Борисов 400 дни рязал лентички, а е на власт от 700

Премиерът бил виртуален, а не реален герой, видя Кутев
Обновена: 8 юли 2011 14:52 | 8 юли 2011 10:47,
523
Борисов 400 дни рязал лентички, а е на власт от 700

700 дни, откакто е на власт, Бойко Борисов е прекарал 400 дни в рязане на лентички.

Това изчисли червеният депутат Антон Кутев в коментар по БНТ по повод двегодишното управление на правителството на ГЕРБ.

Колко време е необходимо на човек да пререже 2000 лентички, както сам си ги изчисли Борисов, запитал се Кутев и сметнал.

„Ако приемем, че час и половина-два отиват да се изреже една лентичка, не може да се изрежат повече от пет на ден, дори това да е Бойко Борисов. Ако сложиш тези 2000 лентички делено на 5, се получава 400 дни, а той е на власт от 700, а е ходил и в чужбина“, пресметна Кутев.

Според него държавата не е мръднала напред във вярната посока, бедността се увеличава, доходите са замразени и провалът бил очевиден. Икономическата криза би трябвало да е същата като за Европа, но тя вече излиза от нея, отбеляза червеният депутат.

Той е категоричен, че през последните две години се случва пълна подмяна на ценностите.

„Хората обедняват, а срещу това те ни казват: „Ние строим магистрали“. Колко магистрали построихте – 30 км. А второкласната пътна мрежа се разпада“, отбеляза Кутев.

Още по темата
Според него елементарните грешки, допуснати от правителството, били удушаването на дребния и средния бизнес, който бил изпаднал в невъзможност да плаща.

Втората грешка била, че Бойко Борисов не е реален герой, а виртуален.

„Зад всичко, което той прави, няма реалност. Прави антикризисен план, излиза той –  виртуалният герой, и го обявява по телевизията. Само че той (планът) не се случва. Той ни говори всеки тен от телевизора, само че дейността, която извършва, практически я няма. Няма кога да свърши тази дейност“, мотивира се Кутев. 

„Ядосва ме наглостта да си мислиш, че нещата започват от теб. Няма лошо да се режат ленти, да се правят нови неща, само че съжалявам, приятелю, магистрали е имало и преди теб. Твоите нямат 30 км, а в България има 500 км магистрали“, заключи червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОНЕ НЯКОИ ФАБРИКИ НАПРАВИХА МИЛИОНИ ПАРИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО И ПРОДАЖБАТА НА НОЖИ4КИ И ЛЕНТИ4КИ.ТО ДРУГО НИЩО НЕ СЕ Е ПОМРЪДНАЛО ОТ КАК ТИКВАТА Е НА ВЛАСТ,А ТЕЗИ ХВАЛБИ ЗА ОТРЯЗАНИ ЛЕНТИ4КИ ,БОКО ТИКВАТА ДА ГИ РАЗПРАВЯ НА УОРЛИК,ОБАМА И НАТАНЯХУ,ТЕ ЖИВЕЯТ САМО ОТ ЛЪЖИ.
38
2
 
8
 
! Отговори
платон преди 12 години
Българи, юнаци (най-вече на мачовете!), хайде да съберем пари, да наемем един хеликоптер и два дена да кръстосваме над България и да видим какво и построено?! След това,щ е си кажем мнението! Акои има нови заводи, значи борисов открива реални фирми? Ако няма нищо, значи това е театър сниман от видеокамери? Ако БСП лъже, ще ги накараме да почерпят публично и то на яка софра - ще им изтънее джоба! (едва ли?). Ако Борисов е виртуал-менн, той ще почерпи якооо! И в двата случая, ще спечелим софра!
37
8
 
16
 
! Отговори
Deko преди 12 години
За разлика от социалистите, които през мандата си многократно вдигнаха заплати и пенсии/500-700 лв, таван-факт8 но бяха оплюти, тия върли комунисти не само че и стотинка не дадоха, но бастисаха и това което остана от социалистите. Само с измислени милиционерски сводки и плюене по предшествениците за оправдаване на некадърното си управление-хазната няма да се напълни.
36
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човекът може, за това реже, в него хляба, в него сиренето, ако иска ще реже, ако не иска няма. Проблемът на БСП, ДПС е че им отряза далаверките и сега Доган ага няма на какво да е консултант, освен по брачни договори, а Станишката стана толкова жалък с ежедневните си мрънкания по медиите, че вече не мога да се начудя на БСП, толкова ли няма кадърни мъже в партията си, че още търпи това недорузумение. Но това е добра за България..
35
6
 
11
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Гражданин за EРБ, не те бяхме виждали от доста време, да не си преподписал договора на Позитано? Как е, колко е новата заплата за писане на глупости по форумите? Каже бе, червен *** такъв, кажи?
34
12
 
11
 
! Отговори
ХАХАХА преди 12 години
Спря ви медеца Бойко ...и сега ще продъните ушите ни...СеДеСари, *** ,турци ,костовисти...всичките сте си лика прилика!!! Напред ГЕРБ!!!
33
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кутев, лъжеш *** мръсен, над 30 км. са откритите магистрали, а още 40 от трите лота на Тракия са вече готови, това прави над 5 пъти повече отколкото предишните две правителства за 8 години!
32
18
 
20
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
ВСЕ ПО-ГОЛЯМ СТАВА ХАОСА И ПО-СИЛНА ИСТЕРИЯТА В БСП.БОЙКО ГИ ПОБЪРКА...НА КУКУРИГУ ГИ НАПРАВИ....БРАВО.САМО МАЧКАНЕ ЗА БОЛШЕВИШКАТА ЧУМА...
31
16
 
22
 
! Отговори
Червената помия преди 12 години
КОШМАРА НА КОМУНИСТА - БОЙКО С НОЖИЦА
30
12
 
20
 
! Отговори
hagen преди 12 години
Ако приемем че Кутев пие по 300 грама твърдо гориво на ден ще излезе че откакто е в парламента е изпил почти 800литра.Пита се в задачата колко дена той е бил трезвен.
29
1
 
6
 
! Отговори
Ха преди 12 години
"Той ни говори всеки тен от телевизора" - вече е добре да внимаваме с гледането...
28
12
 
11
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 12 години
Абе вярно в *** от ГЕРБ не са много в час. Трябва да си много "***" да отговаряш на БУДА-та...Като му кажеш че е *** (нормално за ГЕРБ-аджия) той ти отвръща че е вярно ***...Май само вие от ГЕРБ не го разбрахте......бе що ви плащат като сте толкона ЕНТЕЛЕГЕНТНИ
27
11
 
13
 
! Отговори
Sedesar преди 12 години
Прав е Кутев, за 2 години гербавите комунисти и *** им псевдонационалисти-атакисти не остана област, която да не разрушиха и унищожиха. За съжаление се оказаха по-зле и от станишевци.
26
2
 
1
 
! Отговори
lq lq преди 12 години
s kakvi glyposti se zanimavat depytati primerno?
25
2
 
7
 
! Отговори
boro преди 12 години
Е айде сега то и за рязане на лентички си требе некой,кой за к'во учил.
24
10
 
10
 
! Отговори
й преди 12 години
Бойко, тъй като е опасно да се дава оръжие на луд, вземи и се обеси с пожарникарския си маркуч. Така народа ще се спаси и отърве от теб.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе пийте си хаповете не съ излагайте да забравяте...
22
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бате Бойко ти внимавайкомунистът е отзад.Моля те не му се давай,щот ще има тиквопад.Бате Бойко е държавник май от ромски произход.Може и да нема ланец,но е кръгъл ***.Бате Бойко ти си мъжБате Бойко е веднъж.Бате Бойко има миризна изпуснат пор вдовеци в неговия ирисгние дух на зъл борец.Бате Бойко яко сецкаот благата на мира.Бате Бойко ще изпецкавсяко евро от врага.
21
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червения прайд умира от яд, че Станишев не можа за 4 г. да отреже и една лентичка дори, а само режеше жартиери, защото го стягали.
20
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Той ни говори всеки ден от телевизора, само че дейността, която извършва, практически я няма."Хахаха ... гейберасткото слабоумие обаче не може да схване това.