БСП показа въпросник на ГЕРБ за досиета на опонентите

Събирала се дори информация за суеверията на кандидата
Обновена: 9 юли 2011 21:24 | 9 юли 2011 15:20,
294
БСП показа въпросник на ГЕРБ за досиета на опонентите
Снимка: Архив Булфото

Депутатът от БСП Меглена Плугчиева показа списък 81 въпроса, по които, според нея, ГЕРБ събира информация за опонентите си в Русенска област. Мнението на социалистите е, че управляващите правят досиета.

Наред с въпросите за образованието, професията и местоработата на кандидатите, се събира и информация за ученическите им прякори, тема на курсовите работи и оценки, колко езика знаят, съобщи Фокус.

Сред въпросите има и такива за финансовото положение, дългове, евентуални данъчни задължения, дали имат собственост или живеят под наем.

Събирала се и информация за семейното положение на кандидатите – дали са семейни, разведени, причини за развода, информация за бивши съпруги или съпрузи, дори евентуални слабости на децата, по информация на Дарик.

Сред въпросите имало даже свързани със суеверията на кандидата.

 „Лично аз го тълкувам като чудовищно и безпрецедентно действие и заплаха за сигурността на изборите, които предстоят. Смятам за абсурдно, че могат да се събират такива лични данни за политическите опоненти и то в една страна членка на ЕС”, коментира Плугчиева, цитирана от Фокус.

Плугчиева обясни, че получила въпросника от представители на БСП от Русенско, които имали информацията от ГЕРБ.

„Аз бях вчера в Русенска област и ми предадоха този списък с въпроси - за създаване на досиета на опонентите, който се разпространява в Русенска област”, каза народната представителка.

Информация се събирала за всички политически опоненти. Плугчиева смята да информира за това Европейския парламент.

Пламен Нунев, ръководител на ГЕРБ в Русе, отрече пред bTV да са давани подобни задачи на партийните активисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
4
 
2
 
! Отговори
Adolf Hitler преди 12 години
Vundaba GERB !
220
1
 
4
 
! Отговори
nqkoi si преди 12 години
taq 6to ne vseme da se gramne tezi vaprosnici se re6avat pojelanie s znanieto na 4oveka a taq plukkkkk4ieva da si *** maikata
219
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунизмът е взел повече невинни човешки жертви от фашизма!
218
8
 
9
 
! Отговори
ЛЕНИН преди 12 години
НАЙ -ДОБРИТЕ КОМУНИСТИ СА МЪРТВИТЕ....ПАРТИЯТА БКП-БСП ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА.....СИМПАТИЗАНТИТЕ ИМ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОПИСАНИ В СПИСЪК...ЧЕРЕН...СЪС ЗАБРАНА ДА УЧАСТВАТ В ОБЩЕСТВЕНЯ ЖИВОТ..ЩЕ ГИ ЗАПИШЕМ В СОЦИАЛНА КУХНЯ,КАТО В СКРАВЕНА И БЕЛЕНЕ
217
3
 
3
 
! Отговори
2121 до 224 преди 12 години
Да точно милиционери и полицай ни трябват в момента!!В Бг всичко е просмукано от корупция!!всички красът от пъпчивия тинейджър, който се вози без билет в трамвая, през тъпия чиновник в общината и катаджията рушветчия до министъра Масларова....Даже са малко милионерите и са много меки!Тука трябват извънредни пълномощия, щурмови отряди и беселки по площадите!!!!
216
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом комунистите реват, значи нещата отиват в правилна посока! :)
215
7
 
9
 
! Отговори
Долу ГЕРБ !!! преди 12 години
ГЕРБ са си милиционери ! Те нямат нищо общо с демокрацията ! Нещо повече - те са пълно отрицание на демокрацията, а това че слушкат ЕС, Израел и САЩ, съвсем не означава, че са демократи.Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено !!!Милиционер и демократ са антоними. Няма бивш милиционер ! Това си остава за цял живот. Изкривяване на психиката ... :)
214
1
 
3
 
! Отговори
до 221 преди 12 години
Ти май си изял много бойкови диарии а?
213
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С комунисти трябва да се действа по комунистически! С техните камъни по техните глави!Смърт на комунизма! Свобода на народа!
212
4
 
12
 
! Отговори
бивш БСПар преди 12 години
Това е въоросникът на БСП от миналите избори. Лично съм го съставял
211
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 12 години
Кой разлая кучетата ?
210
6
 
8
 
! Отговори
218 преди 12 години
Мръсни ГЕРБерчета!!! ДС пасти да яде!!!
209
8
 
5
 
! Отговори
леле преди 12 години
Айдеее,пак ли досиета ? ГЕРБ пак се "одрищи"...Хубава работа,ама герберастка.
208
4
 
3
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
KOMUNISTITE DO SEGA SE KLANYAHA NA DOGAN IBRIK4IYATA SEGA NA KOGO 6TE SE KLANYAT NE ZNAM.PODSKAJETE MI.
207
3
 
8
 
! Отговори
Слава на БСП!!! преди 12 години
Апартамент в центъра на София за по-малко от 1000 лева ?! Може да звучи като научна фантастика, но за прокурорката Мариана Борисова от Перник това е реалност. Преди три години тя печели пост в столицата. Заменя жилището си в миньорския град, струващ 92 000, за луксозен дом на ул.Шейново, оценен на малко повече от 93 000 лв( колкото панелка в Перник!). Магистратката доплаща разликата и заживява на центъра на София.Освен нея, още трийсетина нейни колеги намазват чрез този вид заменки имоти в най-хубавите квартали на столицата. Всички случаи датират в периода, когато управлява Тройната коалиция. Но виновниците се намират в областната управа на София.Милети Орешарски, екс-директор на Софийския затвор и брат на Пламен Орешарски, получава жилище в Лозенец срещу апартамент в Дупница. Орешарски доплащаМилети ОрешарскиМилети Орешарскиразликата в цените между двата имота, която е 30 хил. лв. Домът, който сега обитава в Лозенец бил оценен на 100 хил. лв, а реално- над 1000 евро на квадрат.
206
7
 
5
 
! Отговори
Антимутрафон преди 12 години
До 206"Няма поцинично, погнусно, померкантило, поненормално същество от европейски ориентиран КОМУНОИД!!!Това е найнеестественото, найантиприродното същество!!"Имам чувството , че говориш за Него , за най-великия ,най-умния, най- можещия - най голямото милиционерско - мутренско недоразумение, т.е. ротния фелдфебел на клетата ни държава..
205
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Братя българи! Комунизмът фалира отдавна! Всички нормални държави веднага биха шута на комунистите! Само в България продължаваме да ги хрантутим и да гласуваме за тях, затова сме на тоя хал!
204
5
 
7
 
! Отговори
до 210 преди 12 години
Личи си че си гербераст-плагиат/крадец/ си като твоите кумири...ФАКТ
203
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ!
202
11
 
12
 
! Отговори
мдааааа преди 12 години
В момента наблюдаваме предсмъртните гърчове на столетницата...