Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти

"Шест правителства не направиха това, което моето за година"
Обновена: 22 юни 2011 19:16 | 22 юни 2011 19:00,
529
Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти
Снимка: Булфото

Над 2000 лентички от откриване на различни обекти в страната е прерязал премиерът Бойко Борисов досега, изчисли самият той при посещението си в Хасково.

"Даже си мисля дали за следващите президентски избори да се кандидатирам, като слушам, че 6 правителства са направили една трета от това, което моето правителство прави за по-малко от година. Много се колебая дори”, допълни премиерът и се закани да продължава да открива нови обекти, за да видят хората резултатите от работата му.

В южния град Борисов откри пречиствателна станция за отпадни води.

Инвестицията е за 30 милиона лева и е част от цялостен проект на програма ИСПА за пречиствателни станции по поречието на река Марица.

"Важното е, че ден преди откриването на пречиствателната станция в Хасково еврокомисарят по регионална политика Йоханес Хан похвали България за това как добре сме си стъпили на краката по големите инфраструктурни проекти и как през 2012 година това ще бъде видно”, отбеляза още Борисов.

Той настоя работата му да бъде оценявана от Европа, а не от българските политици.

По-рано през деня министър-председателят бе на посещение и в Кърджалийско, където преряза лентата на 18 километра напълно възстановена отсечка на основния път Момчилград-Крумовград.

"Този път на Станишев му го спряха и на Доган, разбира се, да не го пропуснем. Ние идваме днеска и правим Кърджали, Подкова, Околовръстното, септември месец прохода Маказа", обяви Борисов по време на откриването.

Той обеща, че през септември ще бъде открит пътят през прохода Маказа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
511
3
 
3
 
! Отговори
Костов преди 12 години
Журналистите пак се хващат за думата. Дали са 2 или 2000 няма значение. Важното е че правителството прави нещо. Само с упреци и плюене до никъде няма да стигне. Браво на ГЕРБ и Бойко, откриват пътища и пречиствателни станци, метро и тн. След година няма да има и спомен от задръстване в София, ама тогава всеки ще кара по новите пътища.
510
2
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 12 години
Много ме радва бат Бойко.Върши си работата, открива музеи, спортни комплекси пък опозицията само го "храни".Така се прави :))
509
3
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
До 515 и 516: Рязането на ленти е доказателство за работата на премиера. Вие виждате само рязането на лентичката, но помислете за срещите, подписаните договори, инспекциите по работата и много други неща, случващи се преди откриването на даден обект. Че парите още не се усвояват със скоростта, с която е нужно е истина, но да не забравяме, че при предишното правителство, парите не само че не се усвояваха, ами се и спираха!
508
2
 
2
 
! Отговори
АнтиКомунист преди 12 години
Koйто прави нещо, после събира лентички.Който е лош материял, само плюе и завижда.Браво Бойко!
507
1
 
1
 
! Отговори
Т преди 12 години
Който работи ще реже ленти, който завижда ще плюе. Лошото е, че тук пишат май само тези, които могат да плюят. Е...ваша работа, хората в държавата виждат какво прави едно силно правителство!
506
2
 
4
 
! Отговори
qwerty преди 12 години
че Боико се държи циркаджииски- така е..Вина за това имат журналята с провокациите. все пак работата му е да реже ленти и това е..Имаме да усвояваме още много ,въпросът маи е ,че ако беше някои друг нямаше да има какво да усвоява, понеже от ЕС отдавна да са спрели кранчето заради НАГЛИ кражби, както беше при троината коалиция
505
5
 
3
 
! Отговори
реално погледнато преди 12 години
Виждам много злоба събрана във форумните плъхове..Нормално е тя да се излива по тези които карат влака в момента. Факт е обаче ,че за първи път от новата ни 22 годишна история имаме правителство, което ДОНЯКЪДЕ се справя (в инфраструктурата -много добре),и има желание да се бори с хроничните за БГ проблеми. Факт е и ,че никое досега правителство дори нямаше такива намерения.Излеите малко злоба по предишните премиери,че като гледам пак им се идва на власт...а Българина е толкова злопаметен..
504
0
 
4
 
! Отговори
8 преди 12 години
Хора до 2013 година имаме да усвояваме от ЕС 7 милиарда . Досега сме усвоили 600 млн .Така,че пари трябва да се усвояват и в това няма нищо лошо,ако беше друг а не Борисов и тогава щяха да усвояват пари.Но при Борисов това стана цирк Просто да си върши работата за която е назначен и стига е правил сеири.не отива на мин. председател такова гаменско държание.
503
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
До 514. Това той го казва, не е задължително да е вярно, а щом му вярваш без предоставена статистика си ***! И аз мога да кажа, че съм отрязал повече ленти от Пешо от Долна Митрополия, но не е задължително да е вярно!И той какво толкова прави, от резане на ленти не му остава да прави нищо друго.
502
5
 
2
 
! Отговори
Добре е! преди 12 години
"че 6 правителства са направили една трета от това, което моето правителство прави за по-малко от година."И да плюете и да не плюете, това са фактите.
501
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Утре ще открива завод за ножици.
500
0
 
7
 
! Отговори
nnn преди 12 години
Новина!..Днес Бойко Борисов преряза лентата на завода за производство на лентички за рязане..
499
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве тоя *** наричащ себе си премиер ,от рязане на ленти на разникрайпътни *** ,кога му остава време да работи????
498
0
 
1
 
! Отговори
roki преди 12 години
tozi evrodeputat yohanes han dane e kyorav.horata nyamat pari za hlyab a toy prikazva za pohvali.a v evropa sme samo predi girziya.otkriyte rabotni mesta dignete pensiite nedeyte ryaza lenti.neznam dali 2012 shte ima hora v bg osven pensionerite.
497
0
 
4
 
! Отговори
ZLA преди 12 години
Браво,бате!Ти задмина Тошо!И той така-все ленти режеше и го даваха по телевизията,ама и той не говореше толкова глупости,колкото ти нарои за тия години на власт!Браво-имаш успех-задмина го!!!
496
1
 
9
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
До 507 Абе не знам от къде ни "извешда" обаче не и към светлото бъдеще, защото инвестирането в инфраструктура няма да извежда от кризата. Трябва да се инвестира в хората, науката и образованието както и да се правят закони, които да насърчават предприемачеството а тук е точно обратното. Пример прагът за само осигуряващите се вдигна от 220 на 420 лева и така много дребни предприятия фалираха а това значи по малко постъпления в държавата. Ти ми кажи къде ни "извешда" той?
495
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че се появи Борисов и извешда постепенно държавата ни от изнемогващото положение. Рязането на лентички е показателно, че се работи. Инвестирането е една от най - добрите мярки за излизане от кризата.
494
1
 
12
 
! Отговори
BRUCELEE преди 12 години
БОИКО СЕ РОДИЛ С НОЖИЦА В РЪКА,ПРЕРЯЗЪЛ СИ ПЪПНАТА ВРЪВ И КАЗАЛ....ОТКРИВАМ БОИКО БОРИСОВ
493
1
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 12 години
За 700 дни - 2000 лентички. Браво! По 3 лентички на ден. А кога работиш?Не искам да плащам заплатата на тарикати!!
492
0
 
9
 
! Отговори
абе преди 12 години
къде е Цецко ? губи ми се нещо от медиите напоследък, крие се май