Антония Първанова поиска спиране на правата за обслужване на летище София

Мотивът й е зачестилите случаи с отваряне на багажа на пътниците и липси на вещи
Обновена: 5 юли 2011 14:13 | 5 юли 2011 11:03,
143
Антония Първанова поиска спиране на правата за обслужване на летище София
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Евродепутатът Антония Първанова призова за временно спиране на правата за обслужване на летище София.

Тя отправи искането в обръщение пред Европейския парламент, а като причина за мярката посочи зачестилите случаи на отваряне на багажа на пътниците или липси на вещи.

По думите й лесният достъп до багажа на пътниците може да стане причина за трагични инциденти, например терористичен акт.

Българският евродепутат заяви, че постоянно получава оплаквания от пътници, които намират куфарите си с разбити ключалки и установяват липсата на лични вещи.

Сигнализирала е за проблема ръководството на софийското летище, но по думите й не са предприети действия.

В края на миналата седмица Антония Първанова е изпратила и писмо до транспортния министър Ивайло Московски с искане за бързи мерки, които да гарантират сигурността на летището, включително и ако е необходимо временно отнемане на лиценза му, се посочва на официалния сайт на евродепутата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го затворят ,че тая пръдла да не може да си идва,*** ненаядена ....лъжлива,фалшива.Само си връткате *** и живеете като царе,лижете и мажете и нищо не правите за тая държава.
51
2
 
4
 
! Отговори
37 преди 12 години
Тази е на "кученцето майка му":)
50
0
 
4
 
! Отговори
име преди 12 години
с голем мержан ше я карат
49
4
 
1
 
! Отговори
татруз преди 12 години
Мамиту и пиростия аз ша я нататрузя като и дойде времето ...
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая антония излезе пълна нати българка...егаси ***...сигорно некой и плаща добре за да се грижи така добре за имиджа на БГ. Нема ли някой да я замери с ***? Обявявявам награда от 1000 евро ако някои я замери и уцели с *** в главата!
47
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А с какво ще ходиш НА Брюксел ***, *** проста селска?!
46
2
 
18
 
! Отговори
Belgian преди 12 години
Аз предлагам да Затворят Брюкселското летище защо на няколко приятели и приятелки им откраднаха документите и парите в Brussel! Другата полза от затварянето е ,че ще спестим поне по 100 хил евро на седмица от безсмисления туризъм на български политически ***.....ки
45
10
 
14
 
! Отговори
първан преди 12 години
Няма ли кой да я нататрузи отзад тази дърта пиростия да не хули постоянно България?
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пресен пример от неделя,куфара беше спукан,личи си как са се мъчили да го отварят!На въпроса защо куфара е повреден,отговора беше:ами сигурно от Милано са го счупили!!!!
43
5
 
22
 
! Отговори
$ преди 12 години
През седмица пътувам, Терминал 2, досега нищичко не ми е изчезнало. Куфар никога не съм заключвал.Тази госпожа А.П (а.к.а Тони Фармата) е много глупава жена. Жалко че имаме такива "представители" в Евро парламента.Дори и да има проблеми, трябва ли да бие тъпана там!? Жалка история.
42
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо се нахврляте срещу жената, след като има толкова много подадени жалби и това продължава, никой нищо не прави по въпроса и единствения начин да се стреснем явно е заплахата от затваряне на литището. Само не ми казвайте, че няма начин да се справят с това, просто нямат желание.
41
0
 
20
 
! Отговори
$ преди 12 години
Никога не съм ходил в Белград, но куфарът ми ходи.
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей това е, мна червените не им пука за България, за свежата струйка пари, идваща от туризма и на която разчитат толкова много окаяни българи. Готови са на всичко, само и само да са на власт. За тях ние сме само овце за стригане, безмозъчни гласоподаватели, месо за продан.
39
5
 
13
 
! Отговори
p преди 12 години
Червената гнида иска да затвори летището за да не бягат данъкоплатци, за да има червено-турската ***, какво да краде.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егаси мисълта. Трябвало да ти разбият куфара защото видяли нещо съмнително. Нали си там, да хванат да те викнат и пред теб да ти ровят багажа и да установяват какво точно има вътре.
37
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българин да предлага в Европарламента да се спре БЪЛГАРСКО ЛЕТИЩЕ????????Това само *** комунист може да го направи!
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
37 го каза най-точно, кратко и ясно ... само дето ще бъде цензуриран ...
35
1
 
11
 
! Отговори
до онбашията преди 12 години
Много грешно си информиран. Смляно кафе съм си носил, и е нямало никакъв проблем.. А на познати са им се слъчвали такива инциденти без да са носили кафе, или каквото и да било съмнително нещо, и без някой да иде при тях и да им поиска разрешение за "разбиване". Брейй, много информирани хора има тук :)))
34
4
 
18
 
! Отговори
Нямам думи преди 12 години
Тази некадърна и злобна *** до кога ще плюе по България? Типичен представител на Тройната ламя! Гласувайте пак за крадливата ***...:(
33
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На летището имаше пакетажна машина за куфари,действа ли още?Азне съм летяла от1 година и несъмсигурна ,но преди си пакетирах куфара за по -сигурно.Тази е *** ! Евродепутатите защитават страните си и лобират ,а нашите продажници за да се докарат на чичковците плюят по колеги и по държавата .Кунева си правеше сметки да стане чиновник на европа ,но я използваха и сега подсмърчада я изберемза президент!*** !