Жени Живкова мисли дали да е кандидатът за президент на БСП

Внучката на Тато доволна от добрите думи на Борисов за дядо й
Обновена: 4 юли 2011 14:48 | 4 юли 2011 12:16,
327
Жени Живкова мисли дали да е кандидатът за президент на БСП
Снимка: Булфото

„Обмислям възможността да продължа участието си в по-тесния кръг на номинации на БСП за левия кандидат-президент“, заяви пред TV7 Жени Живкова.

Според нея човек трябва да има нагласата, че е готов на подобно нещо и затова й трябвало още малко време да вземе решение.

Жени Живкова каза, че един президент трябва да бъде обединител на нацията.

„Когато човек вземе подобно решение, той трябва да осмисли това, което би направил за държавата, ако поеме такава отговорност“, подчерта още Жени Живкова.

По повод стогодишнината от рождението на Тодор Живков от думите на Жени Живкова стана ясно, че до края на годината ще има тържества и концерти.

Ще бъдат организирани и кръгли маси, на които ще се обсъжда държавническата дейност на Тодор Живков и ролята на Комунистическата партия.

„На тези кръгли маси ще бъдат изтъкнати положителните неща, които са направени по време на управлението на дядо ми и ще бъде дадена обективна оценка на всичко“, изтъкна Жени Живкова.

Тя сподели, че не се страхува и от критиките по време на тези кръгли маси, защото „трябва да се кажат и критичните неща, случили се по времето на социализма“.

Според нея обаче трябва да бъдат показани и положителните аспекти на това управление 20 години след промените.

„Тодор Живков беше жертвен агнец“, категорична беше Жени Живкова. Тя изказа и мнението, че манталитетът на българина е такъв – да омаскарява приживе, а после да дава почести.

За пример тя даде Васа Ганчева, Иван Славков и дядо й.

„Разбираме, че загубваме бележити личности, едва след като си отидат“, отбеляза с тъга Живкова.

Тя сподели задоволството си от факта, че Бойко Борисов е първият държавник от прехода, който публично е казал добри думи за Тодор Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След снахите идва ред и на внуците и внучките.Край нямат.Овце сме,овце....
260
5
 
9
 
! Отговори
шушончо преди 12 години
Тази освен от шев и кройка дали разбира от политика? Дайте да сложим Азис или кака Софка тогава!!!
259
3
 
6
 
! Отговори
Хубаво мисли унуката преди 12 години
ама да прочете и тук да види какво мислим и ние...
258
4
 
12
 
! Отговори
тити преди 12 години
Време е да се изкоренят старите номенклатури, за това това е непечеливша кандидатура.
257
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
aba mace Жени Живкова , stiga ni Boiko Podriskov, a i ti li ste zemae da sa politiziras/ glei sa tam parcalkite i kop4etata. obi4a si dedo si, az ste si obi4am moia dedo i tnako oba4e znaes kak da mahnes Borisov- i go izritas- stavas prezident ot men
256
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E това ще е върхът на сладоледа. Тях ако не ги притиснеш до стената - ням а да се спрат . На Луканов жената се оплаква ,че изнемогвала. Нямат срам от нищо.
255
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нажежена тръба в пост комунистическия *** е нещо задължително. Трябва да се отнеме правото на всеки комунист и плод на комунистическо котило да ***!
254
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** - благодарни да сте че не последвахте Чаушеску.А точно това трябваше .
253
7
 
18
 
! Отговори
Краси преди 12 години
Опитвам се да си представя как в 1967 година в Германия, внучка на Хитлер се кандидатира за президент.... НЕВЪЗМОЖНО!!!!!! Вместо да се скрият в миша дупка, комунистите пак се стягат да превземат властта. Този път обаче няма да им се отвори парашута, защото управлението на ГЕРБ е повече от успешнои хората виждат това.
252
3
 
11
 
! Отговори
ПАК ЛИ... преди 12 години
...ЩЕ ЖИВЕЕМ С ПРАВЕШКАТА ПРОСТОТИЯ??!!!!...И КАКВО СИ МИСЛИТЕ ---ЧЕ ТАЯ *** СКУБЛА ЩЕ ВИ НАХРАНИ И НАПОИ,ЛИ......????!!!!НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!!!ПРОСТО ПАРТИЯТА СЕ ОПИТВА ДА АКТИВИЗИРА, СКЛЕРОЗИТЕ И *** ОТ СЕЛО.....ЗЕР, ИМИДЖА Й КЛОНИ...... КЪМ 8%!КОМУНИСТИТЕ АКО ИСКАХА ДА ВЪРНАТ ТОШОВОТО ВРЕМЕ-----ТРИ ПЪТИ ВЗИМАХА ВЛАСТТА....И ТРИ ПЪТИ ДОКАРВАХА, СТРАНАТА ДО"ФАЛИТА"..!ВРЕМЕ Е ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ:КОМУНИСТИТЕ ---НЕ ИСКАТ ВЛАСТТА ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ...!ВЛАСТТА ИМ ТРЯБВА ЗА ДА ГРАБЯТ.
251
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рейгън и се хвали пред живков: "един среден американец взима 50 бона на година, за сносен живот му трябват около 20 бона, нашата държава не се интересува какво прави с останалите пари".живков за да не остане назад: "един среден българин взима 5 бона на година, за сносен живот му трябват около 20 бона, нашата държава не се интересува откъде взима останалите пари".
250
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тодор Живков на посещение на село:- Как сте, как сте? - шегувайки се пита той селяните.- Добре сме - шегувайки се му отговарят те.
249
2
 
6
 
! Отговори
хаджи Ставри Примо преди 12 години
добро, добро тошовица е спасението на Бг- то, тая ще направи всички български женуря миски и компанионки ашколсун.
248
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Питат радио Ереван:- Какво е порочен кръг?- Това е, когато Тодор Живков дава на Жени Живкова орден "Людмила Живкова"
247
6
 
7
 
! Отговори
киро преди 12 години
да и банани и портокали по живково време ядехме на корем -само зимата след два часа на опашка ама карай !ходили на почивка всяка година-верно почивка тип бункер и задължително 20 дена ! абе я огледайте РУМЪНЦИТЕ вкараха министри в затвора пречукаха техният бай тошо а ние кво -ами нищо щото те сега са техните деца -еми ходете при жени да ви върне 20 дневната почивката :)))
246
3
 
20
 
! Отговори
киро преди 12 години
Мила жени ходи ПРИ ДЯДО СИ ! стига с дядо ти правешки *** любовник на ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА.що ДЯДО ТИ не каза за ЧЕРНОБИЛСКАТА АВАРИЯ а изкара на манифистация под дъжда милиони хора да опитат от РАДИАЦИЯТА а ти ЖЕНИ пиеше и ядеше ХРАНА ОТ ЕВРОПА специално доставена заради ВАС-*** МАМИНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***!ЖЕНИ *** сте всичките
245
3
 
5
 
! Отговори
Серго преди 12 години
Абе става за президент,ама не върши работа!............Така,че не става!
244
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По живково време вдигах самолета по десет пъти на ден, а сега само при пълнолуние. Искам живковица да стане президент та да ми върне способностите.
243
10
 
9
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Наистина има много положителни неща, които са се случили по времето на Тодор Живков и е похвално, че Бойко Борисов е първият министър-председател, който не ги отрича!
242
2
 
11
 
! Отговори
Ани преди 12 години
"Жертвен агнец"??? Жени,мила моя и ти като мене 1989 ако беше тръгнала по принуда към съседите бременна в 8-ия месец,бе търпяла лишения от всякакъв вид щеше да се изсмееш на това"жертвен агнец".Стига миличка!!!Ти-кандидат президент?И кои ще гласуват за теб?- Тези,чиито близки бяха изядени от прасета в лагерите?Туркините ,с чийто живот си играха лекарите?Сам дясната ръка на ББ-Лъчо обясняваше какво е ставало в Разградската болница с туркините и новородените им деца?!!!!Не,стига подигравки!!!