Зам.-шеф на ДПС атакува кметския стол в старата столица

Камен Костадинов се "премести" във Велико Търново, готви се за кмет
Обновена: 28 юни 2011 08:55 | 28 юни 2011 07:00, Красимир Ангелов
116
Зам.-шеф на ДПС атакува кметския стол в старата столица
Снимка: Булфото

Зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Камен Костадинов ще се включи в кметската надпревара за старата българска столица Велико Търново.

Ден преди да влезе в сила 4-месечният период на уседналост, Костадинов се е регистрирал в града. От 21 юни той живее на ул. “Александър Батенберг” в старопрестолния град, информира "24 часа".

По този начин Костадинов няма да има административни пречки да влезе в битката за кметския стол.

Членът на партийното ръководство на ДПС е роден в Шумен, но е свързан с Велико Търново, след като е завършил ВТУ “Св.св. Кирил и Методий”. От Велико Търново е тръгнала и политическата му кариера в СДС. През 1994-1996 г. е  общински председател на сините, преди да премине в ДПС.

На последните парламентарни избори Костадинов бе водач на листата на ДПС в старопрестолния град, но избра да стане депутат от Силистра.

Самият депутат отбеляза, че решението за неговата кандидатура не е окончателно, но местната структура на ДПС поискала активната му подкрепа в провеждането на кампанията.

“Адресната регистрация ще ми е нужна дори само да гласувам, ако съм там тогава”, напомни Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
19
 
1
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Най-накрая една достойна личност в българската политика !Успех, Камене ! Търново е с теб !
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
колко харизматична личност!!!!направо ти чупя ченето с един удар
71
0
 
9
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
В Търново няма кой знае колко много мисюлмани в сравнение с други български градове.Но тук са дупедавци има българи гласуващи за ДПС...?!?!?ДПС е партиата която протекционира и точи най много ДДС, както много хора знаят Търново е на само стара столица на България, но и столицата на ДДС-е измамниците.Оплели са се политици,данъчни,полицаи в тази схема ограбваща българския народ ! И какво ли се учедваме за 10 млн. неправомерно доказано източено ДДС на г-н Тонков му дават няколко години условно...!
70
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато има такива като този ,цитаните и турците в България винаги ще имат облаги!Гнусен предател!
69
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Търновци, размажете тази срамна въшка!
68
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отвращават ме "Българите", нагъзили се на ДПС!Позор!
67
1
 
13
 
! Отговори
барото преди 12 години
Поредния политически хамелеон. Когато ДПС няма да имат нужда от него и го изхвърлят като мръсно коте от партията, ще се пребоядиса и пак ще се присламчи към някоя партийка, я червена, я жълта.Срам и позор!
66
1
 
9
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
тепай гнидата на мЕсто:))
65
1
 
6
 
! Отговори
соПола Доган преди 12 години
Знаете ли защо ме е страх да ходя в парламента?Защото там ме чака Волен Сидеров!
64
1
 
19
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Хора, като Камен Костадинов и защитаващите го са срам за древната ни родина България!
63
5
 
5
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Гърците имат една поговорка - "Като гледаш, та виждаш ли ?" Нека да погледнем по-добре Докладната. Какво виждаме?- Емин се отчита с нея пред Шефа си, че е изпълнил задачата и не е злоупотребил с парите.- датата 27 Април 2005 г. показва, че Ал_Сидер е взел парите на Доган, само 10 дена след учредяването на Атака в София на 17 Април 2005 г. Пишещия тези редове участва в това учредяване и даде 5 лв., заедно с другите учредители за бъдещата кампания на партията. От 300 участници 200 да сме дали по 5 лева = 1 000 лв. !!! Явно че с 1 000 лева не се участва в Избори.- в Докладната четем: "във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров". Значи Доган и Сидер са се срещали тайно, преди учредяването на Атака. Тогава "споразумението" е било предварително. Явно е, че двамата са се срещали още един път между 17 и 27 Април 2005 г., след като Сидер има вече Учредителен конгрес. На тази среща е бил определен и размера на сумата от 1,6 млн. лева. Тоест, има Документ, в който Ал_Сидер се е задължил със сума ти неща пред Доган и МИТ.- в Докладната пише " и решението на ЦОБ". Значи цялото ЦОБ на ДПС - 18 души, са участвали във вземането на Решение, на Ал_Сидер да се дадат 1,6 милиона !!! И това Решение на ЦОБ, също е в периода 17-27 Април 2005 г.- накрая Емин докладва "сумата бе предадена в присъствието на определените от ВАС представители от ЦОБ - Камен Костадинов и Росен Владимиров". Значи освен самоубития Емин, има още 2-*** свидетели на това - Костадинов и ВладимировСлед горните изводи, вече стават лесно обясними много странности, в поведението на замесените лица:- Ал_Сидер казва че документа не е истински, и иска експертиза, но не се кълне, че не е взел пари от Доган !- Доган никъде не казва, че не му е давал тази сума !- Не са разпитвани тримата (вече двамата) дали парите на Сидер, и не са карани да подпишат клетвени декларации !- Не са разпитвани 18-те члена на ЦОБ за "онова" Решение, и също не са карани да подпишат клетвени декларации !
62
0
 
15
 
! Отговори
64731 преди 12 години
*** !!!
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ква е тая глупост уседналост 4 месеца и не знам кво си...Къв кмет ще ставаш на един град като не си живял там години ? Мноу са ентелегентни и способни наще управляващи...и кмет на Рим да го напрайш веднага почва и управлява даже не му требе да знае римски...мое само с ромски да мине (в случая с тва *** : само с майчин език мое мине където и да иде - все ще благославят майка му)
60
0
 
16
 
! Отговори
Меди Доганов преди 12 години
"Този Костадинов е уникално неприятно, гнусно, нечистоплътно същество."Не си прав брато! *** му е винаги почистен! Всеки ден го проверявам!
59
2
 
6
 
! Отговори
;) преди 12 години
Както е тръгнало ......*** Доган - кмет на София!
58
0
 
7
 
! Отговори
Ту Пийпъл преди 12 години
Това е поредния номер за да ни накарат да гласуваме... той Алеко го е казал много отдавна... "сите са маскари"... ама май много хора не са го чели... В общи линии след РИМ нищо ново...
57
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Костадинов е уникално неприятно, гнусно, нечистоплътно същество.Отвращава ме!
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А сега ако сте чели и малко история ще разберете като как така разни други народи са ни заробвали, пък уж сме имали най-силната войска у Европата ... Ами те така те с подобна *** като Кунстантинов на държавни постове. Нема нужда от войни и кръвополития ами само от торбичка злато...
55
1
 
4
 
! Отговори
?????? преди 12 години
36,убиването на българските фирми и пропъждането на българите по чужбина е вече бизнес ли ???? Даването на допълнитени 69мил. над вече договорената сума не е бизнес-това си е подкуп.........
54
0
 
12
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Докато има такива Българи, като този *** - ще я има и АТАКА!Бял ден няма да видят от нас!И турци и български предатели!