С такъв премиер идва морална криза, заяви Кадиев

Червеният кандидат за кмет на столицата мотивира гласа си в сините избори
Обновена: 14 юни 2011 10:51 | 14 юни 2011 10:51,
159
С такъв премиер идва морална криза, заяви Кадиев
Снимка: БТА

Исках да демонстрирам някаква нормалност на политиците в България. Така кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев мотивира участието си във вътрешните избори на Синята коалиция пред Нова телевизия.

„Държава, в която премиерът се хвали с това, че е чел една книга, че не си реже ноктите в определени дни, някакви манекенки се появяват за рождения му ден, сериозни събития се случват около една джамия, икономическата криза започва да става и морална криза.

В този момент считам, че политиците трябва да дават и нормални сигнали – че те са хора, които не се държат като футболни агитки и уважават съперника си, отиват на неговото състезание, без да се опитват да го манипулират, аргументира се Кадиев.

Като втора причина да даде своя глас той посочи това, че според него вътрешнопартийните избори са добра практика, която трябва да бъде подкрепяна.

„Изборите в неделя бяха пример за това как една добра инициатива може да бъде опорочена“, заяви Кадиев.

Още по темата

„Ние видяхме един умален модел на онова, което се е случвало на предишни избори, и това, което вероятно ще се случи октомври. Видяхме купени гласове, видяхме роми, превозвани с автобуси от една секция в друга, видяхме обвинения в трета политическа партия, че е интервенирала в изборите, видяхме обвинения между самите коалиционни партньори. Представете си какво ще стане октомври“, възмути се той.

Според него обаче Синята коалиция в София е сериозна сила, която не трябва да бъде подценявана.

„МВР става предизборен щаб на ГЕРБ. Това е самата истина. МВР ще се опита да решава изборите в България. Това е удар по демокрацията. Затова искам разгром на ГЕРБ на тези избори, каза още Кадиев. Той прогнозира, че много настоящи кметове няма да се кандидатират на тези избори, защото "всеки може да бъде въртян по следствия и  прокуратури".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
11
 
8
 
! Отговори
те преди 12 години
Не съм от БСП-но бих казал че Кадиев е един достоен човек който спокойно можеха да номинират за президент..............
128
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
127 - Че той премиера същият като Дамбовеца! Какво му е различното:) И виж отговора на какво е пост 125 и може да разбереш съдържанието:) И накрая в твоя стил да те питам къв е тоя Борисов бе, дето цял свят го знае, че е амфетаминен бос:)
127
2
 
3
 
! Отговори
sompus преди 12 години
Kadiev, napravi ne6to za xorata-primerno da se otkajat ot "uslugite" na toplofikacia-togava 6te ima6 s kakvo da kara6 xorata da glasuvat za vas.
126
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мазно влечуго като лидера си е тоя Кадиев.
125
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
126Червенушкота не може да критикува Бойко, но за сметка на това ти можеш да критикуваш червенушкото!:) Не се ли къса веригата:) Бойко ти ли си бре!?:)
124
7
 
1
 
! Отговори
до 125 преди 12 години
Защото е Премиер на България бе ***! Къв е тоя Дамбовеца?Да не е от вашето село некъв братчед?
123
6
 
9
 
! Отговори
удобно СДС преди 12 години
Че Бойко не е китка,не е,ама точно един червенушко,дето се мисли за много хитър и не е изтървал далаверата да го критикува,това ми идва в повече!
122
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
124 - Ето отново един *** човечец-герблер! Ами Дамбовеца предизвика премиера от екрана на БТВ и директно каза, че ще го боли и то много и да определи време и място:) Защо премиера не определи времето и мястото!?:)
121
5
 
3
 
! Отговори
yordanov преди 12 години
Mnogo mi e interesno,zasto ne otidat na 20 sm ot premiera na BG. i da mu kagat kakvo misliat tezi cherveni ***.
120
3
 
5
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Браво! Най-после един нормален човек в БСП
119
4
 
6
 
! Отговори
ИВАН преди 12 години
ИНТЕРЕСНО!ЕДИН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ!!!ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА БЕЗОЧИЕТО НА ТЕЗИ ДЕМАГОЗИ!КАТО СИ МЕРАКЛИЯ ЗА КМЕТ МЕРИ СЕ С ФАНДЪКОВА,ЗАЩО СЕ ЗАВИРАШ В КРАКАТА НА БОРИСОВ?
118
4
 
4
 
! Отговори
hagen преди 12 години
Кадиев да ми говори за морал за купени гласове за превоз на роми от секция на секция след като неговата партия първа скочи и сезира конституционния съд за закона за уседналост.И какво се прави на умряла лисица;Ние видяхме един умален модел на това което се е случвало на предишните избори.И той като Първанката се е събудил от 20 годишна летаргия чак сега.
117
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега Георги Кадиев е с големи претенции. Той е човек с позиции, образование. Мултигруп го изпрати навремето на специализация в Харвард, но със стипендия на Кокалис, на Интраком! Мултигруп пари не даваше, тя беше научена само да взима! Илия Павлов ми е казвал: Аз давам на министри, но едва когато ми свършат работа! Освен това Георги Кадиев е креатура на Румен Овчаров. Не случайно съпругата му регистрира фирма и веднага започна да изнася с нея електроенергия по времето, когато Овчаров е министър на енергетиката единствено с негово благоволение можеше да стане такова нещо!
116
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прочетете интервюто с Райдовски в Блиц.Там доста неща са казани за този *** Кадиев.
115
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то ако имаше морал в тази държава щяхме ли да си изберем мутри на власт бе Кадиев!:)
114
2
 
8
 
! Отговори
Станева преди 12 години
Искам и аз да купувам евтин ток и да го продавам двойноама не се казвам Кадиева, май няма да ми дадаткак мислите?
113
5
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
*** говори за морал... - дяволът чете евангелието...На Кадията учител е Първанов... - усвоил е йезуитските маниери на изказ - кротко и смирено...
112
3
 
8
 
! Отговори
jan преди 12 години
Поредният номенклатурен кадър, "роден да управлява". Говори спокойно, умно и си плете кошничката. Софиянци си го знаят.
111
3
 
8
 
! Отговори
стан преди 12 години
ТОЧНО пък от червените *** да слушаме предупреждения за криза......
110
2
 
7
 
! Отговори
ЧОКО преди 12 години
ЗАЩО КАДИЕВ СЕ САМОПРЕДЛАГА ЗА КМЕТ ВИНАГИ ????? ЗАЩОТО ТАКА ГЪРБИ ФИРМИ И СЪБИРА ПАРИ!!!! ЦЯЛ ЖИВОТ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ДАВА !!!!!