти да сътанеш скоро такъв
32
3
 
18
 
! Отговори
Язе преди 13 години
"Престъпниците у нас били медийни звезди"Нема си идея как се издаде :Д
31
4
 
15
 
! Отговори
skoro преди 13 години
Предполагам, че ще осигури и плазмени телевизори и рум сървис, защото чувства, че скоро той ще ползва тия нарове.
30
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този до теб- Бойко, дето реже лентата - да е първият клиент на наровете !
29
3
 
21
 
! Отговори
немо преди 13 години
М да подготвят се за след края на управлението.
28
3
 
2
 
! Отговори
DA PITAM преди 13 години
KOGA SERGO VISIA NA LIFTA VMESTO TORBA PIASAK KADE BEHA POZITANCI V FORUMA
27
5
 
26
 
! Отговори
Бай Ставри преди 13 години
За тези двамата хубавци има приготвени нарове...
26
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не само медийни звезди, след това стават премиери и министри, справка - настоящото управление
25
5
 
29
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
В Младост реже лентата о в центъра обират трезор...и отново ръси небивалици
24
8
 
29
 
! Отговори
платен гербер преди 13 години
месеца свърши и още не сте ни платили кога ще си получим парите иначе спираме да ви защитаваме в нета
23
3
 
39
 
! Отговори
2 преди 13 години
Господин Борисов престъпниците вие ги правите медийни звезди като ръсите глупости пред медиите,а после естествено съдът ги оправдава.Моля Ви като говорите пред медиите с вашия вътрешен министър се чувайте какво говорите.Престъпника е престъпник когато бъде осъден.
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В България човешкият живот не се цени и здравната културата нямат никакво значение за хората,дори и за бившите спортистти! Бедните се разболяват млади и умират рано от недоимък и отчаяние,а по богатите от охолство, пренасищане и лакомо освинване по навик, още за да не изпуснат нещо до последно..
21
4
 
24
 
! Отговори
.. преди 13 години
Бойко ти си най-голямата медийна звезда!
20
0
 
30
 
! Отговори
Старозагорец преди 13 години
Б.Борисов:Казвам го, защото днес в България да си престъпник, това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите, голямо внимание за това, че си ограбил, убил или направил каквото и да било.Това е вярно.*** също са медийни звезди , обаче вече застрашително започват да рушат и пречат на нормалния живот на българите.В Стара Загора се настаниха незаконно два *** катуна.И те станаха звезди.Чак Общинският съвет се занимава с тях , но резултат няма.Крадат, разбиват и разрушават.Подавахме жалби , че ***, необезпокоявани разбиват и ограбват къщичките ни в лозята по Табашка река , но винаги бяха прекратявани жалбите.Сега тези , същите *** от катуните отново ни разбиха и отмъкнаха вратите , леглата , завивките , печките и всякакъви вещи.Дори са изкъртили ел.инсталацията за да вземат кабелите. В същото време Община Стара Загора ни събира данъци и такса смет за лозята , които сме закупили с нотариален акт , но не ходим и няма възможност да ходим там , заради наглите ***. Опасно е . *** застрашават не само собствеността , но и живота на хората. Полицията нищо не прави , за да покаже присъствие и да респектира ***. Отправяме молба чрез Днес ( dnes.bg ) към министър Цветанов. Нека да направи и акция по опазване на къщичките по Табашка река , за да се уверим , че полицията ни пази и защитава нашите права и свободи! Няма кой друг да спре *** и катуните трябва да се разтурят и номадите да се прогонят там , откъдето са дошли в Ст.Загора!