Сидеров чака "ислямски килимчета" и на "Московска"

Кокинов да хване "хубавеца с ножа", поиска лидерът на "Атака"
Обновена: 25 май 2011 08:42 | 25 май 2011 08:24,
247
Сидеров чака "ислямски килимчета" и на "Московска"
Снимка: Архив Булфото

Ако това е предизборна кампания, значи  аз от 2005 г. съм в такава кампания, защото от тогава аз правя подписка и протести срещу шума пред джамията, обяви пред ТВ 7 лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод критиките срещу партията му заради боя пред мюсюлманския храм в петък миналата седмица.

"Това е звуков терор, звучащ от централната софийска джамия. Ние сме изразители на съпротивата на хората, които негодуват, но сега получихме провокация от ислямисти. Нека Кокинов, преди да забрани "Атака", да хване хубавеца с ножа, който не беше един", каза още лидерът на "Атака".

Според него, в мюсюлманския храм от много време се събират фундаменталисти. Ако така си трае общината, ще видим килимчета и на "Московска", предупреди Волен Сидеров.

"Полицията не беше взела мерки. Там, където стана боят е сграда, на която пише клозет и не е територия на джамията. Наш активист постави тонколони, заради които скочиха с тръбите и изкъртени олуци от собствената им джамия", разказа Сидеров.

Теорията за скачените съдове с ДПС я чух от дежурните всичколози. Тя не е вярна, вметна Сидеров.

Той обясни, че през първата половина от мандата на ГЕРБ те проявили джентълменство да не поставят въпроси от дневния ред на "Атака" като турцизацията и геноцида над българите. Не знам те оцениха ли го или не, но ние не сме забравили тези въпроси, каза той.

Още по темата

Почти всички политици, без Борисов, избързаха с коментара и с това, че ме заклеймиха, коментира още Сидеров. Ля се кръв по лицето на българска депутатка, но не чух коментар по този въпрос Даже чух едно нагло изявление от Камен Костадинов, че си тя си получила каквото е търсила, което е цинично, продължи той.

Събитията, за които говорим, по никакъв начин не се отразяват на гласовете за ДПС, смята лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мурате, оди си в *** да се молиш за важните ти молитви, фанатико глупав! още ми вярвайте в измислени божества и претендирайте, че имате мозък! какво ще кажеш за това, че исляма е преписан дословно от християнството на книга и то 500 години след него? ясно е, че религията е бизнес, който вие крепите, вярващите в глупости, но че ще стане толкова опасен бизнес, дори и създателите им не са подозирали, защото човешката глупост е безкрайна!
191
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
NIAMA ZIVOD V BG ... S TAKIVA POLITICHI NENORMALNI RASIPAHA DRZAVATA I NARODA
190
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ATAKA NAI BOLNITE HORA ......
189
2
 
5
 
! Отговори
FRANKFURT преди 13 години
Nikoi nqma da vi pomogne v Balgaria i nikoi ne moje da vi dade po dobar jivot v Balgaria TARSETE SI RABOTA V CHUJBINA ako iskate da jiveete po dobre ot sega
188
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mnogo po dobresam na vam od bg. che kato gledam naroda kolko e oglopial s kakvi razbiraniasme iazak za hubavata ni drzava.
187
3
 
0
 
! Отговори
666 преди 13 години
to vsichko nie nared samo tova ostana da opravim malcistvata,,,,ha,ha,ha bati zagubeniad narod ,to v germania.francia,belgia ,holandia i dr. ima turchi i dr, no sa mogo po dobre od BG.kolkoto i dago mislite v bg zivod niama
186
8
 
8
 
! Отговори
Мурат преди 13 години
Преди години главно мюфтийство пожела да закупи земя от Малинова долина, за да си построи храм далеч от центъра на София и за да не дразни "демократичните българи. Не се случи, защото "патриотите" пак вдигнаха вой до небесата. Молещите се в София са предимно чужденци, за които петъчната молитва е много важна. 85% от сегашните църкви в България са строени през т.нар. турско робство и простите турци не се възмущавали от камбанния звън.
185
1
 
15
 
! Отговори
до 191 преди 13 години
напълно те подкрепям.Преди 20 години в моя град имаше 1000 *** ,всички работеха и не смееха гъг да кажат,сега са 30 000 а ние не смеем гъг да кажем.Жал мие за българските деца ще бъдат чужденци в Родината си.
184
2
 
8
 
! Отговори
Мурат преди 13 години
Проблема на българина, е че е лесно манипулируем и още по-лошо не си знае историята. През 1878 г. с помощта на руснаците всички джамии в София са взривени, с изключения на Баня башъ и т.н. Черна джамия (черна заради това, че минарето й е било от черен мрамор). В момента тя е превърната в църква "Св. Седмочисленици".
183
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе мюсюлманчета, ако българи вкупом започнат да се гъзят на центъра на София, дали няма да има мерки от полицията? Значи мюсюлманите могат да си се гъзят, но ако някои българи го направят в знак на демонстриране на нещо веднага ще искат обяснение органите.
182
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние сме православна държава и за това тези които изповядват друга религия щом живет в православна държава, трябва да се съобразявт с това, а не ние да се съобразяваме с тях. Нищо против тях нямам, но да не тормозят хората с техния вой по високоговорителите и да не се дупят демонстративно насред хората, какви са тия молитви, да коленичиш на пътя на хората и да се молиш, на кой, на пейките ли. Ето ние влизаме в църквата и се молим пред олтара, а това тяхното е верска демонстрация, а не молитва!
181
0
 
13
 
! Отговори
до 192 преди 13 години
Турче, къде в Турция има пред джамии разпъване на килимчета и молене? И аз съм бил в Турция за няколко седмици-такова нещо не видях пред джамиите. Ще ме извиняваш, но не видях!
180
3
 
0
 
! Отговори
DO: 183 преди 13 години
ZNA4I TI NIKOGA NE SI BIL V TURCIQ. ABE KAK MOJE DA GOVORITE TAKIVA GLUPOSTI :)))) AZ SAM TARGOVEC I VSQKA SEDMICA SAM TAM. STIGA STE SE IZLAGALI KATO GOVORITE ZA NE6TA KOITO SI NQMATE HABER
179
6
 
9
 
! Отговори
123 преди 13 години
С тази раждаемост сред *** и турците след 10 години ще целувате ръцете на Волен и ще му се молите за прошка.
178
3
 
10
 
! Отговори
до 179 преди 13 години
В Християнска държава е НОРМАЛНО да бият камбаните, не да вият койоти от усилватели окачени на джамии. Като си притеснен за правата на мюсюлманите върви в Тунис-там май оревавали орталъка с виенето си имамите-ще се почувстваш там истински християнин и защитник на правата на мюсюлманите.
177
1
 
2
 
! Отговори
ali agdja преди 13 години
iskam samo da kaja,4e tozi svyat e za vsi4ki nas.az nyamam nikakvi pretentsiyi kam nikoy.ne obi4am samo kradtsi,ubiytsi,pedofili ...no tezi gadini rasa nyamat
176
4
 
2
 
! Отговори
DO:178 преди 13 години
AKO ATAKA E OBEZPOKOENA OT VISOKOGOVORITELITE TO SI IMA PARLAMENT (i nali sa upravlqva6ta koaliciq) KADETO MOJE DA SE GOVORI PO TEMATA KATO NORMALNITE HORA. A NE DA PRAVI CIRKOVE PO ULICITE.
175
2
 
7
 
! Отговори
До 179 преди 13 години
Какъв християнин си бе, щом защитаваш тия ислямисти да демонстрират нагло религията си. Какво им пречи да си се дупят вътре в джамията и там да си пеят т.е. вият. Защото това не е пеене, а някакъв протяжен вой, който ни се натрапва и още по-лошо, че така се пропагандира исляма. За това ли загинаха Ботев и Левски, за да ни огласят имамски проповеди. Жалко за тези храбреци, сегашните българи сме едни плюнковци, щом като сиганьора си прави каквото иска, а ние го издържаме и им плащаме да се ръзмнож
174
1
 
5
 
! Отговори
184 преди 13 години
"За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. "Васил Левски
173
0
 
11
 
! Отговори
Против преди 13 години
Против съм всякаква показност ! Не съм против исляма ,будизма и др. религии (против сектите съм) ! Имам няколко въпроса към мюсюлманите които защитават ислямистите направили сблъсъка : Кой бог точно ви дава нареждане да носите ножове на петъчната молитва ? Защо не ги прогонвате тези разбойници ами ги оставяте да сеят омраза ? И последно защо трябва да се молите извън джамията така показно ? Когато ние ходим в държави с ислям се съобразяваме как да се обличаме даже !