Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев

РЗС няма да води толерантна кампания, предупреди лидерът на партията
Обновена: 2 авг 2011 22:39 | 2 авг 2011 22:00,
153
Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев
Снимка: Булфото

"Всяко чудо, режисирано от Бойко Борисов, е за три дни“. Така лидерът на РЗС Яне Янев коментира в Ямбол сагата около отнетия лиценз на Лукойл и последвалото решение на Софийския административен съд за връщане на лиценза на компанията.

По думите на лидера на РЗС кризата с горивата е постигнала своите цели – облагодетелствана е ГЕРБ, бетонирани са позициите на Валентин Златев и за първи път е намерен начин за деблокиране на държавния резерв.

"Няма конфликт между премиера и шефа на бургаската рафинерия, защото Бойко Борисов е производно на Валентин Златев“, категоричен бе Янев.

Той заяви в още, че разполага с информация от секретни документи от Европейски институции към България с препоръки за решаване на проблема с нефтеното пристанище „Дружба“.

Според Янев „това е руски анклав на наша територия, където нито една българска институция не може да осъществи контрол върху ставащото там“.

Лидерът на РЗС допусна, че освен петрол през пристанището може да преминават пратки с оръжие и наркотици.

За предстоящите избори наесен Янев обяви, че неговата партия няма да води клиширана кампания, и предупреди опонентите си да не очакват толерантна кампания.

В РЗС вече разполагали с факти и доказателства за корупционни практики на основните си опоненти – ГЕРБ и БСП – и нямало да мълчат за тях, защото според лидера на партията в една предизборна кампания „трябва да има диспути и тежки дебати“.

При посещението си в Ямбол лидерът на РЗС представи официално кандидата за кмет на града, подкрепен от партията. Това е Кирил Тодоров, кмет на общината в периода 2003–2007 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
10
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Правешко и пернишко - две околии, една цел ...Няма ли вече да направят лунна пътека между Правец и Перник, за да се раздвижи морският транспорт ?
87
7
 
10
 
! Отговори
бай Тишан преди 12 години
"РЗС вече разполагали с факти и доказателства за корупционни практики на основните си опоненти ГЕРБ и БСП и нямало да мълчат за тях, защото според лидера на партията в една предизборна кампания трябва да има диспути и тежки дебати....-рече Яне.....Писна ми от този шизофреник....Стига ни е занимавал със себе си...Досега освен изцепки нищо съществено не е показал. Да си търси изява някъде другаде...
86
3
 
6
 
! Отговори
кучкарник до 89 преди 12 години
скоро ще ги хванем и ще ги сложим в кучкарника
85
10
 
13
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Яне и неговите хора са *** - първо качество.Господи слез на земята и си пребери вересиите.
84
9
 
10
 
! Отговори
Говорещият с кучета преди 12 години
Пак ги изтърваха от кучкарника дръгливите бокови ***, и лаят ли лаят, джавкат и вият, като чуят за някой, който мисли за народа български. няма ли кой да ги излови, обезпаразити и скопи тия куци, кьорави и бесни ***!
83
15
 
20
 
! Отговори
мравка преди 12 години
Стига сте го плюли човека,единствен от политиците говори за мърсотиите на управляващите.Нищо лошо не прави за страната.Може да не е алтернатива ,но "не убиваите присмехулник" ако това ви говори нещо.Човека не е вреден за страната,това го проумеите.
82
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
qnev ti si minalo...........
81
1
 
3
 
! Отговори
bolka преди 12 години
До редакторите - защо не изтриете 66? Толкова цинизми и глупости е натворил, че няма накъде повече! Че и на латиница с безброй правописни грешки! Нека да е смислено и с приемлив тон, та да се чете!
80
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя от къде ли изпълзя? И при положение, че БСП и ГЕРБ са му основните опоненти той твърдо застава зад ДПС и сините? А сега чак май разбирам, че много се е засегнал като се говори за него, че е "производно" на АП :) Иначе за толерантна кампания никой и не е очаквал от него. Започват 3те месеца на Галерия и бълвоч навсякъде...
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахах. Никой не ми плаща. Но понеже за разлика от теб работя в частният сектор и ми е ясно, че заплатата ми зависи правопропорционално от извършената работа. А ако още не си разбарал високите заплати са следствие от висок БВП. Е как става така, че хем сме с най-нисък БВП, хем работим най-много? Да ходиш на работа не означава да отидеш някъде и да си клатиш краката по цял ден. Трябва производство, а всичкото беше унищожено.И от тебе нищо не искам. Смешни са ми такива, като тебе!
78
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЯНЕ ЯНЕВ , ПРОЙЗВОДНО НА *** ШИЗОФРЕНИК И *** , МАРИОНЕТКА НА ОКТОПОДА ТРАКТОР...
77
2
 
2
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
Когато ме изберете за премиер, ще кажа. На тебе ти плащат да пишеш, а искаш от мене безплатни съвети.
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 78 и 79. Що не кажеш как се решава проблема с безработицата?
75
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Do 79Чудно как разбра за ндсв 2 вожда на бесепе ли ти каза! Не му вер'вай преди 20 години ви излъгаха и вече успешно крадът от такива като теб и мен будали които гласуват за корупцията и партията бесепе
74
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
напоследък не е лесно да си фен на ББ, ама никак митологията че правел че не бил като другите все по трудно може да бъде доказана и това поражда нервни изблици тук таме, спокойно бе хора където е НДСВ 1 там ще иде и НДСВ 2(ГЕРБ)
73
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Понеже Б.Б. не можа да се справи с безработицата, която върви все нагоре и нагоре инструктира платените си *** да наричат безработните мързеливи . Този човек страда от синдрома на нахалниците винаги да прехвърля собствените си провали на другите.
72
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе този още ли плюнчи.......***
71
6
 
8
 
! Отговори
АПК-куцкоп преди 12 години
А бре Яне ми нали требе да има нафта за тракторчето бе?Ако беха кръцнали Лукойло и тебе немаше кой да те вози у ремъркенцето бе будало неедна......
70
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако искате да ви управляват мутри, гласувайте за тоя на снимката!
69
8
 
13
 
! Отговори
Петков преди 12 години
Не съм фен на ЯНЕ, но само той извади далаверите на управниците, като се започне от МУРГИНА,