Жени Живкова мисли дали да е кандидатът за президент на БСП

Внучката на Тато доволна от добрите думи на Борисов за дядо й
Обновена: 4 юли 2011 14:48 | 4 юли 2011 12:16,
327
Жени Живкова мисли дали да е кандидатът за президент на БСП
Снимка: Булфото

„Обмислям възможността да продължа участието си в по-тесния кръг на номинации на БСП за левия кандидат-президент“, заяви пред TV7 Жени Живкова.

Според нея човек трябва да има нагласата, че е готов на подобно нещо и затова й трябвало още малко време да вземе решение.

Жени Живкова каза, че един президент трябва да бъде обединител на нацията.

„Когато човек вземе подобно решение, той трябва да осмисли това, което би направил за държавата, ако поеме такава отговорност“, подчерта още Жени Живкова.

По повод стогодишнината от рождението на Тодор Живков от думите на Жени Живкова стана ясно, че до края на годината ще има тържества и концерти.

Ще бъдат организирани и кръгли маси, на които ще се обсъжда държавническата дейност на Тодор Живков и ролята на Комунистическата партия.

„На тези кръгли маси ще бъдат изтъкнати положителните неща, които са направени по време на управлението на дядо ми и ще бъде дадена обективна оценка на всичко“, изтъкна Жени Живкова.

Тя сподели, че не се страхува и от критиките по време на тези кръгли маси, защото „трябва да се кажат и критичните неща, случили се по времето на социализма“.

Според нея обаче трябва да бъдат показани и положителните аспекти на това управление 20 години след промените.

„Тодор Живков беше жертвен агнец“, категорична беше Жени Живкова. Тя изказа и мнението, че манталитетът на българина е такъв – да омаскарява приживе, а после да дава почести.

За пример тя даде Васа Ганчева, Иван Славков и дядо й.

„Разбираме, че загубваме бележити личности, едва след като си отидат“, отбеляза с тъга Живкова.

Тя сподели задоволството си от факта, че Бойко Борисов е първият държавник от прехода, който публично е казал добри думи за Тодор Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
3
 
6
 
! Отговори
Петров до 299 преди 12 години
Не, приятелю, тя, държавата "цъфтеше" и "връзваше" по времето на Тошо, ама 'що го махнаха неговите другари - за да цъфнем и вържем по-добре? Е, те, "другарите" от ЦК и синчетата им наистина цъфнаха и вързаха по-добре, за разлика от овцете гласуващи за тях.
280
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Положителните неща от времето на дядо й са ,че разграбиха държавата тотално.След "революцията"трансформираха абсолютната политическа власт в финансова такава и всички виждаме резултата какъв е.Затва децата ви са емигранти,прокудени от родината.А това което е казала е безбожно нагло и невярно и ахаа да захапете стръвта ОТНОВО!Като гледам колко минуси цъкате на правилни мнения.Но аз си знам....народа ***,живота тежък.....
279
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз бих гласувала за Жени Живкова.
278
2
 
8
 
! Отговори
до Тина 219 преди 12 години
"Я отговорете честно, всички платени плювачи и политиците на деня:Страх ли ви е от кандидатурата на Жени Живкова? " Не, не ме е страх!Просто се чудя какво би казала кифла, като теб, ако дъщерята на Гьоринг се кандидатира за президент???
277
5
 
5
 
! Отговори
Кате преди 12 години
Това е смехотворно. Дори не зная как да коментирам. Пожелавам на ГЕРБ успех на изборите, че горко ни.
276
4
 
4
 
! Отговори
BULGARKA преди 12 години
Ako naistina go re6i6 i se zaeme6,Jeni,s tebe sme!Samo tryabva da si VELIK pulkovodec i nacionalist kato dyado ti,a ti go ima6 zalojeno,ne se sumnyavam za koeto!Vuzhi6tavam ti se!
275
4
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 12 години
Румен Овчаров е най-печалившата кандидатура на БСП за президент, да го подгрепим с 3 бюлетини в един плик!
274
4
 
3
 
! Отговори
до 208 - zxcv от Пет преди 12 години
Съгласен съм с Вас, и с УДОВОЛСТВИЕ бих добавил и всички останали имена!Няма проблеми. Нека всеки сам ги добави за да се опита да разбере и проумее, кой си направи прехода, защо си го направи и как и колко спечели от това. За мен отговорът е - управляват ни хората свързани с БКП, МВР, ДС, МНО, РУМНО, ДКМС, КГБ ... Всеки сеързан с червената мафия. Бизнеса и парите също са там.
273
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Do 274:Ot teb razbiram ,4e jenata na LUkanov iznemogvala.Znae6 li,iskreno se radvam za koeto!!!!!Tya i celiya i rod da iznemogvat i vsi4ki predateli na Todor Jivkov!!!!!Mir na praha mu!!!!Boyadisvaite pametnici,rugaite Komunizma,a kogato ne vi stigat parite,ostanete bez rabota..............ne se pitaite za6to!!!!!Po vremeto na *TUPIYA*Komunizum milicionerite/policai sega:),hodeha da zabirat bezrabotnote ot kafenetata i da im osiguryavat rabota!!!!.Bravo Jeni s teb sum!Ve4e re6ih!!!!!
272
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До кога ще ни управляват издънки на дърти *** ! Да си плете жилетките и да не ни баламосва ! Оня малък Тошко и той като дедо си , нахален , нагъл и *** ! Един път народа се излъга със сегашните , втори път няма !
271
7
 
4
 
! Отговори
Швача преди 12 години
Ми тя е гледала дедо си, как се ''управлява'' и е решила и че една кроячка го може....
270
4
 
6
 
! Отговори
шшшшшшшт преди 12 години
егати и тази ли извадиха от нафталина?все хора около боко се навъртат.и нея нали Той я охраняваше, покрай дедовия й
269
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има поглед трошач, направо желязната лейди ,по български !
268
9
 
3
 
! Отговори
Леонид преди 12 години
Oт БСП се чудят кой да извадят, те всичките им от партията са очернение и репутацията им е срината.Ст. Данаилов щеше да им е голям коз, ама човека се оказа на място и не прие.Но колкото и да се чудят няма значение кой ще им е кандидат, ГЕРБ ще вземе президенството!
267
8
 
9
 
! Отговори
ХХХ преди 12 години
Ужас. Как ми липсва Живков и заплатата за кило банани е един парфюм.
266
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 281И докторите вместо в болниците искат да стават кметове
265
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не забрави да вземе батко Владко за веце..боже колко мъка има по тази земя
264
11
 
7
 
! Отговори
ii преди 12 години
Как не ви е срам да се показвате извън именията с по 3 метрови дувари бре другарко? Вашия дядо *** майката на държавата ни ... 20 години не може да се оправим от наследството му.
263
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бате бойко е луд фен на тодор живков-това вече всички го разбраха.младите поне които не помнят бай тодор сега гледат ученика му.
262
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аман-сега пожарникар тази пък шивачка.какво става тук?цял свят ни се смее с тези странстващи музиканти.