За Цветанов вотът не е важен

МВР шефът каза добра дума за съда заради "Шок"
Обновена: 13 юли 2011 16:27 | 13 юли 2011 16:27,
514
За Цветанов вотът не е важен
Снимка: Булфото

Вотът на недоверие е оценката на политическите партии, а за мен е важна оценката на българското общество. Така министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов коментира подготвяния от ДПС и БСП вот на недоверие за провала на правителството в сектора „сигурност".

„Когато участвахме в изборите 2009 година, ние казахме какво ще направим. Заявявахме, че ще прекършим тежката организирана престъпност, ще положим усилия да прекратим функционирането на престъпни групи за отвличания, поръчкови убийства, печатане на фалшиви пари“, каза министърът.

По думите му престъпленията, свързани с поръчкови убийства, рекет, грабежи и отвличания са затворена страница.

МВР шефът категорично отрече ГЕРБ да събира компромати срещу политически опоненти и заяви, че това са недемократични прийоми, които няма как да се случат в днешно време.

„Искам, когато застана на една маса, на разговор с партньори, да ги гледам в очите и да продължа да ги гледам в очите, а не да водя политика, която да бъде угодна на този или онзи, която да бъде с неефективност в правоохранителната система“, заяви Цветанов.

По думите му с операция „Шок“ службите са дали ясен знак как могат да защитават правата на всички граждани по света, които са жертви на организираната престъпност.

Днес вътрешният министър, представители на Европол и посолствата на САЩ и Италия у нас дадоха подробности за международната операция. У нас тя бе под кодово име „Шок“.

Още по темата

73-ма души са замесени в източването на банкови сметки в няколко европейски страни, САЩ и Южна Африка. 50 от задържаните са криминално проявени, каза Цветанов.

По първоначални данни групата е нанесла щети за над 15 милиона евро, а около 15 000 банкови карти в цял свят са били клонирани.

Цветан Цветанов днес благодари на съдилищата в страната за гледането на мерките за неотклонение на задържаните в операция „Шок“.

„Естествен партньор в борбата с организираната престъпност – това е българският съд“, каза министърът и изрази надежда, че няма да има разочарование с промяна на мерките им за неотклонение.

Началникът на департамента за противодействие на измамите с разплащателни средства в Европол Михаел Раушенбах заяви, че това е най-мащабната досега операция, свързана с измамите с разплащателни карти, и благодари на партньорите в мащабната операция.

Посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик пък прочете благодарностите си за реализираната акция на български.

Благодарение на усилията и сътрудничеството между нашите правоохранителни агенции, беше разбита една изключително крупна криминална организация, което ще спести на финансовите институции и данъкоплатците в България и САЩ милиони долари от потенциални финансови загуби, изтъкна дипломатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


514
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
457
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ceco e pylen kokoshkar. ski *** horata kakvi banditi hvastat i osyzdat:Вече 73-годишният Бърнард Мадоф бе осъден през 2009 година и излежава 150-годишна присъда за измами в особено големи размери оценявани между 23 и 65 млрд. долара, ако сметките се правят без лихвите или се включват и те, припомня Франс прес.a nas Cecko, se fuka 4e se forlil srestu razrusitelite na svetovnata finansova sistema.prestaate li ako Ceco bese arestuval Бърнард Мадоф? maleeeee- naprao prezident na EU moese d
456
3
 
14
 
! Отговори
кой ли го пита цвъца преди 12 години
КАК МОЖЕ В ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК ДА ИМА ТОЛКОВА ГЛУПОСТ,НЕКОМПЕТЕНТНОСТ,АЛЧНОСТ,ЖАЖДА И НАПЪНИ ЗА ВЛАСТ,ВЪПРЕКИ ДОКАЗАНАТА ИМПОТЕНТНОСТ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МУ.ПО-ЖАЛЪК И ГЛУПАВ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА.ДЯСНАТА РЪКА НА БОКО И САМИЯ ТОЙ С ДОКАЗАНАТА СИ ГЛУПОСТ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ.АКО НЕ БЯХА УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО.НО СА, И Е ОПАСНО ЗА ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА.И ПОНЕЖЕ НЕ СА НА МЯСТОТО СИ,ТЕ СА ЕДНИ УЗУРПАТОРИ,А УЗУРПАТОРИТЕ,КАТО ВСИЧКИ УЗУРПАТОРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ.ВАДНАГА
455
3
 
6
 
! Отговори
до 489 преди 12 години
Нека падне пък ще видим . Може да е за хубаво.
454
3
 
7
 
! Отговори
до 480 хехехе преди 12 години
Какво разбираш под контингента на Цвъцко Че той самият е контингент на прокуратурата .Колко от пишещите се ги разследвали за неправомерно забогатяване? И колко от пишещите имат по 67 апартамента закупени в разстояние на 5 години? Много добър идол имаш. Но влюбените в него намаляват всеки ден.
453
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като падне герб,ще се вдигне безработицата.Ще има много безработни форумни писачи.
452
9
 
2
 
! Отговори
час преди 12 години
Слави пропя отново от злоба и завист.Мислеше си че е най--- докато не се явиха истинските двама ,които го развенчаха за нула време,сега дори и усмивката му е кисела и крива,да не говорим че е забравил какво е истински смях задавен от гнусна жлъч, подходящ за районен кмет на Суходол
451
6
 
12
 
! Отговори
Демон преди 12 години
*** Гербаджии, не разбирате ли, че освен вашите кухи кратуни, никои друг не подкрепя нито Цвъцко, нито Кратуня. Европа знае за престъпното минало и на двамата и затова кьорав лев европейски инвестиции не влизат в България. За европейска подкрепа тръбят само нашите добре нахранени от Боко медии, но такава подкрепа просто няма.
450
3
 
10
 
! Отговори
До 483 преди 12 години
Много просто, защото 90 процента от българите са честни, трудолюбиви и постоянно ограбвани от бандата на Боко! Именно те плюят идоля ти!
449
2
 
6
 
! Отговори
Демон преди 12 години
А ето какво казва Виенският институт за международни икономически изследвания WIIW:Виенските експерти предупреждават, че слабото вътрешно търсене е един от главните проблеми на България. В доклада се казва: "Икономическата политика през последните повече от две години беше изключително трескава и не подкрепяше икономическата активност, комбинирайки липса на ясна насока в политиката с драстични съкращения на обществените инвестиции и несполучливи данъчни мерки." Да не би и те да са комунисти?
448
6
 
2
 
! Отговори
Коми преди 12 години
Близки на бившата "Мис България" признали, че в последните месеци Александър станал болезнено ревнив към Антония. Двамата се събирали и разделяли няколко пъти, но наскоро всичко приключило окончателно. Тя дори вече излизала с друг, значително по-млад от Александър, мъж.Руският бизнесмен трудно приел новината, че Антония го зарязала. Още повече, че Александър тъкмо започвал съвместен бизнес с баща й, общинския съветник от БСП - Перник, Иван Петров. Руснакът дори направил солидна инвестиция за с
447
11
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
*** МОШЕНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СА 10% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО СА ТОЛКОВА АКТИВНИ ДА ПЛЮЯТ ПРОТИВ ЦЕЦО ВКЛЮЧИТЕЛНО ДЕПУТАТИ, СЪДИИ И ВИШИ КРАДЛИВИ АДМИНИСТРАТОРИ И КАТАДЖИИ.ЖЕЛАЯ НА НЕГО И СЕМЕЙСТВОТО МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ГОСПОД ДА ГО ПАЗИ ОТ ***.
446
4
 
5
 
! Отговори
съвременник преди 12 години
Гузната ви съвест за опропастяването на България друго не може да измисли.Пак комунистите ви виновни ,че останахте един трабант хора от СДС в парламента/отнася се и за ДСБ и всички от СДС сменили си имената на партията заради същата тази гузна съвест и желание отново да бръкнат в кацата с меда/.Само че , народа ви натика в кацата с ***.
445
12
 
4
 
! Отговори
Гласоподавател преди 12 години
Само така Цветанов, правителството работи добре и в интерес на държавата, пътя е правилен, интересите на ***, СДС,ДСБ и всички техни сателитчета са засегнати и за това само напред. Нали знаете,че " Змията започва да хапе когато умира". Напред ГЕРБ НАРОДА Е С ВАС.
444
7
 
3
 
! Отговори
хехехе преди 12 години
хахахаха тази статия я кометират само от контингента на Цветанов хахаха ,давай мачкай ги,покажи им колко са умни хахахахаха
443
7
 
12
 
! Отговори
1 преди 12 години
Да вота за физкултурника не е важен, той се налапа вече и може да си тръгне.
442
14
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Защо се конфронтираме с Европа - знаем тяхното положително отношение към Цветанов. Съвсем ясно става, че е неудобен за вносителите на вота.
441
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Votyt ste prote4e po systia scenarii kakto prote4e glasuvaneto na zakona za konfiskaciite.pone 40 gerbera ste se skataiat i opoziciata ste SPASI gerb ot tozi idot.Za da se samoiziadat, vytre v GERB treba da se vkara oste edno politi4esko pse kato Cvetanow i togava she si izfaka muteraikatamrazis li GERB-glasuvai za Ceco, obi4asli GERB glasuvai srestu Ceco
440
5
 
13
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Чета мненията и веждам - много любов се е насъбрал у хората и ако им падне ще му скьсат някои части от любов.
439
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
450 -tvoiat super konstatacia:a m/u drugoto-kogato predi banditite se izbivaha- te defacto namaliavaha, a sega Ceco im sepne s prostotiite si kade kakvo ste pravi i banditie sa si jivi i zdravi i se mnojat.
438
2
 
5
 
! Отговори
до 471 преди 12 години
Ето какво казва цивилизована Европа за идоля ти:dw-world.de/dw/0,,10517,00.html