За Цветанов вотът не е важен

МВР шефът каза добра дума за съда заради "Шок"
Обновена: 13 юли 2011 16:27 | 13 юли 2011 16:27,
514
За Цветанов вотът не е важен
Снимка: Булфото

Вотът на недоверие е оценката на политическите партии, а за мен е важна оценката на българското общество. Така министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов коментира подготвяния от ДПС и БСП вот на недоверие за провала на правителството в сектора „сигурност".

„Когато участвахме в изборите 2009 година, ние казахме какво ще направим. Заявявахме, че ще прекършим тежката организирана престъпност, ще положим усилия да прекратим функционирането на престъпни групи за отвличания, поръчкови убийства, печатане на фалшиви пари“, каза министърът.

По думите му престъпленията, свързани с поръчкови убийства, рекет, грабежи и отвличания са затворена страница.

МВР шефът категорично отрече ГЕРБ да събира компромати срещу политически опоненти и заяви, че това са недемократични прийоми, които няма как да се случат в днешно време.

„Искам, когато застана на една маса, на разговор с партньори, да ги гледам в очите и да продължа да ги гледам в очите, а не да водя политика, която да бъде угодна на този или онзи, която да бъде с неефективност в правоохранителната система“, заяви Цветанов.

По думите му с операция „Шок“ службите са дали ясен знак как могат да защитават правата на всички граждани по света, които са жертви на организираната престъпност.

Днес вътрешният министър, представители на Европол и посолствата на САЩ и Италия у нас дадоха подробности за международната операция. У нас тя бе под кодово име „Шок“.

Още по темата

73-ма души са замесени в източването на банкови сметки в няколко европейски страни, САЩ и Южна Африка. 50 от задържаните са криминално проявени, каза Цветанов.

По първоначални данни групата е нанесла щети за над 15 милиона евро, а около 15 000 банкови карти в цял свят са били клонирани.

Цветан Цветанов днес благодари на съдилищата в страната за гледането на мерките за неотклонение на задържаните в операция „Шок“.

„Естествен партньор в борбата с организираната престъпност – това е българският съд“, каза министърът и изрази надежда, че няма да има разочарование с промяна на мерките им за неотклонение.

Началникът на департамента за противодействие на измамите с разплащателни средства в Европол Михаел Раушенбах заяви, че това е най-мащабната досега операция, свързана с измамите с разплащателни карти, и благодари на партньорите в мащабната операция.

Посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик пък прочете благодарностите си за реализираната акция на български.

Благодарение на усилията и сътрудничеството между нашите правоохранителни агенции, беше разбита една изключително крупна криминална организация, което ще спести на финансовите институции и данъкоплатците в България и САЩ милиони долари от потенциални финансови загуби, изтъкна дипломатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


514
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
437
5
 
9
 
! Отговори
до наблюдател преди 12 години
Дано не го гръмнат,даже и да не се спъне,че гербавите ще го изкарат светец.Най-добре да влезне в затвора.
436
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Броячът на ДПС се завъртя обратно. Сакън!Дай БОЖЕ повече такива ХУБАВИ нови като Тази.ДПС повлечи крак и вече е ред и на останалите сателити на комунизма - БСП, СДС, ДСБ, ОСД, НДСВ, АТАКА и другите знайни и незнайни партийки рожба на ДС.както се пееше в песента:КОМУНИЗМА СИ ОТИВА - СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА !!!!!ГАРАНТИРАНО 100% ОТ ГЕРБ И С ПОДКРЕПАТА НА ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА.
435
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сина на шофьора от ДС вместо физкултурник, станал министър и съдник на съдиите. "Нема такава държава"-Слави!!!
434
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя на снимката е толкова грозен, че глупоста му бледнее. Жена му сигурно си връзва очите вечер. Добре че не е станал даскал. Децата ни са извадили късмет.
433
10
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Вота няма да мине и ще донесе нещо хубаво . Ще се отървем от мавъра - подкрепата му е политическо харакири....доги и той е история- избирателите му се топят от закона за уседналост ...Вива ГЕРБ!
432
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как така хората от вън дават висока оценка на Цветанов но нашита опозиция иска оставка ? Цецо е на прав път шубето е голяма работа !!!!!!! Хората които са го избрали те могат да го отстранят не Костов който сега има няма 12 депутата а на другите избори няма да има нито един народа е избрал ГЕРБ за 4 години и само той може да ги свали!!!!!!!
431
5
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Няма ли кой да го гръмне Малкия ***, че да му спести мъките и нашите покрай него :). Този е по-*** дори и от принципала си Големия ***.
430
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦЦ, не става само с лапане, трябва и акъъъл!!!
429
3
 
2
 
! Отговори
Ceco ste trepa Boiko преди 12 години
pi4ove twa deka Ceco 4ini sega kato MVRist, moete li da si predstavite ako bese stignal do takyv pri komunizmata kakvi stse da gi vrshi?predstavete si go i si pomislete kakv stese da e Borisov v systia variant.iako, Ceco steshe da ima zapisi kak T Jifkov klati Borisov
428
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦЕЦО ОТ ДС-ето!
427
2
 
9
 
! Отговори
съдия преди 12 години
Пак раздава мнения без да го питат,и без да му е работа.Съда е независим орган и най малко Цветанов е човека който да одобрява или отрича решенията на съда.И пет вота да му поискат такова перде никъде няма.
426
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина в ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!
425
15
 
6
 
! Отговори
ЕВАЛЛА , ЦЕЦО.... преди 12 години
БОЙ ПО ЧЕРВЕНИТЕ ПУ"КИ....ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И ГЕРБ!!!!РЕЗНИ, ДАЛАВЕРКАТА НА ПАРТИЯТА ---С КРЕДИТНИТЕ КАРТИ И ФАЛШИВИТЕ ПЕЧАТНИЦИ НА ВАЛУТКА...ХА,ХА,ХАААА.....!НЕ УБИВАЙТЕ КОМУНИСТА--НЕ ПРАВЕТЕ ОТ ГОВНОТО ГЕРОЙ!!НАЙ- ДОБРИЯ КОМУНИСТ----Е,... КОМУНИСТА ...БЕЗ "МНОГО ПАРИ"!ДА ИМА , САМО ЗА ЯДЕНЕ И ЩО-ГОДЕ, СНОСЕН ЖИВОТ----БЕЗ ДАЛАВЕРИ И КОНСПИРАЦИИ!ЗАПОЧНЕ ЛИ КОМУНИСТ ДА ТРУПА ПАРИ---БЪДИ СИГУРЕН ,ЧЕ СЕ ГОТВИ ДА КУПУВА ОРЪЖИЕ ЗА ДА УЗУРПИРА ВЛАСТТА!ОСНОВНО ПРАВИЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!
424
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо е като четириъгълен пето**ЙНИК!
423
4
 
8
 
! Отговори
кибик преди 12 години
На времето като избраха мистър Бийн за вътрешен министър мислех ,че е върха на сладоледа но Цвъцко го бий по всички параграфи включително по дебелоочие и некомпетентност. Дано този път вота мине ,че ще изкупи апартаментите на половин София за родата.
422
4
 
10
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Цуци ами моята оценка за теб, като част от обществото е - *** физкултурнико изчезни! Мястото ти е у кауша!
421
2
 
6
 
! Отговори
Демон преди 12 години
Ето и един виц от статията в Дойче веле. Двама полицаи живеят заедно на квартира. Единият жали за село и предлага да си отглеждат в клозета прасе.- Ууу, много мръсно, бе! - възкликва другият.- Нищо, прасето ще свикне!
420
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте истинската оценка за Цвъцко от Европа тук.dw-world.de/dw/article/0,,15229783,00.htmlЗа Гербаджиите, Дойче веле е немско, антикомунистическо радио, борещо се за истинска демокрация в България през комунизма и днес!
419
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добрев(БСП) получава горивата на изключително изгодни цени директно отЛукойл, където тежката дума има Валентин Златев, който е известен като приятеля на ГЕРБ...*))) А младият Добрев пък парадира с добрите си отношения с баш ГЕРБ-ерът Цветан Цветанов...*))) Който използва връзките си, за да урежда на Кирил Добрев супер евтино гориво от същия този Валентин Златев.... Говори се, че част от тези 200 хиляди месечно ВЛИЗАТ в джоба на ЦветаноФ като таен съдружник и покровител на Кирил Добрев...*)
418
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе много искам да знам в преднишните две правителства какво изобщо вършеше министърът на вътрешните работи. Много ясно е , че Цецо ще се окаля, той поне с еопитва да свърши нещо, не като *** да стои и да *** пари те веднага почнаха - оставка, не знам си кво. Той този *** СтаниГЕЙ много му знае устата , ама като беше на власт само се чудеше кой да му го вкара вечер...